Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 115




Hier is pagina 115 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LEKKER UIT NEDERLAND

en

ze

2

pe

%

|

Ee

ns

CE

a

+

=

4

3

=

a



On

LAS

NZ

hd

Be

ee

Bn ==

SRD

PE

k

Stoo

1 Schil de peren, snijd in kwarten en

SE

5

verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees

Keen)

in blokjes van ca. lem. Schil met de

(Lacrosevau)

dunschiller de gele schil van de halve

citroen.

TE

+ 500 g gieser

2 Breng de wijn met 50 ml water, de peren,

Wildeman stoofperen

citroenschil, suiker, het kaneelstokje, de

+ V2 citroen

kruidnagels en steranijs aan de kook. Zet

(schoongeboend)

het vuur laag en laat met de deksel op de

« 100 ml soepele rode

pan in ca. 30 min. gaar worden. Roer af en

ff

f)

JE

IM

wijn (bijv. pinot noir)

toe door. Haal de laatste 10 min. de deksel

N

fi

« 30 g kristalsuiker

van de pan, zodat het vocht wat kan

ii

« Ikaneelstokje

verdampen.

|

« 2 kruidnagels

3 Neem de pan van het vuur en stamp grof

« 1 steranijs

met de pureestamper. Verwijder eventueel

En

« dunschiller

het kaneelstokje, de citroenschil, kruid-

vv

/

« pureestamper

nagels en steranijs. Serveer warm, lauw

&

of koud.

TIP Je kunt de compote tot 3 dagen in

een goed afgesloten pot in de koelkast

bewaren.

me

BEVAT p.portie 105 kcal - O g eiwit

“Og vet, waarvan O g verz.

we,

“23 gkoolhydraten, waarvan 16 g suikers

“Og zout: 2g vezels - Prijs p.portie € 0.55

a

allerhande