Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 90


Hier is pagina 90 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Albert Heijn Folder 14.10.2021

Hier is pagina 90 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 90

DOOR DE UIEN TE EN KARAMELLISEREN k WORDEN ZE ZACHT, ZOET EN EN LS ONWEERSTAANBAAR B | KLASSIEKE UIENSOEP En Red = « 800g uien « 50 groomboter + 2eltarwebloem ie = « 2 groentebouillonblokjes « 4 el cognac (Gall & Gall) 2 « 2takjes tijm + V2 afbakstokbrood Æ « 150 g Zwitserse gruyère (kaas) RN « bakpapier a - vuurvaste kommen LS wet 1 Snijd de uien in dunne halve ringen. % cal Verhit de boter in een ruime pan met dikke \ EN E rad! bodem en laat de ui op middelhoog vuur in ae 30 min. karamelliseren. Schep regelmatig om. Bestrooi de ui met de bloem, breng op smaak met peper en zout en bak al omscheppend 3 min. ee 2 Los de bouillonblokjes op in 12 liter kokend water en voeg samen met de cognac toe aan de ui. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg ook toe. Breng de “2 soep aan de kook en laat op laag vuur a er eg 20 min. zachtjes koken. nr 3 Zet de ovengrill aan. Snijd het halve ER stokbrood in 4 schuine sneetjes, leg op een pee es ze FR N met bakpapier beklede bakplaat en gril in FE ca. 5 min. goudbruin. & 4 Schep de soep in de kommen. Leg in elke kom een sneetje stokbrood. Rasp de kaas en verdeel over de sneetjes. Zet ca. 5 min. in de oven tot de kaas De A gesmolten is. Ed BEVAT p.p. 420 kcal - 16 g eiwit - 23 g vet, = waarvan 4 g verz. - 30 g koolhydraten, waarvan 12 g suikers - 3.2 g zout -5 g vezels - Prijs pp. € 1.80 es te Pe os ad ci à

Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 90