Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
14
{
he
24
À
AT
WE VANDAAG
Cr
end
Pad
N
=
DAG 1
&
OCADO
pe
PULLED CHICKEN MET TORTILLA’S, BONEN EN AV!
ef
v
ri
f
GN
ve
É
Mengé el Mexican homemade salsa
stijl, het limoenrasp en -sap toe en pureer
(potje 230 g, La Morena) door de helft van
met een staafmixer tot een gladde saus.
de kip van het basisrecept (bewaar de
Breng op smaak met peper en eventueel
zout. Schep het vruchtvlees uit de
rest voor de volgende dag). Spoel 1 blik
zwarte bonen (400 g) af onder koud
andere avocado en snijd in dunne
stromend water en laat uitlekken in een
plakjes. Verwarm 8 maistortilla’s
fd
er
vergiet. Verhit een pan zonder boter of olie
volgens de aanwijzingen op de
enrooster hierin 1tlkomijnzaad 3 min. op
verpakking. Verdeel de kip, bonen,
à à
LE
middelhoog vuur. Voeg de bonen toe,
plakjes avocado en avocadosaus over
verwarm 5 min. op laag vuur, prak de
de tortilla's. Schep de rest van de salsa
DS
bonen een beetje met een houten lepel.
erop en verdeel de koriander erover.
FER
Snijd de helft van 1bakje koriander (15 g)
QQ VEGA TIP Vervang de kipfilet
ra
fijn. Halveer 2 avocado’s en verwijder de
door 300 g vegetarische kipstukjes.
pit. Schep het vruchtvlees van 1 avocado in
een hoge beker. Rasp de groene schil van
BEVAT p.p. 655 kcal - 41g eiwit» 26 g vet,
&
A
1 limoen en pers de helft van de vrucht uit.
waarvan 5 g verz. 59 gkoolhydraten,
®
Doe de rest van de koriander bij de
waarvan 6 g suikers -1.4 gzout
avocado. Voeg 150 g yoghurt Griekse
+ 9 g vezels : Prijs p.p.€ 3.25
CT
N
Es
ij
LT
f
)
FAR
bi
se
24
44
r
oz
NAC
at
V2
h)
9
a
B
vr
D
GROENTESOEP ET KIP EN RIJST
N
RE
ie
“4
Kook 150 g zilvervliesrijst volgens de
breng aan de kook. Laa
pe,
2
(3
aanwijzingen op de verpakking. Snipper
vuur 5 min. doorkoken. Ve
|
À
2 uien en snijd 2 tenen knoflook fijn.
de gekookte rijst en de pull
cken
À
EN
Verhit 3 el olijfolie in een soeppan op
toe. Breng op smaak met per
zout.
middelhoog vuur. Fruit de ui 4 min. voeg de
Lekker met knapperig stokbrood:
zj
knoflook toe en bak nog 1 min. mee. Snijd
TIP Deze soep is ook lekker met een
&
ondertussen Ì cm van de onderkant van
(300 g) gekookte rijst, korte pasta (zoal:
2 preien (ca. 400 g prei). Halveer de prei in
penne of macaroni) of gekookte aard-
de lengte en spoel goed schoon. Snijd in
appel in plaats van rijst.
dunne ringen. Voeg de prei en 250 g
cherrytomaten toe aan de soeppan en
BEVAT p.p. 560 kcal - 55 g eiwit- 18 g vet,
bak 3 min. Voeg de tweede helft van de kip
waarvan 3 g verz. : 41g koolhydraten,
I
van het basisrecept en 2elmilde harissa
waarvan l2 gsuikers- 3.6 gzout
x
re
N
(potje 230 g, Soug) toe aan de soeppan en
+ 8 g vezels : Prijs p.p. €1.65
44
#
allerh