Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL &

ey

LASAGNE MET

»

er

»|

CHIPOLATA EN

2

et

to

CHAMPIGNONS

Zong

jpte tomate

basilicu

oregano, rozemarijn,

fi

Een lasagne zoals in Italië tover je op tafel met

saus.volgens origineel he

+ Zuien

Fe

+ 500 g kastanjechampignons (schaal 250 g)

4

« 300 g varkenschipolataworstjes (schaal)

« lel olijfolie

« 600 g ovensaus lasagne (fles. Grand'talia)

+ 12lasagnebladen

+

« 200 g zuivelspread light (bakje)

« 759 Grana Padano-poeder

el

« ovenschaal (20 x 30 cm)

Ovensaus voor

de perfecte

Italiaanse

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper

$

lasagne

de uien en snijd de champignons in plakjes.

5

Proef de smaak

Haal het vel van de worsten. Verhit de olie in

Ê

van Italië. Met

een hapjespan en bak het worstvlees 3 min.

+ Re

Granditalia

op hoog vuur. druk het vlees met een

ze

Ovensaus Lasagne

maak je eenvoudig

houten lepel in stukjes.

een traditionele

us

2 Voeg de uien champignons toe en bak

lasagne. Ovensaus

5 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de

Lasagne is gemaakt

if

volgens Italiaans

ovensaus toe en verwarm 2 min. mee. Breng

op smaak met peper en eventueel zout.

Eed

recept. met zonge-

ï

rijpte tomaten, verse

3 Schep 2lepels saus op de bodem van de

hi

wortelenuiende

ovenschaal. Bedek achtereenvolgens met

ie

En

kruiden: peterselie.

a

1/3 van de lasagnebladen en /3 van de saus,

basilicum. oregano,

rozemarijn en tijm.

herhaal dit nog 2 keer.

=

NE

Zonder conserveer-

4 Meng de zuivelspread met de kaas en

v

middelen en klaar

el

verdeel over de lasagne. Bestrooi met

&

voor gebruik.

peper. Bak de lasagne in het midden van de

177

oven in ca. 35 min. gaar. Dek eventueel na

25 min. af met aluminiumfolie als de

lasagne te donker wordt.

LEE

Je kunt de lasagne Ì dag van tevoren

maken tot en met het afbakken in de oven.

Bewaar afgedekt in de koelkast en laat

tijdens het voorverwarmen van de oven

\

(N

op kamertemperatuur komen.

le

N

E

AN

(A

«

DS

BEVAT p.p. 740 kcal - 37 geiwit - 36 g vet,

|

1

waarvan 15 g verz. - 63 g koolhydraten,

Be

|

waarvan 16 g suikers - 3.3 g zout 6 g vezels

+ Pris p.p. € 2.80

Grand'italia

\\

Ovensaus lasagne

NA



Meer inspiratie? Ga

600 g€ 299

G

naar granditalia.nlof

4

volg ons @granditalianl

allerhande