Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 24

Hier is pagina 24 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& ADVERTORIAL
M
}
IN
y
4
Krui
enro
een
heerlijke j
ii:
at is handig: een krui
BIEFSTUK MET ROMIGE
van:wa:
ocht — en ind
la
PADDENSTOELEN JUS
lekke
eft
DUURZAAM
ais
Familiebedrijf
« kilo iets kruimige
* lel arachideolie
Verstegen Spices
aardappelen
+ 600 g sperzie-
& Sauces heeft een
+ 4 biefstukken (op
bonen (groot-
duurzame samen-
werking opge-
kamertemperatuur)
verpakking)
bouwd met lokale
« Lel kruidenmix voor
+ 250 g gesneden
PN
boeren in de landen
steak & jus
kastanjechampig-
van oorsprong. Het
bedrijf helpt hen om
(bus 200g,
nons (schaal)
Verstegen)
« 100 ml slagroom
op de beste manier
te telen door het
« 30 g boter
« pureestamper
Eat
Pr
gebruik van hoog-
staande technolo-
gische oplossingen.
1 Schilde aardappelen, snijd in gelijke
Het houdt de keten
stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en
van boer tot
vang een kopje kookvocht op. Stamp de
le
|
consument eerlijk
aardappelen en een beetje kookvocht met
KN
en transparant.
de pureestamper tot een smeuïge puree.
Pr
Ha
Breng op smaak met peper en zout.
2 Dep ondertussen de biefstukken droog
%
a
æ
enbestrooi rondom met de helft van de
|:
=
kruidenmix. Verhit de boter met de olie in
2
&;
de
eenkoekenpan en bak de biefstukken op
3
+
‚a,
hoog vuur in 4 min. medium rare, keer
o.
halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min.
Me
afgedekt rusten. Laat het bakvet zitten.
FA
A
à)
3 Kook ondertussen de sperziebonen in
8 min. beetgaar. Bak in het achtergebleven
|
”
„aa
bakvet de champignons met de rest van de
NE
kruidenmix 5 min. op middelhoog vuur. roer
regelmatig. Voeg de slagroom toe en
verwarm 1 min. Serveer de biefstuk met de
N‘
paddenstoelenjus, sperziebonen en puree.
BEVAT pp. 580 kcal - 41 g eiwit - 21g vet,
ld
waarvan Il g verz. -52 g koolhydraten,
waarvan 4 g suikers - lg zout -10 g vezels
Seb
ig
a
-Prijisp.p. € 4.65
ee
he He
Verstegen Steak
E
& jus kruidenmix
en
IT
bus 200 g € 4.59
a
Ar
a
Meer info?
Er
Epo get beste Kijk op verstegen.nl