Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

el

ron,

a

p

ah

2:

4

7

Pi

a)

=

ee

if

ax

Ÿ

Pompoen-

à

5

sl

lasagne XL met

i

12 Bij

%



geitenkaas

=

z 4

\

2

7:

se

ARE

rad

ii

>

Ee

« 2kilo oranje

+ 3eieren

‘4

pompoen

+250 gricotta

+ 2rode uien

|

ek

« 500 verse lasagne

Ge

« 3tenen knoflook

all'uovo

Mi

#

4

+ 1blik gepelde

+150 g geraspte

RX

tomaten (400. 9)

geitenkaas

PA

kl

|

re

„A

8

* 3el olijfolie

« bakpapier

l

0%

+ 690 gpassata di

+ staafmixer

\

RR

pomodoro (fles)

« ovenschaal

|

(36x26 cm)

« 400 g geïtenkaas-

2

a

CAE

schifjes

5

EX



er

x

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

GN

Halveer de pompoen, verwijder de pitten

en draderige binnenkant en snijd de helften

BEE

met schil en al in blokjes van 2. cm. Snijd de

uien in 8 parten, de tenen knoflook in dunne

plakjes en de tomaten in-grove stukken.

À

2 Verdeel de pompoen, tomaat inclusief

sap uit het blik, uien knoflook‘over een met

3 PN

K

a

bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel

met de olijfolie en breng op smaak met

3

#

zouten peper. Rooster ca. 25 min. in het

midden vande oven, tot de pompoen zacht:

»

is.Neem uit deoven en laat iets afkoelen.

à

Y.

SU

a

3 Meng.de passata met peper en eventu-

Ne

Sade

es

netra, styling Cyn Ferdinandus, Marjolein Vonk

eel zout. Pureer de geitenkaasschijfjes,

eierenen ricotta met de staafmixer.

{a

isd

en

Bid

4 Verdeel de helft van de passata over de

M

a

we;

bodem van-de ove

schaal: Leg-/3 vande

\

es

Cms

lasagnevellen ero gevolgd door /s van

A

Stuart Martine Si

hetpompoen-uimengselen 1/8 van het:

geitenkaasmengsel Herhaal nog2keer

x

st van de passata:

=

%

NE

ar

Bestré

met de ger ‚pie geitenkaas.

50:55 min. in het midden van de

oven, Dek de bovenkant af met-aluminium-

als die te donker wordt. Laat 10 min.

afkoelen voor het serveren.

EEE

=

© EGA TIP Gebruik 250 g extra

lockzakken of di

vriesbak;

zachte geitenkaas in plaats vi

TIP Geen geraspte geit

aa:

er

riezer. In de vriez kun je de

Vervang het door belegen of rasp

=

3 maanden bewaren. aal de lasagnı

avond voor je het wilt

an etenuit

Fe

Ek a aas,

vriezer en laat in de koel

st ontdooien:

Bak ca. 15 min. in een voo

rwarmde

Foodfotografie Alan Jensen: Sigurd Kranendonk, foodstyling B

Te de lasagne san zen: Laat

oven van 200 °C.

one sem in stukken, doe in

er!