Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 86

Hier is pagina 86 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WITLOF MET HAM EN KAAS iN EEN
”
N
[l
UW JASJE. ROMIG, ZOUTIC EN
,
KNi
SAN EN TN
AARDAPPEL-
WITLOFTAART
dr
+ 2uien
#,
« 600 g witlof
$
N
DEAN
* lel roomboter
en
« 50 g ongebrande walnoten
4
Le
»
«lei
a
Ne
=
NT
pc
- 800 g verse aardappelpuree
F
Pi
?
»
Ed
NN Je
ei
Br
« 3plakken achterham
Sr
#
er 7
« 300 g jong belegen geraspte kaas
* bakvorm
an
Ps de
pe
iS |
u
a
5
rar dl,
m
"3
Pe
Rn
Ei
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
ek
Ir
=:
Snipper de uien. Snijd een klein stukje van
a
er
de onderkant van de stronken witlof. Kook
Ce,
om
N
gn
H
het witlof 10 min. laat de stronken uitlekken
7 hd,
$
Sa
enhalveer ze.
DP |
75
&
|
2 Verhit de boter in een koekenpan en fruit
fi a
en
kn
We
Pa
Sr
=
hierin de ui 5 min. Hak de noten grof. Klop
be
En
*
het ei los met een vork en roer het door de
En
Pe
hi
aardappelpuree. Schep de puree in de
dd
bakvorm. Leg de gehalveerde witlofstronk-
LN
r
Ne
a
jes met de punten naar het midden op de
er
puree. Verdeel de ham erover.
3 Verdeel de ui, walnoten en kaas erover.
à
Bak ca. 25 min. inde oven. Snijd de
2
“
2%
aardappel-witloftaart in punten en serveer.
ze
AS
Er
à
D
TIP Gebruik komijnekaas in plaats van jong
belegen kaas voor een extra kruidige
smaak.
OM VEGA TIP Vervang de kaas door
zl
AH Geraspte kaas voor ovengratinen
a
laat de ham achterwege.
BEVAT pp. 685 kcal - 29 g eiwit 45 g vet,
waarvan 24 g verz. : 39 g koolhydraten.
N
waarvan 7 g suikers - 2.4 gzout
- 6 g vezels : Prijs p.p. € 2.40
HEERLIJK HERFSTIG
Vañ jachtschotel tot quiche: kijk snel wat voor
lekkere najaarsrecepten we nog meer hebben!