Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ES

Ze

Beschermde

ge

BEE

vorm

De

Deze vega pasteitjes zijn

PE

:

geïnspireerd op een

2

Cornish pasty, een Brits

5%

gerecht uit Cornwall, dat

A

HR

I

GE

2%

bestaat uit deeg gevuld

Be

Be

BE

2

BR

met rundvlees, aardappel

De

PR

.

2%

CHE

DR

EEE

7

Ep

Zj

3

meiraap en ui, allemaal

LE

4

IR

ER

JIE

10

rauw en in kleine blokjes

GE

3

4

es

BE

BE

2

2

BE

BER,

gesneden. De verhoudin-

BE:

Be

ER

BR

16

2

Br

2

4

.

.

gen en precieze manier

HR

Se

5

BE

.

55

van het vouwen van de

zl

a

7

ij

2

=

SE

BE

40

4

rand zijn allemaal officieel

5

Be

BR

ER

Ee

PA

RH

CA

vastgelegd. Een pasteitje

Ee

=

=

n

RE

mag dus niet zomaar

Ge

He

22

Fa

me

a

Cornish pasty worden

BE

PA

GRE

ER

Be

BE

=

>

Do Kleine pasteitjes ge

genoemd.

FE

BA

à

FE

HAS

=

IB

ie

1

met aardappel

ESS

RR

Be

BTS

FRE

DRE

BR

5,

HR

=

ie

Zi

aD = STUKS )(40 MIN) Cao MIN. WACHTTIJD) (35 MIN. VENTO ) (VEGETARISCH)

‘a

2

Be

te

ce

. 250 gkoude

1 Snijd dé boter in blokjes,Doe de bloem

roomboter

met het'zout en de blokjes boter ineen kom

Ai

ll

er

| 500 a bloem + extra

Wrijf met je vingertoppen de boter door de

4 Spli

ji

voor het bestuiven

bloem, tot hettmengsei lijkt op broodkruim.

Mengde

Nia

randen, van de

+12 zout

Werk snel, zodat het deeg niet warm

»2uien

wordt; Voeg in delen 70 ml'koud water toe

Verdeel 3 el vulling over.d

+500 giets kruimige

tot jé een bal van het deeg kunt maken.

deegrondje en vouw dicht. Ma

NE

aardappelen

Voeg steeds If extra water foe als het deeg

vingers kleine plooien rondo

3 tenen knoflook

te drooglijkt. Verpakhet deeg in vershoud-

de pasteitjes of gebruik de tande

pe

+ Zelzonnebloemolie

folie en leg het 30 min. in de koelkast. Laat

vork voor een mooi randje. Verdeelde.

"250 g tuinerwten

5-10 min: voor het uitrollen op kamer-

pasteitjes over 2 met bakpapier. bekledk

(diepvries)

temperatuur komen.

bakplaten. Bestrijk ze met de rest van.het

N 24 gemalen komijn

2 Verwarmondertüssen de oven voor op

ei-melkmengsel en bak ze 30-35 mi

„Tei

190,2

ipper de uien.Schil de aardappe-

het midden van de oven. Wissel de platen

lenen

ze in blokjes van em. Snijd de

- lelmelk

halverwege. Serveer de pasteitjes, pars

« vershaudfolie

nei

noflook fijn: Verhit de olie in een

of koud.

2 bakblaten

koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui

TIP Je kunt-het deeg ookin de keuken-

5 min. al

m:

ep

d.glazig. Voeg de

machine maken. Maal de boter, bloem en

‚ba nn

het zout pulserend'tot het mengsel op

Sardappele ki look, bevrore tuin-

el

en

omi;



‘alomschep:

broodkruim lijkt. Voeg:70.ml water toe en

enbri

ut.

pulséer nog een paar keer tof het dée: so

l VGrmtin de kom.

met peper

est

t werkb

P Hebje geen? bakplaten? ebruil

plaat en lm

nde plak van

roost

8

et a bekleed