Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 101 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 101
Pr 2 DH | 2 * 7 SCIdS 8 NCIM Finca de Labarca Rioja L, Bij Rioja denk je misschien aan zware, houtgerijpte rode wijnen met heftige tonen van vandle, ni ze eikenhouten vaten en sigarenkistjes. Ja, die heb je ook en daar staat de streek ook om bekend. Maar in het geval van de Finca de Labarca Rioja Finca Haba Tinto zitten we aan de andere kant van het - smaakspectrum. Deze is julst jeugdig en fruitig door de tempranitlodruif die de wijn de smaak van kersen, bramen en aardbeien geeft. Juist daarom kun je hem goed schenken bij de kip. Een verleidelijke keuze waarmee je je gasten verrast. — 7, » A A « EL COOL ROOD Je ziet het steeds vaker: rode wijn, licht gekoeld geserveerd. Hoe zit het en waarom doen we dit? Laten we bij het begin beginnen. We schenken rode wijn vaak op kamertemperatuur, 20°C dus. Maar eigenlijk moeten we rood schenken op de kamertemperatuur van de negentiende eeuw. Toen was er nog geen centrale verwarming en 16-18°C is dus eigenlijk het h At y 1 advies. Je zal zien dat het koelen van alcohol zorgt voor À f een minder intense smaak. Een rode wijn kan soms ei zwaar en log zijn. Door hem iets koeler te schenken, wordt hij automatisch levendiger en lichter. Zet de wijn A the ik een half uur voordat je hem wilt drinken in de koelkast ER f à en serveer eens op 14°C. Toch iets te koud? Houd de F # kelk van je glas in je handen en hij warmt zo weer op! Ea 4: À { 12020
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 101