Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 74

Hier is pagina 74 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
7
EF
mn
e
mn
Ra 4
RES
>
ac
®
x
ke
ne
F
ss
pe
*
=
=)
DT
RG
u
>
TI,
\ \
ZD
1}
|
hi
Pr
A
N
er
étoofviess
ste + 5
\
(HOOFDGERECHT) (6 PERS.) (30 MIN.) (+3 UUR WACHTTIJD) & MIN. OVENTIJD)
N
nipper de uien en snijd de tenen
n
noflook fijn. Schil de peen en snijd in
« 4tenenk
u
blokjes van 1 cm. Snijd het vlees in stukken
w
- lwinter|
an 4 em. Meng het in een kom met de
2
N
« Ikilo sukadelappen —
loem en zout en peper.
4 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep
« 2el tarwebloem 2 Verhit 50 g boter in een braadpan. Braad
het stoofvlees in de ovenschaal. Klop het ei
« 70 groomboter
het
delen op middelhoog vuur in
los. Bestrijk de randen van de ovenschaal
5
« 300 ml donker of zwaar.
in. rond ‚m bruin. Zorg dat je niet te veel
met behulp van het bakkwastje licht met
blond bier (bijvoorbeeld
vlees teg
eien bekleed de ovenschotel met het.
in de pan doet, zodat je het
Tripel)
goed kunt aanbal
Haal uit de pan en
bladerdeeg. Bestrijk met de rest van het ei.
herha
et vlees,
derbouillonblokje
Maak een inkeping in het midden van het
#
blaadjes laurier
3 Verhi
nde
ofer inde pan.
deeg zodat de stoom kan ontsnappen.
|
à
ST
pelstroop Bak de
ae
in.
Bak 15 min. of tot het deeg gaar en bruin is.
Les
«lei
Voeg het vlees
het bier,
lonbl
de laurier
eg 200 mlwater, het bot
BEVAT p.p.575 kcal : 41g eiwit - 31g vet,
A
en appelstroop. Laat
A
es
‚ waarvan 17 g verz. « 30 g koolhydraten,
&
» ovenschaa
30 cm)
tot 3 uur stoven op.
uur met de
waarvan ó g suikers - 1.8 g zout
à
en
I
>
« bakkwastje dekselop de pan.Haal eve
ueel he!
34
tste halfuur de deksel van de
5
p
-2g FES - Prijs p.p. € 2.35
zodat de stoof wat verder inkookt.
STOOF JE UIT
el
vi
se
Kijk sne
og veel
Ak
pi
meer p
nein
=
OE
nnie