Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

voorelke

\)

MIE

Groentebami met

a

gebakken ei

Eén van de bekendste

noedelsoorten is mie. Dit zijn

tarwenoedels die vaak worden

© CA. 25 MINUTEN

gebruikt voor bamigerechten.

Ö HOOFDGERECHT

Ze zijn vrij dik en worden

B, VOOR 4 PERSONEN

meestal geroerbakt. Mie

Ì EENVOUDIG

wordt gemaakt door het

deeg te trekken en niet door

® ZONDER VLEES OF VIS

het te snijden, zoals met veel

Ppastasoorten het gevalis. in

Ll TU

INGREDIENTEN

a be

+ 400 9 mie

- 2 eetl. zonnebloemolie

omen

AL

lui, gesnipperd

» 2 teentjes knoflook, geperst

« }theel. komijnpoeder

EL URSS

«2 theel. kerriepoeder

u =

A theel. gemberpoeder

nm

«Itheel, sambal

ra

« 400 g oosterse wokgroenten

=

7

N

- 400 g bimi of broccoli

LL

+

a. %

"4 eieren

*

«2 eetl. ketjap

«evt. 1 zak kroepoek

BEREIDEN

L Bereid de mie volgens

de aanwijzingen op de

verpakking. Verhit 1 eetlepel

olie in een koekenpan en fruit

hierin de ui en knoflook circa

2 minuten. Voeg de komijn-,

kerrie-, gemberpoeder en de

sambal toe en bak I minuut

mee. Voeg de wokgroenten en

ae

Ne

#

bimi toe en roerbak circa

>

5 minuten. 2. Verhit de overige

eu

olie in een koekenpan en bak

®

=. 04

hierin 4 spiegeleieren. Roer

de mie door de groenten

en breng op smaak met de

ketjap. Serveer de bami met

de eieren en kroepoek.

TS

voedingswaarde per persoon

KL

650 kcal, vet 18 g (waarvan

2

verzadigd 3 g), koolhydraten

93 g, eiwit 23 g, vezels 9 g,

f {

zoutlig

170 g groente p.p.

Scan de QR-code

om naar het

=

%

recept te gaan

2

KOOKINSPIRATIE

60

VOOR ELKE DAG