Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WITLOF MET HAM EN KAAS iN EEN



N

[l

UW JASJE. ROMIG, ZOUTIC EN

,

KNi

SAN EN TN

AARDAPPEL-

WITLOFTAART

dr

+ 2uien

#,

« 600 g witlof

$

N

DEAN

* lel roomboter

en

« 50 g ongebrande walnoten

4

Le

»

«lei

a

Ne

=

NT

pc

- 800 g verse aardappelpuree

F

Pi

?

»

Ed

NN Je

ei

Br

« 3plakken achterham

Sr

#

er 7

« 300 g jong belegen geraspte kaas

* bakvorm

an

Ps de

pe

iS |

u

a

5

rar dl,

m

"3

Pe

Rn

Ei

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

ek

Ir

=:

Snipper de uien. Snijd een klein stukje van

a

er

de onderkant van de stronken witlof. Kook

Ce,

om

N

gn

H

het witlof 10 min. laat de stronken uitlekken

7 hd,

$

Sa

enhalveer ze.

DP |

75

&

|

2 Verhit de boter in een koekenpan en fruit

fi a

en

kn

We

Pa

Sr

=

hierin de ui 5 min. Hak de noten grof. Klop

be

En

*

het ei los met een vork en roer het door de

En

Pe

hi

aardappelpuree. Schep de puree in de

dd

bakvorm. Leg de gehalveerde witlofstronk-

LN

r

Ne

a

jes met de punten naar het midden op de

er

puree. Verdeel de ham erover.

3 Verdeel de ui, walnoten en kaas erover.

à

Bak ca. 25 min. inde oven. Snijd de

2



2%

aardappel-witloftaart in punten en serveer.

ze

AS

Er

à

D

TIP Gebruik komijnekaas in plaats van jong

belegen kaas voor een extra kruidige

smaak.

OM VEGA TIP Vervang de kaas door

zl

AH Geraspte kaas voor ovengratinen

a

laat de ham achterwege.

BEVAT pp. 685 kcal - 29 g eiwit 45 g vet,

waarvan 24 g verz. : 39 g koolhydraten.

N

waarvan 7 g suikers - 2.4 gzout

- 6 g vezels : Prijs p.p. € 2.40

HEERLIJK HERFSTIG

Vañ jachtschotel tot quiche: kijk snel wat voor

lekkere najaarsrecepten we nog meer hebben!