Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 131




Hier is pagina 131 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

#

HERFSMBORREL

|

1

EE

Blond

Blond bier is een frisse

=

biersoort die goed

toegankelijk is. Dit komt

doordat er minder hop

wu

El

wordt gebruikt en de

smaak, bijvoorbeeld in

Yan

Cornet Oaked

vergelijking met pils,

33 cl € 1.60

daardoor minder bitter

is. Blond bier bevat

meestal rond de 6%

alcohol. Tripel en

LOS

krachtig Blond hebben

3

ca

Zer

een hoger alcohol-

+.

fr

percentage.

Kar"

»

en

un

nn

FR

:

Nr

Ken

en

=

N

»

a

si

À

8

&

Ey

a

@\

SS

x

enk.

ie

ei

8

ke

0

©

'

E

W+

%

m

ih

LA

%

>r

=.

i

3

$

. Te

2a,

En

è

»

renkool en spek

He

elkaar. Bestrijk met de crème fraîche en

N

logisch)

verdeel het boerenkoolmengsel erover.

mr vandien

Bestrooi met de kaas

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

æ

+ 150 g boerenkool

Verhit een grote koekenpan zonder olie of.

3 Bak.de pizza’sin het midden van de

BANC TC

boter en bak het spek met het venkelzaad

oven in ca. 15 min. gaar.

N

=260 g vers flamm-

5 min. op middelhoog vuur. Voeg de

TIP. Drink je liever wijn? De chardonnay

kuchendeeg

boerenkool en chilivlokken toe en bak

Cono Sur Bicicleta past hier goed bij!

» 125. g crème fraîche

nog 3 min. mee. Schep regelmatig om.

5 (zakje)

2 Rol ondertussen het flammkuchendeeg

BEVAT p.st. 135 kcal - 6 g eiwit - 9 g vet,

À

I

ig

uiten snijd in 18 vierkantjes. Verdeel de

waarvan 5 g verz. «7 g koolhydraten,

stukjes over een met bakpapier beklede

waarvan 1 g suikers - 0.7 g zout

bakplaat op minimaal 1 cm afstand van

«lg vezels - Prijs p.st. € 0.60

allerhande