Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 70

Hier is pagina 70 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
ei
4 eetlepel
4 tomaten
olijfolie
D
4 |
300 gram
AATEN
à bospeen
45 gram
€
tomatenpuree
lui
TN
=
|
JAAR
2 tenen knoflook
300 gram (biologische)
rundertartaar
eg
AR
300 gram volkorenspaghetti
1bakje platte peterselie
(pak 500 gram)
(15 gram)
100 gram geraspte
Pe
kaas 30+
Kook ondertussen de spaghetti volgens de
ART:
aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
%
CL
/ i
SPAGHETTI MET TARTAAR,
M
TOMAATEN WORTEL
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en fruit
deui
4 minuten op middelhoog vuur. Roer
regelmatig.
BEVAT pp. 615 kcal - 35 g eiwit - 25 g vet,
3
|
waarvan 8 g verz. 58 g koolhydraten.
je
waarvan 11 g suikers - 0.8 g zout
7
)
ANT
+ 9 g vezels - Prijs p.p. € 2.40
En
|
IT PU
KOOK WEKKER-ALERT peven HULP VRAGEN?
Ar
À
G
X
Jr
cs
€
RE
Voeg de tartaar, tomatenpuree en knoflook toe en
Ps
(4)
r
bak @ 5 minuten mee. Roer regelmatig. Voeg de
tomaat toe en stoof
8 minuten op laag vuur
mmm a
met de deksel op de pan.
4
a
© VEGA TIP Gebruik in plaats van
2
Ed
rundertartaar 375 g vegan rulstukjes en laat
« Se
de geraspte kaas achterwege.
Verhit ondertussen een laagje water in een pan
EP snijd netloof van de bospeen. Boen de wortels
enkook de peen met de deksel op de pan (@) in
schoon onder koud stromend water en snijd in
10 minuten gaar. {
„> Giet af en meng de helft van
dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes van
de peterselie en de rest van de olijfolie erdoor.
1centimeter. Snijd de peterselie fijn, snijd de ui in
Interview Marlous van Sikkelerus, fotografie Saskia Lelieveld, styling Mirjam van der Rijst
kleine stukjes en snijd de tenen knoflook fijn.