Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DP

DE

RS

11,

e



12

A,

%,

4

5

%

b

os

|

€,

7

Q

he 6

ef

FA

L

Chinese tomatensoep met tofu



-

=

© cA.20 MINUTEN

BEREIDEN

2

1. Verhit 2 eetlepels olie en

U) HOOFD- OF

bak hierin de ui glazig. Voeg

en

aad

LUNCHGERECHT

de knoflook en gember

Æ VOOR 4 PERSONEN

toeen bak 2 minuten op

2 GEMIDDELD

middelhoge stand. Voeg

K3 ZONDER VLEES OF VIS

de tomaten en bouillon

toe. Kook circa 10 minuten

2. Pureer de soep. Voeg de

INGREDIËNTEN

suiker, sojasaus en azijn toe

"4 eetl. zonnebloem.

en kook op een lage stand

of arachideolie

Verhit intussen de rest van

«2 uien, gesnipperd

de olie en bak hierin de tofu

Bk:

» 2 teentjes knoflook, geperst

aan alle kanten goudbruin.

- ca. 4 cm verse gember,

3. Verdeel de soep over

hd

kommen. Garneer met de

geschild en geraspt

«2 blikken gepelde tomaten

tofu, bosui en koriander.

un

5

11 groentebouillon

„3 eetl. rietsuiker

Tip

Demer

» 4 eetl. sojasaus

Garneer de soep met reepjes

=

u

ey

» 2-3 eetl. natuurazijn

omelet of gerookte kipfilet in

» 250 g tofu, in reepjes

plaats van tofu.

«3 lente-/bosuitjes,

22

in dunne ringetjes

voedingswaarde per persoon

o

2}

+ Ma bosje koriander,

295 kcal, vet 16 g (waarvan

pr

blaadjes geplukt

verzadigd 3 9), koolhydraten

7

23 g, eiwit 159, vezels 5 g,

0

re

«staafmixer of blender

zout 4,3 q

Scan

165 g groente p.p.

En

om naar

=

recept te gear

12020

N

69