Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 23

Hier is pagina 23 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
nei
a
il
;
vn
At
N
au
a
4
€
A
DAG 1
ne
“+
AAP
ur
STAMPPOT BOERENKOOL MET
&
A
GEROOSTERDE POMPOEN, SPEK
XC
bl
EN WALNOTEN
OR
pes
A.
a
a
Schil 1 kilo iets kruimige aardappelen,
pompoen met boerenkool en
#
x
$
snijd in gelijke stukken en kook in een ruime
walnoten erdoor. Stamp grof tot
a
pan in 20 min. gaar. Verhit een koekenpan
de pompoen een beetje geprakt is.
a
zonder olie of boter en bak hierin
Breng op smaak met peper en zout.
250 g spekreepjes in 4-5 min. goudbruin
Schep de stamppot op 4 borden en
en knapperig. Verhit 150 ml halfvolle
verdeel de spekreepjes erover.
melk in een steelpan. Stamp de aard-
®.
Wi
appelen fijn met een pureestamper en
BEVAT p.p. 810 kcal - 22 g eiwit
roer de warme melk en 50 g boter erdoor.
+57 g vet, waarvan 17 g verz.
i
Ee
Zet de pan op laag vuur en meng de helft
48 gkoolhydraten, waarvan 8 g suikers
van het basisrecept geroosterde
1.8 g zout-8 g vezels - Prijs p.p. € 2.70
ser
FR
ee
SF
DAG 2
>
5
PASTA MET GEROOSTERDE POMPOEN,
€
BOERENKOOL, WALNOTEN EN TAHIN
“
Bereid300 g volkorenpenne volgens
uitlekken. Verhit 1el olie in een
de aanwijzingen op de verpakking. Rasp
koekenpan en bak de kikkererwten
ya
Zal
ondertussen de gele schil van 1 schoon-
2 min. op middelhoog vuur.
geboende citroen en pers de vrucht uit.
Voeg de pasta, het citroenrasp,
5
Mengin een kom 7 el tahin met het
de peterseliesteeltjes en de
citroensap, 150 ml water en een !/2 tl zout
tweede helft van het basisrecept
meteen vork tot een gladde saus. Snijd de
geroosterde pompoen met
4
(4
Ee
En
blaadjes van 1 bakje platte peterselie
boerenkool en walnoten
(15 9) grof en de steeltjes fijn. Spoel 1 blik
toe en warm 2 min. mee. Schep
1
€
kikkererwten (400 g) af in een vergiet
de pasta in diepe borden en giet
onder koud stromend water en laat
over elk bord een beetje tahinsaus.
3
Bestrooi met de peterselieblaad|jes.
EX
cé
BEVAT p.p. 890 kcal - 28 g eiwit
“52 g vet, waarvan 7 g verz.
- 70 g koolhydraten, waarvan 7 g suikers
“0.7 g zout -15 g vezels - Prijs p.p. € 2.55
allerhande