Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 88

Hier is pagina 88 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ij
|
|
ï
À
(|
|
|
MI
u
If, NN pe
a
TT LEE OENME
VEGAN CURRY
"5
OA LT AT) Ho
2
|
VAN GESTOOFDE
TE COMPLE|
Ze
GROENTEN MET NAAN
ORL
?
ne. TA
PT
#
3
kj
+ Zuien
« 2 blikken kokosmelk
« 4 tenen knoflook
light (à 400 mi)
PD
eo
@
+ 800 gpastinaak
« lgroentebouillon-
À
/
« 400 g winterwortel
blokje (Zonnatura)
4 ©
- 1pot witte bonen
+ 350 g volkorenmeel
(& 360 g
+ extra voor bestuiven
Sr
AH Biologisch)
« \tlbakpoeder
pe
=
« 5el olijfolie
+ 450 g plantaardige
+
« lel komijnzaad
variatie op yoghurt
BE
+ 2tlgemalenkurkuma tl zout
ee
€
+ lel milde paprika-
+ grilpan
poeder
+ bakkwast
Le
1 Snipper de uien en snijd de tenen knoflook
fijn. Schil de pastinaak en wortel en snijd ze in
blokjes van 2 cm. Spoel de bonen af onder koud
stromend water en laat goed uitlekken. Meng
2el olie met M van de knoflook en zet opzij.
2 Verhit de rest van de olie in een ruime pan met
an
dikke bodem. Voeg de ui toe en bak op middel-
hoog vuur in 5 min. zacht. Voeg het komijnzaad.
de kurkuma, paprikapoeder, pastinaak, wortel
en witte bonen toe en bak nog 2min. Voeg de
‘3
laatste minuut de knoflook toe.
ak
3 Voeg de kokosmelk, 200 ml water en het
bouillonblokje toe en breng aan de kook. Laat
op middelhoog vuur ca. 25 min. koken, tot de
#
pastinaak en wortel gaar zijn. Schep regel-
ES
matig stevig om, zodat een deel van de bonen
5
wordt geplet. Hierdoor bindt de curry iets.
Er
4 Meng ondertussen het volkorenmeel met de
Er
bakpoeder, de yoghurt en het zout kort met je
handen. Bestuif het werkblad met meel en
kneedhet deeg tot een goed gemengd en
2
samenhangend geheel
5 Verdeel het deeg in ó gelijke stukken. Rol
Ni
#
elk stuk uit tot rondjes van ca. @12cmen
il
3 mm dik. Maak met een scherp mes 5 in-
kepingen in elk flatbread, maar snijd ze niet
|]
door. Verhit de grillpan op hoog vuur en bak elk
|
||
{|
flatbread ca. min. per kant. Bestrijk ze met de
a
bakkwast met de knoflookolie. Houd de
|
85 kcal: 26.geiwit « 36 g vet,
flatbreads warm onder een schone theedoek.
rz
-101g koolhydraten,
6 Schep de curry in diepe borden en schep er
9 gzout
een flinke eetlepel ‘yoghurt op. Geef het
Se
LE)
flatbread erbij
N
N
I
\
N
|
EN
S