Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pr 2

DH

|

2

* 7

SCIdS 8 NCIM

Finca de Labarca Rioja

L,

Bij Rioja denk je misschien aan zware, houtgerijpte

rode wijnen met heftige tonen van vandle,

ni ze

eikenhouten vaten en sigarenkistjes. Ja, die heb

je ook en daar staat de streek ook om bekend.

Maar in het geval van de Finca de Labarca Rioja

Finca Haba

Tinto zitten we aan de andere kant van het

-

smaakspectrum. Deze is julst jeugdig en fruitig door

de tempranitlodruif die de wijn de smaak van kersen,

bramen en aardbeien geeft. Juist daarom kun je

hem goed schenken bij de kip. Een verleidelijke

keuze waarmee je je gasten verrast.



7,

»

A

A

«

EL

COOL ROOD

Je ziet het steeds vaker: rode wijn, licht gekoeld

geserveerd. Hoe zit het en waarom doen we dit? Laten

we bij het begin beginnen. We schenken rode wijn

vaak op kamertemperatuur, 20°C dus. Maar eigenlijk

moeten we rood schenken op de kamertemperatuur

van de negentiende eeuw. Toen was er nog geen

centrale verwarming en 16-18°C is dus eigenlijk het

h

At

y

1

advies. Je zal zien dat het koelen van alcohol zorgt voor

À

f

een minder intense smaak. Een rode wijn kan soms

ei

zwaar en log zijn. Door hem iets koeler te schenken,

wordt hij automatisch levendiger en lichter. Zet de wijn

A

the

ik

een half uur voordat je hem wilt drinken in de koelkast

ER

f

à

en serveer eens op 14°C. Toch iets te koud? Houd de

F

#

kelk van je glas in je handen en hij warmt zo weer op!

Ea

4:

À

{

12020