Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 97

Hier is pagina 97 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BETER ETEN
se
=>
E
be
Lekker alternatief
ANITA SCHOLTE
Waarom is het goed om wat vaker plantaardig te
OP REIMER is bij Albert
eten en hoe pak je dat aan? Anita Scholte op
Heijn verantwoordelijk
voor de kwaliteit en
Reimer vertelt wat Albert Heijn doet om je te helpen
duurzaamheid van
producten en vertelt wat
bert Heijn doet op het
gebied van plantaardige
voeding.
keuze hebben in vega(n) alternatieven.
Daarnaast hebben we veel smakelijke
groentegerechten, zoals spitskoolsteak
et plantaardig eten wordt
en tomatentartaar.’
Vandaar ook dat inmiddels een kwart van
bedoeld dat de focus van je
allerecepten in Allerhande online bestaat
M
voedingspatroon op plantaardige
Vega(n) recepten
uit heerlijke vega({n) gerechten. Daarnaast
ingrediënten ligt. Je haalt je voedingsstoffen
‘We willen consumenten helpen om in
lanceerden we een speciale pagina op ah.nl,
dusvooral uit fruit, groenten, noten,
2025 minimaal de helft van hun eiwitten
waar alle vega(n) producten en recepten
peulvruchten en zaden. Alsiedereen
uit plantaardige bronnen te halen en
voor iedereen gemakkelijk tevinden zijn.
Hier iseen ruime keuze aan onder meer
vaker plantaardig zou eten, kunnen wede
maximaal de helft uit dierlijke bronnen.
CO2-uitstoot flink verminderen. Op dit
Daarom maken wij het op verschillende
plantaardigealternatieven voor zuivel
moment is het klimaat voor Nederlanders
manieren makkelijker voor onze klanten
en kaas. Daarnaast hebben we ook een
de voornaamste reden om minder vlees
om vaker te kiezen voor plantaardig eten.
grootaanbod aan nieuwe en innovatieve
te eten. We merken bij Albert Heijn dater
producten, zoalserwtendrank, een
meer vraag is naar plantaardige producten
zeewierburger en een vegan alternatief
bij klanten. Daarom is ons assortiment van
voor cheddar.”
vega(n) alternatieven voor vlees, vis, kaas
en zuivel vorig jaar verdubbeld. We hebben
nu ruim 6oo producten. Alleen al in 2021
is onze schapruimte voor vleesvervangers
1.6
We hebben ons assortiment
met de helft gegroeid. Wezijnertrots op
vegaln) kant-en-klaarmaaltiiden
MILJOEN KILO
uitgebreid. Van deze maaltijden
datwe hierin vooroplopen en de meeste
Albert Heijn is partner van de
is inmiddels 26% vegetarisch.
Nationale Week Zonder Vlees.
Tijdens de editie van 2021
aten 1.7 miljoen volwassen
6%
Nederlanders een week geen
vlees. Daarmee bespaarden zij
se
1.6 miljoen kilo dierenvlees en
Vega Vegan
166 miljoen km autorijden
aan CO; -uitstoot.
ZO HERKENBAAR
Vegetarische of veganistische producten
herken je aan de groene logo's. Je vindt ze op ah.nl
WAT VRAAG JIJ JE AF?
Albert Heijn staat met meer dan 1000 winkels midden in de
en op de schapkaart in de winkel.
samenleving. Heb je vragen over duurzaamheids- of gezond-
heidsonderwerpen, zoals plantaardig eten? Mail ze naar lezers-
[email protected] en wie weet behandelen we ze hier.
allerhande