Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

=

ven

VE VAN

AAG



>

Di

7

ad

de

Linzensioof m

SKY

ni

gepocheerde

ren

nz

ES

4

Coonen) @ DC En MIN: WACHTTIJD }(VEGETARISCH} LACTOSEVRIJ

I

ei

+ 2uien

» Atenen knoflook

W

LA

+ 25 g gember (ongéschild)

« Zel zonnebloemolie

12 el kardemompoeder

AS

x

300: grode linzen

he

3

)

Ee

"2 blikken gepelde tomaten & 400 oa)

>

N

* 200 g spinazie fai

E

«4eieren :



2;

” +:1bakje koriander (15 g) :

foie haple went: met deksel:

|

Le

\

|

1 Snijd de

in dunne. halveı fingen er

ni

snijddetei

knoflook fijn! Schil en rasp e

a

Er

EE;

Es

gember. Verhit de zonneblgemolie in dı

Ee:

un

hapjespan. ‘Bak de ui 5 min. op; sah

Be

+

vuur onder regelmatig omscheppen. Bak :

;

PUREE

de Toe gembere en Kegemen! 1 min.

mee

2 Voeg de Be SER en gepalde aan

toe. plet ze met een houten lepel tegen de

6

zijkant van de pan. Voëeg 100:ml water toe

en schep om. Breng op smaak met.zout en;

peper: Breng aan de kook en laat op laag :

À

Al

Ë

vuur ed. 20 min. ‘zächijes koken. Roer: .

ndi

©

regelmatig ‘Voeg na 15 mi

de: Snasie in

delen toe. Schep ‘steeds goed om.

3 M

metde: achterkant Van een lepel.

0,

"Es

4ku

in het linzen- spinaziemengsel en

breeki in elk Kui je

deksel op

der panen laat de eieren in 6-8 Fin. stollen,

®

fh

lijk van hoe c gaar je de eieren

ds

u

Ondertusser de koriander fijns

4 Proef.

oëg eventueel peper’ toe.

rd

9

Bes

‚enstoof voor. het serveren

»

met dé Koriander. Lekker: met bro

het

4

g echt is dan rodel

nietme

ctose-

vi (broad!

mel

evatten)

u

BEVA

14 vet,

Wadi

ver:

dg koolhydraten,

Waarvan gsuike $

g zou

8g vezel

‘Pri

€215

®

À

2,

LE

à

ti

%

I

A

er