Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WAT ETEN WE VANDAAG

Traybake

van kippendij,

EE 2

PR

4

Ge

à

Pr

>

sinaasappelglaze

Po

ne

1.

en broccoli

à

es

Wr

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MIN.) (+30 MIN. OVENTIJD ) (Lactoseveu

le

Er

4

+ 3 sinaasappels

« 6 el (zonnebloem)-

olie

ij

(schoongeboend)

;

« 2sjalotten

« 4 scharrelkipdijfilet

al

fi

3

« 2elappelcider

(ca. 390 g)

4

+ 2elsojasaus

« 3tenen knoflook

&

« 2tlgemalen

« 1kilo krieltjes

4

komijnzaad

« 600 g broccoliroosjes

si

3

8

le

4

« 2el bruine suiker

« bakpapier

4/4

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp

de oranje schil van 1 sinaasappel. Pers alle

sinaasappels uit. Snipper de sjalotten. Meng

het sinaasappelrasp en -sap met de sjalot,

à

appelcider, sojasaus, komijn, bruine suiker en

de helft van de olie.

2

2 Meng de kipdijfilet met de marinade en laat

5 min. staan. Snijd ondertussen de tenen

#

knoflook fijn. Meng de krieltjes met de rest van

de olie en de knoflook en breng op smaak met

peper en zout.

ÿ

3 Verdeel de kipdijfilet met aanhangende

marinade over 1/3 van de bakplaat, leg de

broccoliroosjes daarnaast en leg de krieltjes

Se

daar weer naast. Bak ca. 30 min. in de oven

(en

iS

07

tot de kip gaar is en mooi goudbruin. Kook

Mas 7

ondertussen de overgebleven marinade op laag

LA

vuur ca. 20 min. tot de helft in. Schep de kip,

LB

krieltjes en broccoli halverwege om, maar

meng niet met elkaar. Schep 5 min. voor het

einde van de baktijd de helft van de ingekookte

8

sinaasappelmarinade over dekip.

A

4 Schep de krieltjes en broccoli op een bord en

serveer de kip met de rest van de sinaasappel-

ie

glaze erop.

#

1

el

© VEGA TIP Gebruik 300 g AH stukjes als

van kip in plaats van de kipdijfilet.

ZJ

AES

Jk

BEVAT p.p. 670 kcal: 29 g eiwit « 31g vet,

à

Ver

07

waarvan 6 g verz. : 62 gkoolhydraten,

By

waarvan 14 gsuikers «1.5 gzout

cp

Ze

Ÿ

-10 g vezels: Prijs p.p. € 295

ed

F4

ij)