Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
voorelke
\)
MIE
Groentebami met
a
gebakken ei
Eén van de bekendste
noedelsoorten is mie. Dit zijn
tarwenoedels die vaak worden
© CA. 25 MINUTEN
gebruikt voor bamigerechten.
Ö HOOFDGERECHT
Ze zijn vrij dik en worden
B, VOOR 4 PERSONEN
meestal geroerbakt. Mie
Ì EENVOUDIG
wordt gemaakt door het
deeg te trekken en niet door
® ZONDER VLEES OF VIS
het te snijden, zoals met veel
Ppastasoorten het gevalis. in
Ll TU
INGREDIENTEN
a be
+ 400 9 mie
- 2 eetl. zonnebloemolie
omen
AL
lui, gesnipperd
» 2 teentjes knoflook, geperst
« }theel. komijnpoeder
EL URSS
«2 theel. kerriepoeder
u =
A theel. gemberpoeder
nm
«Itheel, sambal
ra
« 400 g oosterse wokgroenten
=
7
N
- 400 g bimi of broccoli
LL
+
a. %
"4 eieren
*
«2 eetl. ketjap
«evt. 1 zak kroepoek
BEREIDEN
L Bereid de mie volgens
de aanwijzingen op de
verpakking. Verhit 1 eetlepel
olie in een koekenpan en fruit
hierin de ui en knoflook circa
2 minuten. Voeg de komijn-,
kerrie-, gemberpoeder en de
sambal toe en bak I minuut
mee. Voeg de wokgroenten en
ae
Ne
#
bimi toe en roerbak circa
>
5 minuten. 2. Verhit de overige
eu
olie in een koekenpan en bak
®
=. 04
hierin 4 spiegeleieren. Roer
de mie door de groenten
en breng op smaak met de
ketjap. Serveer de bami met
de eieren en kroepoek.
TS
voedingswaarde per persoon
KL
650 kcal, vet 18 g (waarvan
2
verzadigd 3 g), koolhydraten
93 g, eiwit 23 g, vezels 9 g,
f {
zoutlig
170 g groente p.p.
Scan de QR-code
om naar het
=
%
recept te gaan
2
KOOKINSPIRATIE
60
VOOR ELKE DAG