Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 58 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58
voorelke \) MIE Groentebami met a gebakken ei Eén van de bekendste noedelsoorten is mie. Dit zijn tarwenoedels die vaak worden © CA. 25 MINUTEN gebruikt voor bamigerechten. Ö HOOFDGERECHT Ze zijn vrij dik en worden B, VOOR 4 PERSONEN meestal geroerbakt. Mie Ì EENVOUDIG wordt gemaakt door het deeg te trekken en niet door ® ZONDER VLEES OF VIS het te snijden, zoals met veel Ppastasoorten het gevalis. in Ll TU INGREDIENTEN a be + 400 9 mie - 2 eetl. zonnebloemolie omen AL lui, gesnipperd » 2 teentjes knoflook, geperst « }theel. komijnpoeder EL URSS «2 theel. kerriepoeder u = A theel. gemberpoeder nm «Itheel, sambal ra « 400 g oosterse wokgroenten = 7 N - 400 g bimi of broccoli LL + a. % "4 eieren * «2 eetl. ketjap «evt. 1 zak kroepoek BEREIDEN L Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de komijn-, kerrie-, gemberpoeder en de sambal toe en bak I minuut mee. Voeg de wokgroenten en ae Ne # bimi toe en roerbak circa > 5 minuten. 2. Verhit de overige eu olie in een koekenpan en bak ® =. 04 hierin 4 spiegeleieren. Roer de mie door de groenten en breng op smaak met de ketjap. Serveer de bami met de eieren en kroepoek. TS voedingswaarde per persoon KL 650 kcal, vet 18 g (waarvan 2 verzadigd 3 g), koolhydraten 93 g, eiwit 23 g, vezels 9 g, f { zoutlig 170 g groente p.p. Scan de QR-code om naar het = % recept te gaan 2 KOOKINSPIRATIE 60 VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58