Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 115

Hier is pagina 115 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LEKKER UIT NEDERLAND
en
ze
2
pe
%
|
Ee
ns
CE
a
+
=
4
3
=
a
€
On
LAS
NZ
hd
Be
ee
Bn ==
SRD
PE
k
Stoo
1 Schil de peren, snijd in kwarten en
SE
5
verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees
Keen)
in blokjes van ca. lem. Schil met de
(Lacrosevau)
dunschiller de gele schil van de halve
citroen.
TE
+ 500 g gieser
2 Breng de wijn met 50 ml water, de peren,
Wildeman stoofperen
citroenschil, suiker, het kaneelstokje, de
+ V2 citroen
kruidnagels en steranijs aan de kook. Zet
(schoongeboend)
het vuur laag en laat met de deksel op de
« 100 ml soepele rode
pan in ca. 30 min. gaar worden. Roer af en
ff
f)
JE
IM
wijn (bijv. pinot noir)
toe door. Haal de laatste 10 min. de deksel
N
fi
« 30 g kristalsuiker
van de pan, zodat het vocht wat kan
ii
« Ikaneelstokje
verdampen.
|
« 2 kruidnagels
3 Neem de pan van het vuur en stamp grof
« 1 steranijs
met de pureestamper. Verwijder eventueel
En
« dunschiller
het kaneelstokje, de citroenschil, kruid-
vv
/
« pureestamper
nagels en steranijs. Serveer warm, lauw
&
of koud.
TIP Je kunt de compote tot 3 dagen in
een goed afgesloten pot in de koelkast
bewaren.
me
BEVAT p.portie 105 kcal - O g eiwit
“Og vet, waarvan O g verz.
we,
“23 gkoolhydraten, waarvan 16 g suikers
“Og zout: 2g vezels - Prijs p.portie € 0.55
a
allerhande