Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 67 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67
DP DE RS 11, e v» 12 A, %, 4 5 % b os | €, 7 Q he 6 ef FA L Chinese tomatensoep met tofu — - = © cA.20 MINUTEN BEREIDEN 2 1. Verhit 2 eetlepels olie en U) HOOFD- OF bak hierin de ui glazig. Voeg en aad LUNCHGERECHT de knoflook en gember Æ VOOR 4 PERSONEN toeen bak 2 minuten op 2 GEMIDDELD middelhoge stand. Voeg K3 ZONDER VLEES OF VIS de tomaten en bouillon toe. Kook circa 10 minuten 2. Pureer de soep. Voeg de INGREDIËNTEN suiker, sojasaus en azijn toe "4 eetl. zonnebloem. en kook op een lage stand of arachideolie Verhit intussen de rest van «2 uien, gesnipperd de olie en bak hierin de tofu Bk: » 2 teentjes knoflook, geperst aan alle kanten goudbruin. - ca. 4 cm verse gember, 3. Verdeel de soep over hd kommen. Garneer met de geschild en geraspt «2 blikken gepelde tomaten tofu, bosui en koriander. un 5 11 groentebouillon „3 eetl. rietsuiker Tip Demer » 4 eetl. sojasaus Garneer de soep met reepjes = u ey » 2-3 eetl. natuurazijn omelet of gerookte kipfilet in » 250 g tofu, in reepjes plaats van tofu. «3 lente-/bosuitjes, 22 in dunne ringetjes voedingswaarde per persoon o 2} + Ma bosje koriander, 295 kcal, vet 16 g (waarvan pr blaadjes geplukt verzadigd 3 9), koolhydraten 7 23 g, eiwit 159, vezels 5 g, 0 re «staafmixer of blender zout 4,3 q Scan 165 g groente p.p. En om naar = recept te gear 12020 N 69
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67