Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 31

Hier is pagina 31 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WAT ETEN WE VANDAAG
Traybake
van kippendij,
EE 2
PR
4
Ge
à
Pr
>
sinaasappelglaze
Po
ne
1.
en broccoli
à
es
Wr
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MIN.) (+30 MIN. OVENTIJD ) (Lactoseveu
le
Er
4
+ 3 sinaasappels
« 6 el (zonnebloem)-
olie
ij
(schoongeboend)
;
« 2sjalotten
« 4 scharrelkipdijfilet
al
fi
3
« 2elappelcider
(ca. 390 g)
4
+ 2elsojasaus
« 3tenen knoflook
&
« 2tlgemalen
« 1kilo krieltjes
4
komijnzaad
« 600 g broccoliroosjes
si
3
8
le
4
« 2el bruine suiker
« bakpapier
4/4
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp
de oranje schil van 1 sinaasappel. Pers alle
sinaasappels uit. Snipper de sjalotten. Meng
het sinaasappelrasp en -sap met de sjalot,
à
appelcider, sojasaus, komijn, bruine suiker en
de helft van de olie.
2
2 Meng de kipdijfilet met de marinade en laat
5 min. staan. Snijd ondertussen de tenen
#
knoflook fijn. Meng de krieltjes met de rest van
de olie en de knoflook en breng op smaak met
peper en zout.
ÿ
3 Verdeel de kipdijfilet met aanhangende
marinade over 1/3 van de bakplaat, leg de
broccoliroosjes daarnaast en leg de krieltjes
Se
daar weer naast. Bak ca. 30 min. in de oven
(en
iS
07
tot de kip gaar is en mooi goudbruin. Kook
Mas 7
ondertussen de overgebleven marinade op laag
LA
vuur ca. 20 min. tot de helft in. Schep de kip,
LB
krieltjes en broccoli halverwege om, maar
meng niet met elkaar. Schep 5 min. voor het
einde van de baktijd de helft van de ingekookte
8
sinaasappelmarinade over dekip.
A
4 Schep de krieltjes en broccoli op een bord en
serveer de kip met de rest van de sinaasappel-
ie
glaze erop.
#
1
el
© VEGA TIP Gebruik 300 g AH stukjes als
van kip in plaats van de kipdijfilet.
ZJ
AES
Jk
BEVAT p.p. 670 kcal: 29 g eiwit « 31g vet,
à
Ver
07
waarvan 6 g verz. : 62 gkoolhydraten,
By
waarvan 14 gsuikers «1.5 gzout
cp
Ze
Ÿ
-10 g vezels: Prijs p.p. € 295
ed
F4
ij)