Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58


Hier is pagina 58 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 58 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58

voorelke \) MIE Groentebami met a gebakken ei Eén van de bekendste noedelsoorten is mie. Dit zijn tarwenoedels die vaak worden © CA. 25 MINUTEN gebruikt voor bamigerechten. Ö HOOFDGERECHT Ze zijn vrij dik en worden B, VOOR 4 PERSONEN meestal geroerbakt. Mie Ì EENVOUDIG wordt gemaakt door het deeg te trekken en niet door ® ZONDER VLEES OF VIS het te snijden, zoals met veel Ppastasoorten het gevalis. in Ll TU INGREDIENTEN a be + 400 9 mie - 2 eetl. zonnebloemolie omen AL lui, gesnipperd » 2 teentjes knoflook, geperst « }theel. komijnpoeder EL URSS «2 theel. kerriepoeder u = A theel. gemberpoeder nm «Itheel, sambal ra « 400 g oosterse wokgroenten = 7 N - 400 g bimi of broccoli LL + a. % "4 eieren * «2 eetl. ketjap «evt. 1 zak kroepoek BEREIDEN L Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de komijn-, kerrie-, gemberpoeder en de sambal toe en bak I minuut mee. Voeg de wokgroenten en ae Ne # bimi toe en roerbak circa > 5 minuten. 2. Verhit de overige eu olie in een koekenpan en bak ® =. 04 hierin 4 spiegeleieren. Roer de mie door de groenten en breng op smaak met de ketjap. Serveer de bami met de eieren en kroepoek. TS voedingswaarde per persoon KL 650 kcal, vet 18 g (waarvan 2 verzadigd 3 g), koolhydraten 93 g, eiwit 23 g, vezels 9 g, f { zoutlig 170 g groente p.p. Scan de QR-code om naar het = % recept te gaan 2 KOOKINSPIRATIE 60 VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58