Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Sommige soorten paddenstoelen

zijn erg geschikt om in re

pjes te

me

BROODJE PULLED

scheuren — te pullen, zoa

O

ok

Jen

PADDO'S MET

met varkensvlees of kip kunt

BARBECUESAUS EN

KNOLSELDERIJSALADE

« 600 g oester

« lrode ui

zwammen

« 5 el wittewijnazijn

(bakje 150 g)

« 2el dijonmosterd

«200 ml

+ 35 mlolijfolie

barbecuesaus

« W2 el creme fraiche

« Vacitroen

« 4 witte bakkers-

« 250 g knolselderij

bollen

« ovenschaal

+ 2 bakje bieslook

(à25 g)

(30 x40 cm)

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Trek de

oesterzwammen in draden van een /2 cm uit

elkaar en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel

ie

48

u

met de barbecuesaus, schep om en bak

20 min. in de oven. Schep halverwege om.

nn

2 Pers ondertussen de halve citroen uit. Schil

de knolselderij en snijd in dunne plakken van

N

|

een Ve em dik. Snijd de plakken in flinterdunne

/

Ki

staafjes van een /2 cm breed en 5 cm lang.

se

Ci

Besprenkel de knolselderijstaaf jes met het

citroensap om verkleuren tegen te gaan.

|

ve

Snijd de bieslook fijn. Snijd de rode ui in dunne

RD

halve ringen en schenk er 3 el azijn over.

>

ww

B

Ee

I,

3 Dompel de staafjes knolselderij 10 sec.

Caf

onder in kokend, gezouten water. Giet af

Ja,

57

(bewaar 2 el kookvocht), spoel af onder



koud stromend water en laat uitlekken.

Ë

\

SN

4 Klop met een garde de mosterd los m

\

N

N

àù

het bewaarde kookvocht, de olie, crèt

|

|

WN

À

FR

ET

il

Hi

|

\

t

fraîche en de rest van de azijn. Breng d

dressing op smaak met zout en peper.

N

iR

pe

ki;

mes:

de knolselderijstaaf jes en bieslook e

|

\

I

À

|

an €

x

5 Snijd de bolletjes open. Neem de pul

eN

p

paddo's uit de oven en schep nog eel

Hi

N N

‚om. Verdeel de paddos, knolseld

en rode ui over de broodjes.

+

|

TIP Gebruik de pulled paddo's ook eens

=

|

1

Fr

als vega vulling voor tortilla's of als beleg

op een pizza.

%

u

R

(1

a)

m

"|

LES

po