Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ij

|

|

ï

À

(|

|

|

MI

u

If, NN pe

a

TT LEE OENME

VEGAN CURRY

"5

OA LT AT) Ho

2

|

VAN GESTOOFDE

TE COMPLE|

Ze

GROENTEN MET NAAN

ORL

?

ne. TA

PT

#

3

kj

+ Zuien

« 2 blikken kokosmelk

« 4 tenen knoflook

light (à 400 mi)

PD

eo

@

+ 800 gpastinaak

« lgroentebouillon-

À

/

« 400 g winterwortel

blokje (Zonnatura)

4 ©

- 1pot witte bonen

+ 350 g volkorenmeel

(& 360 g

+ extra voor bestuiven

Sr

AH Biologisch)

« \tlbakpoeder

pe

=

« 5el olijfolie

+ 450 g plantaardige

+

« lel komijnzaad

variatie op yoghurt

BE

+ 2tlgemalenkurkuma tl zout

ee



+ lel milde paprika-

+ grilpan

poeder

+ bakkwast

Le

1 Snipper de uien en snijd de tenen knoflook

fijn. Schil de pastinaak en wortel en snijd ze in

blokjes van 2 cm. Spoel de bonen af onder koud

stromend water en laat goed uitlekken. Meng

2el olie met M van de knoflook en zet opzij.

2 Verhit de rest van de olie in een ruime pan met

an

dikke bodem. Voeg de ui toe en bak op middel-

hoog vuur in 5 min. zacht. Voeg het komijnzaad.

de kurkuma, paprikapoeder, pastinaak, wortel

en witte bonen toe en bak nog 2min. Voeg de

‘3

laatste minuut de knoflook toe.

ak

3 Voeg de kokosmelk, 200 ml water en het

bouillonblokje toe en breng aan de kook. Laat

op middelhoog vuur ca. 25 min. koken, tot de

#

pastinaak en wortel gaar zijn. Schep regel-

ES

matig stevig om, zodat een deel van de bonen

5

wordt geplet. Hierdoor bindt de curry iets.

Er

4 Meng ondertussen het volkorenmeel met de

Er

bakpoeder, de yoghurt en het zout kort met je

handen. Bestuif het werkblad met meel en

kneedhet deeg tot een goed gemengd en

2

samenhangend geheel

5 Verdeel het deeg in ó gelijke stukken. Rol

Ni

#

elk stuk uit tot rondjes van ca. @12cmen

il

3 mm dik. Maak met een scherp mes 5 in-

kepingen in elk flatbread, maar snijd ze niet

|]

door. Verhit de grillpan op hoog vuur en bak elk

|

||

{|

flatbread ca. min. per kant. Bestrijk ze met de

a

bakkwast met de knoflookolie. Houd de

|

85 kcal: 26.geiwit « 36 g vet,

flatbreads warm onder een schone theedoek.

rz

-101g koolhydraten,

6 Schep de curry in diepe borden en schep er

9 gzout

een flinke eetlepel ‘yoghurt op. Geef het

Se

LE)

flatbread erbij

N

N

I

\

N

|

EN

S