Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 66 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 66
DEZE GEURIGE SOEP Thaise kokossoep met paddenstoelen BRENGT THAILAND BIJ JE THUIS 71 ® cA. 20 MINUTEN €} HOOFD- OF LUNCHGERECHT & VOOR 4 PERSONEN nn Q GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN «2 stengels citroengras (sereh) OS + 2 theel, lsospoeder of 4 cm verse gember, geraspt ® « 2 blikken kokosmelk « 500 mi groentebouillon à! «4 eetl. sojasaus Fi) UT + 1eetl. suiker LI LE > +3 eetl. limoensap 14 «1 rode peper, in dunne ringen «200 9 shiitake of 14 kastanjechampignons, gehalveerd * 300 g tofu, in blokjes « 200 g rijstnoedels td *1 bosje basilicum, blaadjes geplukt r BEREIDEN 1. Kneus de stengels citroengras Voeg amen met de laos toe aan de kokosmelk en breng aan de kook. Kook de kokosmelk circa 10 minuten op een lage stand. 2 Voeg de bouillon, sojasaus, suiker. limoensap en rode peper toe en breng weer zachtjes aan de kook Voeg de paddenstoelen en tofu toe en kook circa 8 minuten op een 7 lage stand, tot de paddenstoelen J4 net gaar zijn. 3. Verdeel de noedels Ur i ; rid over de kommen en giet de hete © ö bouillon erop. Laat even staan en 4 4 zj garneer met de basilicum. : Ve 14 EA 4 } voedingswaarde per persoon fi var. À 345 kcal, vet 19 g (waarvan 14V 5% 7 verzadigd 12 g}, koolhydraten 32 eiwit 14 g, vezels 3 g, zout 2,7 q PA) id Ka % zE À de) Scan de QR-code 6 7e) 7 a sdan PR 2 ot SEE | per Bi A Kar ar Bi 3\ KOOKINSPIRATIE / VOOR ELKE DA
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 66