Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 35

Hier is pagina 35 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
el
ron,
a
p
ah
2:
4
7
Pi
a)
=
ee
if
ax
Ÿ
Pompoen-
à
5
sl
lasagne XL met
i
12 Bij
%
€
geitenkaas
=
z 4
\
2
7:
se
ARE
rad
ii
>
Ee
« 2kilo oranje
+ 3eieren
‘4
pompoen
+250 gricotta
+ 2rode uien
|
ek
« 500 verse lasagne
Ge
« 3tenen knoflook
all'uovo
Mi
#
4
+ 1blik gepelde
+150 g geraspte
RX
tomaten (400. 9)
geitenkaas
PA
kl
|
re
„A
8
* 3el olijfolie
« bakpapier
l
0%
+ 690 gpassata di
+ staafmixer
\
RR
pomodoro (fles)
« ovenschaal
|
(36x26 cm)
« 400 g geïtenkaas-
2
a
CAE
schifjes
5
EX
€
er
x
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
GN
Halveer de pompoen, verwijder de pitten
en draderige binnenkant en snijd de helften
BEE
met schil en al in blokjes van 2. cm. Snijd de
uien in 8 parten, de tenen knoflook in dunne
plakjes en de tomaten in-grove stukken.
À
2 Verdeel de pompoen, tomaat inclusief
sap uit het blik, uien knoflook‘over een met
3 PN
K
a
bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel
met de olijfolie en breng op smaak met
3
#
zouten peper. Rooster ca. 25 min. in het
midden vande oven, tot de pompoen zacht:
»
is.Neem uit deoven en laat iets afkoelen.
à
Y.
SU
a
3 Meng.de passata met peper en eventu-
Ne
Sade
es
netra, styling Cyn Ferdinandus, Marjolein Vonk
eel zout. Pureer de geitenkaasschijfjes,
eierenen ricotta met de staafmixer.
{a
isd
en
Bid
4 Verdeel de helft van de passata over de
M
a
we;
bodem van-de ove
schaal: Leg-/3 vande
\
es
Cms
lasagnevellen ero gevolgd door /s van
A
Stuart Martine Si
hetpompoen-uimengselen 1/8 van het:
geitenkaasmengsel Herhaal nog2keer
x
st van de passata:
=
%
NE
ar
Bestré
met de ger ‚pie geitenkaas.
50:55 min. in het midden van de
oven, Dek de bovenkant af met-aluminium-
als die te donker wordt. Laat 10 min.
afkoelen voor het serveren.
EEE
=
© EGA TIP Gebruik 250 g extra
lockzakken of di
vriesbak;
zachte geitenkaas in plaats vi
TIP Geen geraspte geit
aa:
er
riezer. In de vriez kun je de
Vervang het door belegen of rasp
=
3 maanden bewaren. aal de lasagnı
avond voor je het wilt
an etenuit
Fe
Ek a aas,
vriezer en laat in de koel
st ontdooien:
Bak ca. 15 min. in een voo
rwarmde
Foodfotografie Alan Jensen: Sigurd Kranendonk, foodstyling B
Te de lasagne san zen: Laat
oven van 200 °C.
one sem in stukken, doe in
er!