Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

7

EF

mn

e

mn

Ra 4

RES

>

ac

®

x

ke

ne

F

ss

pe

*

=

=)

DT

RG

u

>

TI,

\ \

ZD

1}

|

hi

Pr

A

N

er

étoofviess

ste + 5

\

(HOOFDGERECHT) (6 PERS.) (30 MIN.) (+3 UUR WACHTTIJD) & MIN. OVENTIJD)

N

nipper de uien en snijd de tenen

n

noflook fijn. Schil de peen en snijd in

« 4tenenk

u

blokjes van 1 cm. Snijd het vlees in stukken

w

- lwinter|

an 4 em. Meng het in een kom met de

2

N

« Ikilo sukadelappen —

loem en zout en peper.

4 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep

« 2el tarwebloem 2 Verhit 50 g boter in een braadpan. Braad

het stoofvlees in de ovenschaal. Klop het ei

« 70 groomboter

het

delen op middelhoog vuur in

los. Bestrijk de randen van de ovenschaal

5

« 300 ml donker of zwaar.

in. rond ‚m bruin. Zorg dat je niet te veel

met behulp van het bakkwastje licht met

blond bier (bijvoorbeeld

vlees teg

eien bekleed de ovenschotel met het.

in de pan doet, zodat je het

Tripel)

goed kunt aanbal

Haal uit de pan en

bladerdeeg. Bestrijk met de rest van het ei.

herha

et vlees,

derbouillonblokje

Maak een inkeping in het midden van het

#

blaadjes laurier

3 Verhi

nde

ofer inde pan.

deeg zodat de stoom kan ontsnappen.

|

à

ST

pelstroop Bak de

ae

in.

Bak 15 min. of tot het deeg gaar en bruin is.

Les

«lei

Voeg het vlees

het bier,

lonbl

de laurier

eg 200 mlwater, het bot

BEVAT p.p.575 kcal : 41g eiwit - 31g vet,

A

en appelstroop. Laat

A

es

‚ waarvan 17 g verz. « 30 g koolhydraten,

&

» ovenschaa

30 cm)

tot 3 uur stoven op.

uur met de

waarvan ó g suikers - 1.8 g zout

à

en

I

>

« bakkwastje dekselop de pan.Haal eve

ueel he!

34

tste halfuur de deksel van de

5

p

-2g FES - Prijs p.p. € 2.35

zodat de stoof wat verder inkookt.

STOOF JE UIT

el

vi

se

Kijk sne

og veel

Ak

pi

meer p

nein

=

OE

nnie