Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 78

Hier is pagina 78 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ES
Ze
Beschermde
ge
BEE
vorm
De
Deze vega pasteitjes zijn
PE
:
geïnspireerd op een
2
Cornish pasty, een Brits
5%
gerecht uit Cornwall, dat
A
HR
I
GE
2%
bestaat uit deeg gevuld
Be
Be
BE
2
BR
met rundvlees, aardappel
De
PR
.
2%
CHE
DR
EEE
7
Ep
Zj
3
meiraap en ui, allemaal
LE
4
IR
ER
JIE
10
rauw en in kleine blokjes
GE
3
4
es
BE
BE
2
2
BE
BER,
gesneden. De verhoudin-
BE:
Be
ER
BR
16
2
Br
2
4
.
.
gen en precieze manier
HR
Se
5
BE
.
55
van het vouwen van de
zl
a
7
ij
2
=
SE
BE
40
4
rand zijn allemaal officieel
5
Be
BR
ER
Ee
PA
RH
CA
vastgelegd. Een pasteitje
Ee
=
=
n
RE
mag dus niet zomaar
Ge
He
22
Fa
me
a
Cornish pasty worden
BE
PA
GRE
ER
Be
BE
=
>
Do Kleine pasteitjes ge
genoemd.
FE
BA
à
FE
HAS
=
IB
ie
1
met aardappel
ESS
RR
Be
BTS
FRE
DRE
BR
5,
HR
=
ie
Zi
aD = STUKS )(40 MIN) Cao MIN. WACHTTIJD) (35 MIN. VENTO ) (VEGETARISCH)
‘a
2
Be
te
ce
. 250 gkoude
1 Snijd dé boter in blokjes,Doe de bloem
roomboter
met het'zout en de blokjes boter ineen kom
Ai
ll
er
| 500 a bloem + extra
Wrijf met je vingertoppen de boter door de
4 Spli
ji
voor het bestuiven
bloem, tot hettmengsei lijkt op broodkruim.
Mengde
Nia
randen, van de
+12 zout
Werk snel, zodat het deeg niet warm
»2uien
wordt; Voeg in delen 70 ml'koud water toe
Verdeel 3 el vulling over.d
+500 giets kruimige
tot jé een bal van het deeg kunt maken.
deegrondje en vouw dicht. Ma
NE
aardappelen
Voeg steeds If extra water foe als het deeg
vingers kleine plooien rondo
3 tenen knoflook
te drooglijkt. Verpakhet deeg in vershoud-
de pasteitjes of gebruik de tande
pe
+ Zelzonnebloemolie
folie en leg het 30 min. in de koelkast. Laat
vork voor een mooi randje. Verdeelde.
"250 g tuinerwten
5-10 min: voor het uitrollen op kamer-
pasteitjes over 2 met bakpapier. bekledk
(diepvries)
temperatuur komen.
bakplaten. Bestrijk ze met de rest van.het
N 24 gemalen komijn
2 Verwarmondertüssen de oven voor op
ei-melkmengsel en bak ze 30-35 mi
„Tei
190,2
ipper de uien.Schil de aardappe-
het midden van de oven. Wissel de platen
lenen
ze in blokjes van em. Snijd de
- lelmelk
halverwege. Serveer de pasteitjes, pars
« vershaudfolie
nei
noflook fijn: Verhit de olie in een
of koud.
2 bakblaten
koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui
TIP Je kunt-het deeg ookin de keuken-
5 min. al
m:
ep
d.glazig. Voeg de
machine maken. Maal de boter, bloem en
‚ba nn
het zout pulserend'tot het mengsel op
Sardappele ki look, bevrore tuin-
el
en
omi;
€
‘alomschep:
broodkruim lijkt. Voeg:70.ml water toe en
enbri
ut.
pulséer nog een paar keer tof het dée: so
l VGrmtin de kom.
met peper
est
t werkb
P Hebje geen? bakplaten? ebruil
plaat en lm
nde plak van
roost
8
et a bekleed