Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

YES! BAKANTIE

FRANSE APPELFLAP

7 Maak ondertussen een siroop door de

BEVAT p.p. 360 kcal - 5 g eiwit

rest van de suiker met 50 ml water aan de

(CHAUSSON

“27 g vet, waarvan 16 g verz.

AUX POMMES)

kook te brengen. Laat 2 min. koken en

- 24 gkoolhydraten, waarvan 16 g suikers

bestrijk de Franse appelflapjes met de

- 08 g zout -1g vezels Prijs p.p. € 0.75

3

siroop.

BROWNIES MET

BEVAT psst. 270 kcal - 4 g eiwit 10 g vet,

+ 350 gfriszure

« koekenpan met

waarvan ó g verz. 40 g koolhydraten,

WITTE CHOCOLADE

dikke bodem

appels (bijv. elstar)

waarvan 23 g suikers - 0.2 g zout

« 100 g kristalsuiker

met deksel

“lg vezels - Prijs p.st. € 0.35

* 270 g bladerdeeg

+ ronde koekjes-

(rol.koelvers)

steker @ 12 cm

+ 2elbloem

+ deegroller

POMPOENCHEESECAKE

+ 200 groomboter

«lei

MET SPECULAAS

+ bakpapier

« 300 gchocolade extra puur 70%

« | vanillestokje

1 Schilde appels, verwijder het klokhuis

« 200 g witte chocolade

en snijd ze in stukken van 2 cm.

« 190 g witte basterdsuiker

2 Strooi 50 g suiker in de koekenpan en

+ 3eieren

laat het op middelhoog vuur in ca. 7 min.

« 400 g pompoen-

« 3eieren

« 200 g patentbloem

karamelliseren. Roer niet, dan kan de suiker

stukjes

« bakpapier

« \tl zout

gaan kristalliseren.

« 125 groomboter

+ vuurvast oven-

+ bakvorm (22 x 20 cm)

3 Doe voorzichtig — de karamel kan

« 260 g bakkers-

schaaltje

« bakpapier

« keukenmachine

spetteren — de appels bij de karamel in de

speculaas

pan. Schep om en doe de deksel op de pan

« 600 g zuivelspread

« springvorm

1 Verwarm de oven voor op 175 °C.

Laat 30 min. op laag vuur stoven. Roer

naturel

(@ 18 cm)

Bekleed de bakvorm met bakpapier.

regelmatig. Zet het vuur uit en laat de

« 75g fijne

« spuitzak

Doe de boter en de pure chocolade in een

appels in luur helemaal afkoelen.

kristalsuiker

kom en zet deze op een pan met een klein

laagje kokend water (de kom mag het

4 Rol ondertussen het bladerdeeg uit.

Steek er met de koekjessteker 6 rondjes uit.

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

water niet raken). Laat de chocolade al

Bestuif het werkblad en de deegroller met

Rooster de pompoen op een met

roerend smelten (au bain-marie). Snijd

de bloem. Rol de deegrondjes uit tot ovalen

bakpapier beklede bakplaat in

ondertussen het vanillestokje in de lengte

van ® ca. 16 em, maar rol aan de boven- en

ca. 20 min. in het midden van de oven.

open en schraap met een mespunt het

onderkant een strook van ca. 2 em niet uit

merg eruit. Hak de witte chocolade grof.

2 Zet de oven op 160 °C. Plaats een

zodat de rand wat dikker blijft. Maak de

vuurvast schaaltje met water erin op

2 Voeg aan de kom de suiker toe en klop

randen van het deeg vochtig met water.

de bodem van de oven.

1min. op hoge snelheid tot deze opgelost is.

5 Schep lelappelvulling in het midden van

3 Smelt ondertussen de boter in een

Voeg het vanillemerg en de eieren toe en

elk plakje deeg. Vouw de bovenrand over

steelpan. Maal de speculaas met lel water

klop in 5 min. schuimig. Zeef de bloem en

de vulling naar je toe. Zorg dat de boven-

fijn in de keukenmachine. Meng de boter

het zout over het beslag en vouw dit met

rand mooi aansluit op de onderrand voor

erdoor. Bedek de bodem van de spring-

een spatel door het beslag. Meng de witte

een strak resultaat. Druk de randen van het

vorm met bakpapier. Schep het koek-

chocolade erdoor.

deeg goed aan.

mengsel hierin en druk goed aan.

3 Schenk het beslag in de met bakpapier

beklede bakvorm. Bak ca. 30 min. in het

6 Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop

4 Pureer de pompoen fijn met de keuken-

het ei los. Draai de Franse appelflappen

machine. Meng de zuivelspread, suiker,

midden van de oven gaar. Laat minimaal

om, leg ze op een met bakpapier beklede

pompoenpuree en een snuf zout met een

10 min. afkoelen en snijd in 12 stukken.

bakplaat en bestrijk ze met het ei, Laat

handmixer door elkaar. Voeg l voor 1de

30 min. rusten. Snijd met een mesje een

eieren toe en blijf het geheel luchtig

BEVAT psst. 490 kcal - 7 g eiwit

waaierpatroon in het deeg door vanuit het

kloppen. Schep het mengsel over de

-31g vet, waarvan 20 g verz.

midden 8 keer naar de randen toe te

koekbodem in de vorm. Bak de taart gaar

- 44 gkoolhydraten. waarvan 31g suikers

snijden. Bestrijk ze nogmaals met ei. Bak ca.

in ca. uur. in het midden van de oven. Laat

“0.3 g zout 4 g vezels - Prijs p.st. € 1.00

20 min. in het midden van de oven.

uur afkoelen in de oven met de deur op

een kier en zet daarna 4 uur in de koelkast.

Foodfotografie Sven Benjamins. foodstyling Martine Steenstra, Yvonne Jimmink. styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk, fotografie Rolinda Windhorst. visagie Niels Wahlers