Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

nei

a

il

;

vn

At

N

au

a

4



A

DAG 1

ne

“+

AAP

ur

STAMPPOT BOERENKOOL MET

&

A

GEROOSTERDE POMPOEN, SPEK

XC

bl

EN WALNOTEN

OR

pes

A.

a

a

Schil 1 kilo iets kruimige aardappelen,

pompoen met boerenkool en

#

x

$

snijd in gelijke stukken en kook in een ruime

walnoten erdoor. Stamp grof tot

a

pan in 20 min. gaar. Verhit een koekenpan

de pompoen een beetje geprakt is.

a

zonder olie of boter en bak hierin

Breng op smaak met peper en zout.

250 g spekreepjes in 4-5 min. goudbruin

Schep de stamppot op 4 borden en

en knapperig. Verhit 150 ml halfvolle

verdeel de spekreepjes erover.

melk in een steelpan. Stamp de aard-

®.

Wi

appelen fijn met een pureestamper en

BEVAT p.p. 810 kcal - 22 g eiwit

roer de warme melk en 50 g boter erdoor.

+57 g vet, waarvan 17 g verz.

i

Ee

Zet de pan op laag vuur en meng de helft

48 gkoolhydraten, waarvan 8 g suikers

van het basisrecept geroosterde

1.8 g zout-8 g vezels - Prijs p.p. € 2.70

ser

FR

ee

SF

DAG 2

>

5

PASTA MET GEROOSTERDE POMPOEN,



BOERENKOOL, WALNOTEN EN TAHIN



Bereid300 g volkorenpenne volgens

uitlekken. Verhit 1el olie in een

de aanwijzingen op de verpakking. Rasp

koekenpan en bak de kikkererwten

ya

Zal

ondertussen de gele schil van 1 schoon-

2 min. op middelhoog vuur.

geboende citroen en pers de vrucht uit.

Voeg de pasta, het citroenrasp,

5

Mengin een kom 7 el tahin met het

de peterseliesteeltjes en de

citroensap, 150 ml water en een !/2 tl zout

tweede helft van het basisrecept

meteen vork tot een gladde saus. Snijd de

geroosterde pompoen met

4

(4

Ee

En

blaadjes van 1 bakje platte peterselie

boerenkool en walnoten

(15 9) grof en de steeltjes fijn. Spoel 1 blik

toe en warm 2 min. mee. Schep

1



kikkererwten (400 g) af in een vergiet

de pasta in diepe borden en giet

onder koud stromend water en laat

over elk bord een beetje tahinsaus.

3

Bestrooi met de peterselieblaad|jes.

EX



BEVAT p.p. 890 kcal - 28 g eiwit

“52 g vet, waarvan 7 g verz.

- 70 g koolhydraten, waarvan 7 g suikers

“0.7 g zout -15 g vezels - Prijs p.p. € 2.55

allerhande