Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 90




Hier is pagina 90 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DOOR DE UIEN TE

EN

KARAMELLISEREN

k

WORDEN ZE ZACHT, ZOET EN

EN

LS

ONWEERSTAANBAAR

B

|

KLASSIEKE UIENSOEP

En

Red

=

« 800g uien

« 50 groomboter

+ 2eltarwebloem

ie

=

« 2 groentebouillonblokjes

« 4 el cognac (Gall & Gall)

2

« 2takjes tijm

+ V2 afbakstokbrood

Æ

« 150 g Zwitserse gruyère (kaas)

RN

« bakpapier

a

- vuurvaste kommen

LS

wet

1 Snijd de uien in dunne halve ringen.

%

cal

Verhit de boter in een ruime pan met dikke

\

EN

E

rad!

bodem en laat de ui op middelhoog vuur in

ae

30 min. karamelliseren. Schep regelmatig

om. Bestrooi de ui met de bloem, breng op

smaak met peper en zout en bak al

omscheppend 3 min.

ee

2 Los de bouillonblokjes op in 12 liter

kokend water en voeg samen met de

cognac toe aan de ui. Ris de blaadjes van

de takjes tijm en voeg ook toe. Breng de

“2

soep aan de kook en laat op laag vuur

a

er

eg

20 min. zachtjes koken.

nr

3 Zet de ovengrill aan. Snijd het halve

ER

stokbrood in 4 schuine sneetjes, leg op een

pee

es

ze

FR

N

met bakpapier beklede bakplaat en gril in

FE

ca. 5 min. goudbruin.

&

4 Schep de soep in de kommen. Leg in elke

kom een sneetje stokbrood. Rasp de kaas

en verdeel over de sneetjes. Zet

ca. 5 min. in de oven tot de kaas

De

A

gesmolten is.

Ed

BEVAT p.p. 420 kcal - 16 g eiwit - 23 g vet,

=

waarvan 4 g verz. - 30 g koolhydraten,

waarvan 12 g suikers - 3.2 g zout

-5 g vezels - Prijs pp. € 1.80

es

te

Pe

os

ad

ci

à