Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 95

Hier is pagina 95 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL &
ey
LASAGNE MET
»
er
»|
CHIPOLATA EN
2
et
to
CHAMPIGNONS
Zong
jpte tomate
basilicu
oregano, rozemarijn,
fi
Een lasagne zoals in Italië tover je op tafel met
saus.volgens origineel he
+ Zuien
Fe
+ 500 g kastanjechampignons (schaal 250 g)
4
« 300 g varkenschipolataworstjes (schaal)
« lel olijfolie
« 600 g ovensaus lasagne (fles. Grand'talia)
+ 12lasagnebladen
+
« 200 g zuivelspread light (bakje)
« 759 Grana Padano-poeder
el
« ovenschaal (20 x 30 cm)
Ovensaus voor
de perfecte
Italiaanse
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper
$
lasagne
de uien en snijd de champignons in plakjes.
5
Proef de smaak
Haal het vel van de worsten. Verhit de olie in
Ê
van Italië. Met
een hapjespan en bak het worstvlees 3 min.
+ Re
Granditalia
op hoog vuur. druk het vlees met een
ze
Ovensaus Lasagne
maak je eenvoudig
houten lepel in stukjes.
een traditionele
us
2 Voeg de uien champignons toe en bak
lasagne. Ovensaus
5 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de
Lasagne is gemaakt
if
volgens Italiaans
ovensaus toe en verwarm 2 min. mee. Breng
op smaak met peper en eventueel zout.
Eed
recept. met zonge-
ï
rijpte tomaten, verse
3 Schep 2lepels saus op de bodem van de
hi
wortelenuiende
ovenschaal. Bedek achtereenvolgens met
ie
En
kruiden: peterselie.
a
1/3 van de lasagnebladen en /3 van de saus,
basilicum. oregano,
rozemarijn en tijm.
herhaal dit nog 2 keer.
=
NE
Zonder conserveer-
4 Meng de zuivelspread met de kaas en
v
middelen en klaar
el
verdeel over de lasagne. Bestrooi met
&
voor gebruik.
peper. Bak de lasagne in het midden van de
177
oven in ca. 35 min. gaar. Dek eventueel na
25 min. af met aluminiumfolie als de
lasagne te donker wordt.
LEE
Je kunt de lasagne Ì dag van tevoren
maken tot en met het afbakken in de oven.
Bewaar afgedekt in de koelkast en laat
tijdens het voorverwarmen van de oven
\
(N
op kamertemperatuur komen.
le
N
E
AN
(A
«
DS
BEVAT p.p. 740 kcal - 37 geiwit - 36 g vet,
|
1
waarvan 15 g verz. - 63 g koolhydraten,
Be
|
waarvan 16 g suikers - 3.3 g zout 6 g vezels
+ Pris p.p. € 2.80
Grand'italia
\\
Ovensaus lasagne
NA
—
Meer inspiratie? Ga
600 g€ 299
G
naar granditalia.nlof
4
volg ons @granditalianl
allerhande