Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 77

Hier is pagina 77 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONDER 'N DAKJE
3
=.
De
td
1 Breng liter water met de bouillonblokjes
‘aan de kook. Halveer de kipfilets in de
lengte. Kook ze op laag vuur in 13 min. gaar.
.
(pocheren). Houd tijdens het pocheren de
bouillon tegen de kook aan. Neem de kip
uit de pan, laat iets afkoelen en pluk met
23
2 vorken in kleine stukjes. Bewaar
300 mibouillon.
2 Snijd ondertussen 200 g boter in blokjes.
Doe 400 g bloem met het zout en de
Kleine porties
Je kunt deze
blokjes boter in een kom. Wrijf met je
Britse pie ook in
vingertoppen de boter door de bloem, tot
kleine l-persoons-
het mengsellijkt op broodkruim. Werk snel,
schaalt jes maken.
zodat het deegniet warm wordt. Voeg
5 Verhit het laatste beet
Zoals we op de
|
cover hebben
90 ml water toe en maak een bal van het
de koekenpan op middel!
gedaan.
deeg. Voeg 1 tlextra water toe als het deeg
Voeg de rest van de bloem toe
te droog lijkt. Verpak het deeg in vershoud-
bak al omscheppend 3 min.totde
Rz
folie en leg het 30 min. in de koelkast. Laat.
bloem lichtbruin is (roux). Giet al
5-10 min. voor het uitrollen op kamer-
kloppend met een garde in delen de
a)
PEN
Hi
N
a
temperatuur komen.
achtergehouden bouillon in de pan tot
een gebonden saus ontstaat. Breng het
3 Snipper ondertussen de ui. Halveer de
prei in de lengte en was onder koud
mengsel aan de kook en laat 3 min.
AH Ramequin grijs
stromend water. Laat uitlekken en snijd in
doorkoken onder regelmatig roeren.
@ 102 x 48 cm,
dunne halve ringen. Snijd de winterpeen
Schep het groente-kipmengsel door
Een stuk € 199
—_
in blokjes van ca. lem. Snijd de champig-
de gebonden saus.
nons in dunne plakjes van een /2 cm. Ris
6 Bestuif het werkblad licht met bloem.
de blaadjes tijm van de takjes. Snijd de
Snijd het deeg in 2 stukken en rol elk stuk
TIP Rol overgebleven deeg uit
ee
peterselie fijn.
uit tot een ronde plak van 3 mm dik en
er vormpjes uit, zoals sterren. Plak os
4 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit
® 30 em. Bekleed de bodem en de rand van
deegfiguurtjes op de ‘deksel’ van de pie
en bak mee.
ie
de olie in een koekenpan. Bak de ui, prei en
de pievorm met 1 van de plakken. Snijd
peen 8 min. op middelhoog vuur, tot de ui
overtollig deeg weg. Plak eventuele gaatjes
ha
glazig is en de preien peen zachter. Schep
dicht met het overgebleven deeg.
BEVAT p.p. 690 kcal : 28 g eiwit - 38 g vet,
een kom. Bak de champignons al
waarvan 23 g verz. «56 g koolhydraten,
7 Vul de pie met de kip-groentevulling en
omscheppend 4 min. in de overgebleven
bekleed met de tweede plak deeg. Snijd
waarvan 5 g suikers - 0.7 g zout
Meng de champignons, gepocheerde
overtollig deeg weg en maak met een vork
- 6 g vezels - Prijs p.p. € 1.80
ip, peterselie en tijm met de rest van de
mooie randjes rondom. Klop het eilos en
roenten. Breng alles op smaak met peper
bestrijk het deeg ermee. Maak met een
en eventueel zout,
mes een inkeping in het midden vande
pie, zodat de stoom tijdens het bakken
kan ontsnappen. Bak de pie in ca. 40 min.
in het midden van de oven goudbruin
en knapperig.
allerhande