Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIHOEN

Mihoen wordt gemaakt van rijstbloem en

is flinterdun. Deze noedels worden vaak

gebruikt als ingrediënt in loempia's of in

salades, maar smaken ook heerlijk in een

wokgerecht met garnalen. Ze hebben

net iets meer bite dan rijstnoedels.

Zowel de Chinezen alsde

Mihoen wordt ook wel bihoen genoemd,

Italianen claimen dat ze de

vanwege de Filipijnse (bihon) en

noedels hebben uitg:

jonden

Indonesische (bihun) benaming.

ARE GT ECT

Li

À

maar

ven in het midden.

nl

Noedels worden gemaakt van

ongerezen deeg en daarna

gekookt in water. Maar ze zagen

er niet altijd al zo uit zoals we

gr

ze nu kennen. Oorspronkelijk

ur

9

waren het bolletjes brooddeeg,

later werden het pas lange

al

Eén ding is in ieder gi

;

zeker: noedels zijn erg goed

vertegenwoordigd in de Chinese

keuken en worden ook in de

rest van Azië bijna ieder

FT

gegeten. En noedels zijn er in

allerlei soorten en maten, je kunt

er dus eindeloos

a A)

2

N

re

£

hr

=

EF

KW

en



N

N

nu,

DE

en

id

hb

fi

en

A

:

1

ne

Le

5

;

we

N

#,

co

Ze

7

PHO MET KNAPPERIGE

SPEKREEPJES EN PAKSOI

À

ZIE PAGINA 63

#

|

1



#

4

%

2

Boodschappen (57

sir

F

7

0

Á

f

‘$

/

r

£

#