Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIHOEN
Mihoen wordt gemaakt van rijstbloem en
is flinterdun. Deze noedels worden vaak
gebruikt als ingrediënt in loempia's of in
salades, maar smaken ook heerlijk in een
wokgerecht met garnalen. Ze hebben
net iets meer bite dan rijstnoedels.
Zowel de Chinezen alsde
Mihoen wordt ook wel bihoen genoemd,
Italianen claimen dat ze de
vanwege de Filipijnse (bihon) en
noedels hebben uitg:
jonden
Indonesische (bihun) benaming.
ARE GT ECT
Li
À
maar
ven in het midden.
nl
Noedels worden gemaakt van
ongerezen deeg en daarna
gekookt in water. Maar ze zagen
er niet altijd al zo uit zoals we
gr
ze nu kennen. Oorspronkelijk
ur
9
waren het bolletjes brooddeeg,
later werden het pas lange
al
Eén ding is in ieder gi
;
zeker: noedels zijn erg goed
vertegenwoordigd in de Chinese
keuken en worden ook in de
rest van Azië bijna ieder
FT
gegeten. En noedels zijn er in
allerlei soorten en maten, je kunt
er dus eindeloos
a A)
2
N
re
£
hr
=
EF
KW
en
”
N
N
nu,
DE
en
id
hb
fi
en
A
:
1
ne
Le
5
;
we
N
#,
co
Ze
7
PHO MET KNAPPERIGE
SPEKREEPJES EN PAKSOI
À
ZIE PAGINA 63
#
|
1
€
#
4
%
2
Boodschappen (57
sir
F
7
0
Á
f
‘$
/
r
£
#