Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONDER 'N DAKJE

3

=.

De

td

1 Breng liter water met de bouillonblokjes

‘aan de kook. Halveer de kipfilets in de

lengte. Kook ze op laag vuur in 13 min. gaar.

.

(pocheren). Houd tijdens het pocheren de

bouillon tegen de kook aan. Neem de kip

uit de pan, laat iets afkoelen en pluk met

23

2 vorken in kleine stukjes. Bewaar

300 mibouillon.

2 Snijd ondertussen 200 g boter in blokjes.

Doe 400 g bloem met het zout en de

Kleine porties

Je kunt deze

blokjes boter in een kom. Wrijf met je

Britse pie ook in

vingertoppen de boter door de bloem, tot

kleine l-persoons-

het mengsellijkt op broodkruim. Werk snel,

schaalt jes maken.

zodat het deegniet warm wordt. Voeg

5 Verhit het laatste beet

Zoals we op de

|

cover hebben

90 ml water toe en maak een bal van het

de koekenpan op middel!

gedaan.

deeg. Voeg 1 tlextra water toe als het deeg

Voeg de rest van de bloem toe

te droog lijkt. Verpak het deeg in vershoud-

bak al omscheppend 3 min.totde

Rz

folie en leg het 30 min. in de koelkast. Laat.

bloem lichtbruin is (roux). Giet al

5-10 min. voor het uitrollen op kamer-

kloppend met een garde in delen de

a)

PEN

Hi

N

a

temperatuur komen.

achtergehouden bouillon in de pan tot

een gebonden saus ontstaat. Breng het

3 Snipper ondertussen de ui. Halveer de

prei in de lengte en was onder koud

mengsel aan de kook en laat 3 min.

AH Ramequin grijs

stromend water. Laat uitlekken en snijd in

doorkoken onder regelmatig roeren.

@ 102 x 48 cm,

dunne halve ringen. Snijd de winterpeen

Schep het groente-kipmengsel door

Een stuk € 199

—_

in blokjes van ca. lem. Snijd de champig-

de gebonden saus.

nons in dunne plakjes van een /2 cm. Ris

6 Bestuif het werkblad licht met bloem.

de blaadjes tijm van de takjes. Snijd de

Snijd het deeg in 2 stukken en rol elk stuk

TIP Rol overgebleven deeg uit

ee

peterselie fijn.

uit tot een ronde plak van 3 mm dik en

er vormpjes uit, zoals sterren. Plak os

4 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit

® 30 em. Bekleed de bodem en de rand van

deegfiguurtjes op de ‘deksel’ van de pie

en bak mee.

ie

de olie in een koekenpan. Bak de ui, prei en

de pievorm met 1 van de plakken. Snijd

peen 8 min. op middelhoog vuur, tot de ui

overtollig deeg weg. Plak eventuele gaatjes

ha

glazig is en de preien peen zachter. Schep

dicht met het overgebleven deeg.

BEVAT p.p. 690 kcal : 28 g eiwit - 38 g vet,

een kom. Bak de champignons al

waarvan 23 g verz. «56 g koolhydraten,

7 Vul de pie met de kip-groentevulling en

omscheppend 4 min. in de overgebleven

bekleed met de tweede plak deeg. Snijd

waarvan 5 g suikers - 0.7 g zout

Meng de champignons, gepocheerde

overtollig deeg weg en maak met een vork

- 6 g vezels - Prijs p.p. € 1.80

ip, peterselie en tijm met de rest van de

mooie randjes rondom. Klop het eilos en

roenten. Breng alles op smaak met peper

bestrijk het deeg ermee. Maak met een

en eventueel zout,

mes een inkeping in het midden vande

pie, zodat de stoom tijdens het bakken

kan ontsnappen. Bak de pie in ca. 40 min.

in het midden van de oven goudbruin

en knapperig.

allerhande