Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

14

{

he

24

À

AT

WE VANDAAG

Cr

end

Pad

N

=

DAG 1

&

OCADO

pe

PULLED CHICKEN MET TORTILLA’S, BONEN EN AV!

ef

v

ri

f

GN

ve

É

Mengé el Mexican homemade salsa

stijl, het limoenrasp en -sap toe en pureer

(potje 230 g, La Morena) door de helft van

met een staafmixer tot een gladde saus.

de kip van het basisrecept (bewaar de

Breng op smaak met peper en eventueel

zout. Schep het vruchtvlees uit de

rest voor de volgende dag). Spoel 1 blik

zwarte bonen (400 g) af onder koud

andere avocado en snijd in dunne

stromend water en laat uitlekken in een

plakjes. Verwarm 8 maistortilla’s

fd

er

vergiet. Verhit een pan zonder boter of olie

volgens de aanwijzingen op de

enrooster hierin 1tlkomijnzaad 3 min. op

verpakking. Verdeel de kip, bonen,

à à

LE

middelhoog vuur. Voeg de bonen toe,

plakjes avocado en avocadosaus over

verwarm 5 min. op laag vuur, prak de

de tortilla's. Schep de rest van de salsa

DS

bonen een beetje met een houten lepel.

erop en verdeel de koriander erover.

FER

Snijd de helft van 1bakje koriander (15 g)

QQ VEGA TIP Vervang de kipfilet

ra

fijn. Halveer 2 avocado’s en verwijder de

door 300 g vegetarische kipstukjes.

pit. Schep het vruchtvlees van 1 avocado in

een hoge beker. Rasp de groene schil van

BEVAT p.p. 655 kcal - 41g eiwit» 26 g vet,

&

A

1 limoen en pers de helft van de vrucht uit.

waarvan 5 g verz. 59 gkoolhydraten,

®

Doe de rest van de koriander bij de

waarvan 6 g suikers -1.4 gzout

avocado. Voeg 150 g yoghurt Griekse

+ 9 g vezels : Prijs p.p.€ 3.25

CT

N

Es

ij

LT

f

)

FAR

bi

se

24

44

r

oz

NAC

at

V2

h)

9

a

B

vr

D

GROENTESOEP ET KIP EN RIJST

N

RE

ie

“4

Kook 150 g zilvervliesrijst volgens de

breng aan de kook. Laa

pe,

2

(3

aanwijzingen op de verpakking. Snipper

vuur 5 min. doorkoken. Ve

|

À

2 uien en snijd 2 tenen knoflook fijn.

de gekookte rijst en de pull

cken

À

EN

Verhit 3 el olijfolie in een soeppan op

toe. Breng op smaak met per

zout.

middelhoog vuur. Fruit de ui 4 min. voeg de

Lekker met knapperig stokbrood:

zj

knoflook toe en bak nog 1 min. mee. Snijd

TIP Deze soep is ook lekker met een

&

ondertussen Ì cm van de onderkant van

(300 g) gekookte rijst, korte pasta (zoal:

2 preien (ca. 400 g prei). Halveer de prei in

penne of macaroni) of gekookte aard-

de lengte en spoel goed schoon. Snijd in

appel in plaats van rijst.

dunne ringen. Voeg de prei en 250 g

cherrytomaten toe aan de soeppan en

BEVAT p.p. 560 kcal - 55 g eiwit- 18 g vet,

bak 3 min. Voeg de tweede helft van de kip

waarvan 3 g verz. : 41g koolhydraten,

I

van het basisrecept en 2elmilde harissa

waarvan l2 gsuikers- 3.6 gzout

x

re

N

(potje 230 g, Soug) toe aan de soeppan en

+ 8 g vezels : Prijs p.p. €1.65

44

#

allerh