Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RR

ER oo

A

Tel tot 5

2

Koken met maar

5 ingrediënten?

dl oO RK Dat is simpel koken

À

met maximaal

4

RE

resultaat! En je

BE

hoeft minder

boodschappen te

23

En

doen. Online vind

a

an

je nog ruim 400

der

van zulke recepten



\

&

$

\

Le

Knoflook

@)

7Wat \

LE |

A we,

Dr

2

vand, aag

va

|

à

.

2

er

Boerenkool

À Ye

A

©

&

al

Nr.

14

zit

|

js

à

ST

SNELKOOK

#

RIJ

Bn,

14

as

ine

Cr

Ge

re

ER

Rijst

Rijst met vec

boeren

ol, knoflook end

Ee

HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MI

+20 MIN. OVENTIJD

RISCH

LACTOSEVRIJ

rs

GE

il

u

y

ae

el‘olijfolie in een Koekenpan op middel-

Re

hoog vuur. Bak 400 g vegetarische

op:200'°C: Snijd

balletjes (schaal 200 g) in 6 min. rondom

Vegetarische

loek in de breedte doormidden

goudbruin. Voeg 450 g verse pastasaus

balletjes

enleg op'een met bakpapier beklede

Napolitana (bakje 225 g) toe en warm

bakplaat. Verdeel. 600 g boerenkool (zak

3 min. mee. Meng de boerenkool met de

©

300 g) over de bakplaat en besprenkel met

rijst en verdeel de balletjes in tomatensaus.

3 el olijfolie. Breng op smaak met peper

erover.

en zout. Bak de boerenkool en knoflook

Le

20 min. Knijp de knoflook uit de tenen en

BEVAT p.p. 725 kcal - 30 g eiwit. 27:g

Verse

meng met de geroosterde boerenkool

waarvan 4 g verz. 85 gkoolhydrat

pastasaus

Kook ondertussen 300 g rijst volgens de

waarvan 5 g suikers « 3 gzou

Napolitana

aanwijzingen op de verpakking. Verhit nog

11g vezels : Prijs p:p.€:2.90