Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 123
Hier is pagina 123 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES OVER
DE MELANGEUR
t Geheim van
goede koffie
es
Manager koffieblends André Hoinkis
vertelt hoe de heerlijke Perla-koffie voor
d
Albert Heijn wordt gemaakt.
PUUR OF GEMIXT?
‘Veel koffieproducten bestaan uit
meerdere bonensoorten. Een single
origin’, oftewel 100% gemaakt van
eenzelfde bonensoort, kent eigenlijk
elk jaar een andere smaak, net als
ss
wijn. Voor avontuurlijke koffie-
drinkers is dat geweldig, veel
ê
mensen vinden dat spannend.
MA
Daarom brengen we verschillende
koffiebonen samen in een blend om
de smaak en kwaliteit constant te
è
houden. We blenden de groene
koffiebonen al voor het branden,
omdat dit zorgt voor een constant,
goed aroma en smaak.”
IN DE BRANDING
‘De groene koffieboon die bij
ie
onze branderij aankomt, heeft
van zichzelf geen smaak.
Door m te branden. verliest hij
Zn vocht en gaan de suikers
I
karamelliseren. De boon
groeit in omvang én in karakter,
want nu ontstaan de mooie
aroma's. Dit is het moment
|
van pure magie!
end
ER
VANZTOT A
‘Ik werk achterstevoren, vanuit
KOFFIEPROEVERIJ
de wens van de koffiedrinker.
‘Bij het proeven van koffie speelt de neus een zeer belangrijke rol, 80% van het
Hoe sterk moet de koffie zijn,
proefproces bestaat uit het ruiken aan de aroma's ‘on the cup. Zo ruiken we
met welke machine wordt-ie
soms hazelnoot, citrus of karamel. Vervolgens gaan we proeven met behulp
gezet en op welk moment van
van een speciaal lepeltje. We slurpen met grote kracht wat koffie van de lepel
de dag wordt-ie gedronken?
en spugen het uit. Als ervaren koffieproever proef en ruik je de mooiste
Daar baseer ik de melange, de
aroma's. Het is elke dag weer een feest voor de zintuigen!”
branding en de maalgraad op.”
allerhande