Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

M

}

IN

y

4

Krui

enro

een

heerlijke j

ii:

at is handig: een krui

BIEFSTUK MET ROMIGE

van:wa:

ocht — en ind

la

PADDENSTOELEN JUS

lekke

eft

DUURZAAM

ais

Familiebedrijf

« kilo iets kruimige

* lel arachideolie

Verstegen Spices

aardappelen

+ 600 g sperzie-

& Sauces heeft een

+ 4 biefstukken (op

bonen (groot-

duurzame samen-

werking opge-

kamertemperatuur)

verpakking)

bouwd met lokale

« Lel kruidenmix voor

+ 250 g gesneden

PN

boeren in de landen

steak & jus

kastanjechampig-

van oorsprong. Het

bedrijf helpt hen om

(bus 200g,

nons (schaal)

Verstegen)

« 100 ml slagroom

op de beste manier

te telen door het

« 30 g boter

« pureestamper

Eat

Pr

gebruik van hoog-

staande technolo-

gische oplossingen.

1 Schilde aardappelen, snijd in gelijke

Het houdt de keten

stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en

van boer tot

vang een kopje kookvocht op. Stamp de

le

|

consument eerlijk

aardappelen en een beetje kookvocht met

KN

en transparant.

de pureestamper tot een smeuïge puree.

Pr

Ha

Breng op smaak met peper en zout.

2 Dep ondertussen de biefstukken droog

%

a

æ

enbestrooi rondom met de helft van de

|:

=

kruidenmix. Verhit de boter met de olie in

2

&;

de

eenkoekenpan en bak de biefstukken op

3

+

‚a,

hoog vuur in 4 min. medium rare, keer

o.

halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min.

Me

afgedekt rusten. Laat het bakvet zitten.

FA

A

à)

3 Kook ondertussen de sperziebonen in

8 min. beetgaar. Bak in het achtergebleven

|



„aa

bakvet de champignons met de rest van de

NE

kruidenmix 5 min. op middelhoog vuur. roer

regelmatig. Voeg de slagroom toe en

verwarm 1 min. Serveer de biefstuk met de

N‘

paddenstoelenjus, sperziebonen en puree.

BEVAT pp. 580 kcal - 41 g eiwit - 21g vet,

ld

waarvan Il g verz. -52 g koolhydraten,

waarvan 4 g suikers - lg zout -10 g vezels

Seb

ig

a

-Prijisp.p. € 4.65

ee

he He

Verstegen Steak

E

& jus kruidenmix

en

IT

bus 200 g € 4.59

a

Ar

a

Meer info?

Er

Epo get beste Kijk op verstegen.nl