Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 66


Hier is pagina 66 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 66 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 66

DEZE GEURIGE SOEP Thaise kokossoep met paddenstoelen BRENGT THAILAND BIJ JE THUIS 71 ® cA. 20 MINUTEN €} HOOFD- OF LUNCHGERECHT & VOOR 4 PERSONEN nn Q GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN «2 stengels citroengras (sereh) OS + 2 theel, lsospoeder of 4 cm verse gember, geraspt ® « 2 blikken kokosmelk « 500 mi groentebouillon à! «4 eetl. sojasaus Fi) UT + 1eetl. suiker LI LE > +3 eetl. limoensap 14 «1 rode peper, in dunne ringen «200 9 shiitake of 14 kastanjechampignons, gehalveerd * 300 g tofu, in blokjes « 200 g rijstnoedels td *1 bosje basilicum, blaadjes geplukt r BEREIDEN 1. Kneus de stengels citroengras Voeg amen met de laos toe aan de kokosmelk en breng aan de kook. Kook de kokosmelk circa 10 minuten op een lage stand. 2 Voeg de bouillon, sojasaus, suiker. limoensap en rode peper toe en breng weer zachtjes aan de kook Voeg de paddenstoelen en tofu toe en kook circa 8 minuten op een 7 lage stand, tot de paddenstoelen J4 net gaar zijn. 3. Verdeel de noedels Ur i ; rid over de kommen en giet de hete © ö bouillon erop. Laat even staan en 4 4 zj garneer met de basilicum. : Ve 14 EA 4 } voedingswaarde per persoon fi var. À 345 kcal, vet 19 g (waarvan 14V 5% 7 verzadigd 12 g}, koolhydraten 32 eiwit 14 g, vezels 3 g, zout 2,7 q PA) id Ka % zE À de) Scan de QR-code 6 7e) 7 a sdan PR 2 ot SEE | per Bi A Kar ar Bi 3\ KOOKINSPIRATIE / VOOR ELKE DA

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 66