Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 90

Hier is pagina 90 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DOOR DE UIEN TE
EN
KARAMELLISEREN
k
WORDEN ZE ZACHT, ZOET EN
EN
LS
ONWEERSTAANBAAR
B
|
KLASSIEKE UIENSOEP
En
Red
=
« 800g uien
« 50 groomboter
+ 2eltarwebloem
ie
=
« 2 groentebouillonblokjes
« 4 el cognac (Gall & Gall)
2
« 2takjes tijm
+ V2 afbakstokbrood
Æ
« 150 g Zwitserse gruyère (kaas)
RN
« bakpapier
a
- vuurvaste kommen
LS
wet
1 Snijd de uien in dunne halve ringen.
%
cal
Verhit de boter in een ruime pan met dikke
\
EN
E
rad!
bodem en laat de ui op middelhoog vuur in
ae
30 min. karamelliseren. Schep regelmatig
om. Bestrooi de ui met de bloem, breng op
smaak met peper en zout en bak al
omscheppend 3 min.
ee
2 Los de bouillonblokjes op in 12 liter
kokend water en voeg samen met de
cognac toe aan de ui. Ris de blaadjes van
de takjes tijm en voeg ook toe. Breng de
“2
soep aan de kook en laat op laag vuur
a
er
eg
20 min. zachtjes koken.
nr
3 Zet de ovengrill aan. Snijd het halve
ER
stokbrood in 4 schuine sneetjes, leg op een
pee
es
ze
FR
N
met bakpapier beklede bakplaat en gril in
FE
ca. 5 min. goudbruin.
&
4 Schep de soep in de kommen. Leg in elke
kom een sneetje stokbrood. Rasp de kaas
en verdeel over de sneetjes. Zet
ca. 5 min. in de oven tot de kaas
De
A
gesmolten is.
Ed
BEVAT p.p. 420 kcal - 16 g eiwit - 23 g vet,
=
waarvan 4 g verz. - 30 g koolhydraten,
waarvan 12 g suikers - 3.2 g zout
-5 g vezels - Prijs pp. € 1.80
es
te
Pe
os
ad
ci
à