Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

ei

4 eetlepel

4 tomaten

olijfolie

D

4 |

300 gram

AATEN

à bospeen

45 gram



tomatenpuree

lui

TN

=

|

JAAR

2 tenen knoflook

300 gram (biologische)

rundertartaar

eg

AR

300 gram volkorenspaghetti

1bakje platte peterselie

(pak 500 gram)

(15 gram)

100 gram geraspte

Pe

kaas 30+

Kook ondertussen de spaghetti volgens de

ART:

aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

%

CL

/ i

SPAGHETTI MET TARTAAR,

M

TOMAATEN WORTEL

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en fruit

deui

4 minuten op middelhoog vuur. Roer

regelmatig.

BEVAT pp. 615 kcal - 35 g eiwit - 25 g vet,

3

|

waarvan 8 g verz. 58 g koolhydraten.

je

waarvan 11 g suikers - 0.8 g zout

7

)

ANT

+ 9 g vezels - Prijs p.p. € 2.40

En

|

IT PU

KOOK WEKKER-ALERT peven HULP VRAGEN?

Ar

À

G

X

Jr

cs



RE

Voeg de tartaar, tomatenpuree en knoflook toe en

Ps

(4)

r

bak @ 5 minuten mee. Roer regelmatig. Voeg de

tomaat toe en stoof

8 minuten op laag vuur

mmm a

met de deksel op de pan.

4

a

© VEGA TIP Gebruik in plaats van

2

Ed

rundertartaar 375 g vegan rulstukjes en laat

« Se

de geraspte kaas achterwege.

Verhit ondertussen een laagje water in een pan

EP snijd netloof van de bospeen. Boen de wortels

enkook de peen met de deksel op de pan (@) in

schoon onder koud stromend water en snijd in

10 minuten gaar. {

„> Giet af en meng de helft van

dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes van

de peterselie en de rest van de olijfolie erdoor.

1centimeter. Snijd de peterselie fijn, snijd de ui in

Interview Marlous van Sikkelerus, fotografie Saskia Lelieveld, styling Mirjam van der Rijst

kleine stukjes en snijd de tenen knoflook fijn.