Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 67 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67

DP DE RS 11, e v» 12 A, %, 4 5 % b os | €, 7 Q he 6 ef FA L Chinese tomatensoep met tofu — - = © cA.20 MINUTEN BEREIDEN 2 1. Verhit 2 eetlepels olie en U) HOOFD- OF bak hierin de ui glazig. Voeg en aad LUNCHGERECHT de knoflook en gember Æ VOOR 4 PERSONEN toeen bak 2 minuten op 2 GEMIDDELD middelhoge stand. Voeg K3 ZONDER VLEES OF VIS de tomaten en bouillon toe. Kook circa 10 minuten 2. Pureer de soep. Voeg de INGREDIËNTEN suiker, sojasaus en azijn toe "4 eetl. zonnebloem. en kook op een lage stand of arachideolie Verhit intussen de rest van «2 uien, gesnipperd de olie en bak hierin de tofu Bk: » 2 teentjes knoflook, geperst aan alle kanten goudbruin. - ca. 4 cm verse gember, 3. Verdeel de soep over hd kommen. Garneer met de geschild en geraspt «2 blikken gepelde tomaten tofu, bosui en koriander. un 5 11 groentebouillon „3 eetl. rietsuiker Tip Demer » 4 eetl. sojasaus Garneer de soep met reepjes = u ey » 2-3 eetl. natuurazijn omelet of gerookte kipfilet in » 250 g tofu, in reepjes plaats van tofu. «3 lente-/bosuitjes, 22 in dunne ringetjes voedingswaarde per persoon o 2} + Ma bosje koriander, 295 kcal, vet 16 g (waarvan pr blaadjes geplukt verzadigd 3 9), koolhydraten 7 23 g, eiwit 159, vezels 5 g, 0 re «staafmixer of blender zout 4,3 q Scan 165 g groente p.p. En om naar = recept te gear 12020 N 69

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67