Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 21

Hier is pagina 21 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
=
ven
VE VAN
AAG
€
>
Di
7
ad
de
Linzensioof m
SKY
ni
gepocheerde
ren
nz
ES
4
Coonen) @ DC En MIN: WACHTTIJD }(VEGETARISCH} LACTOSEVRIJ
I
ei
+ 2uien
» Atenen knoflook
W
LA
+ 25 g gember (ongéschild)
« Zel zonnebloemolie
12 el kardemompoeder
AS
x
300: grode linzen
he
3
)
Ee
"2 blikken gepelde tomaten & 400 oa)
>
N
* 200 g spinazie fai
E
«4eieren :
‘
2;
” +:1bakje koriander (15 g) :
foie haple went: met deksel:
|
Le
\
|
1 Snijd de
in dunne. halveı fingen er
ni
snijddetei
knoflook fijn! Schil en rasp e
a
Er
EE;
Es
gember. Verhit de zonneblgemolie in dı
Ee:
un
hapjespan. ‘Bak de ui 5 min. op; sah
Be
+
vuur onder regelmatig omscheppen. Bak :
;
PUREE
de Toe gembere en Kegemen! 1 min.
mee
2 Voeg de Be SER en gepalde aan
toe. plet ze met een houten lepel tegen de
6
zijkant van de pan. Voëeg 100:ml water toe
en schep om. Breng op smaak met.zout en;
peper: Breng aan de kook en laat op laag :
À
Al
Ë
vuur ed. 20 min. ‘zächijes koken. Roer: .
ndi
©
regelmatig ‘Voeg na 15 mi
de: Snasie in
delen toe. Schep ‘steeds goed om.
3 M
metde: achterkant Van een lepel.
0,
"Es
4ku
in het linzen- spinaziemengsel en
breeki in elk Kui je
deksel op
der panen laat de eieren in 6-8 Fin. stollen,
®
fh
lijk van hoe c gaar je de eieren
ds
u
Ondertusser de koriander fijns
4 Proef.
oëg eventueel peper’ toe.
rd
9
Bes
‚enstoof voor. het serveren
»
met dé Koriander. Lekker: met bro
het
4
g echt is dan rodel
nietme
ctose-
vi (broad!
mel
evatten)
u
BEVA
14 vet,
Wadi
ver:
dg koolhydraten,
Waarvan gsuike $
g zou
8g vezel
‘Pri
€215
®
À
2,
LE
à
ti
%
I
A
er