Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 114




Hier is pagina 114 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ag

Te

|

je

6

a

#)

A

>

Ne

=

>

RE

Zi

>

a

2

=

Wo

‚A

|

Fa.

eG

Fi

B,

2)

ge)

à

Sr

x

12

æ

.

8

»

A

Ga

+

N

De

x

en

Br

_Traybake van peer,

varken

ya

oge

knots:

SES

DS

Se

} +25 MIN.

IJD

RI.

SE VRI.

ER

4 rode ui

Verwai

FR

Iselderij (ca. 1kilo)

ien!

le knolseld

sni

in

En sn

deze in repen van

4 conference-peren

+ 2 bakje tijm (à 15 g)

ca.lcm breed. Snijd de peren in 6 parten en

+

- 2 elolijfolie

verwijder het klokhuis. Ris de blaadjes van

« 2 tenen knoflook

de takjes tijm.

© VEGA TIP In plaats van filetlapjes

-2el dijonmosterd

2 Verdeel de knolselderij, ui en peer over

kun je ook 1 blik kikkerer wten (400 g)

een met bakpapier beklede bakplaat.

gebruiken. Doe de kikkererwten in een

- +lel honing

« Voel paprikapoeder

Besprenkel met de olie, tijm, peper en

vergiet, spoel af onder koud stromend

« 350 gfiletlapjes à la

eventueel zout.Bak ca. 25 min. in het

water en laat uitlekken. Meng met de

minute naturel (schaal)

midden van de oven.

marinade en rooster samen met de

« bakpapier

3 Snijd ondertussen de tenen knoflook fijn.

groenten 25 min. in de oven. Schep

Meng de mosterd met de honing, knoflook,

halverwege om,

paprikapoeder, peper en zout. Besmeer de

filetlapjes met de marinade.

BEVAT p.p. 385 kcal - 26 g eiwit - 12 g vet,

4 Schep na 20 min. de groenten om en leg

waarvan 3 g verz. « 36 g koolhydraten,

de filetlapjes op de plaat erl

Baknog

waarvan 21 g suikers «1.2 g zout

5 min. tot de filetlapjes gaar zijn.

k 15 g vezels - Prijs p.p. € 1.75

Interview Jeannette van Haastert. fotografie Rolinda Windhorst. foodfotografie Eric van Lokven, foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson