Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DEZE GEURIGE SOEP

Thaise kokossoep

met paddenstoelen

BRENGT THAILAND

BIJ JE THUIS

71

® cA. 20 MINUTEN

€} HOOFD- OF

LUNCHGERECHT

& VOOR 4 PERSONEN

nn

Q GEMIDDELD

® ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

«2 stengels citroengras (sereh)

OS

+ 2 theel, lsospoeder of 4 cm verse

gember, geraspt

®

« 2 blikken kokosmelk

« 500 mi groentebouillon

à!

«4 eetl. sojasaus

Fi)

UT

+ 1eetl. suiker

LI

LE

>

+3 eetl. limoensap

14

«1 rode peper, in dunne ringen

«200 9 shiitake of

14

kastanjechampignons, gehalveerd

* 300 g tofu, in blokjes

« 200 g rijstnoedels

td

*1 bosje basilicum, blaadjes geplukt

r

BEREIDEN

1. Kneus de stengels citroengras

Voeg

amen met de laos toe aan

de kokosmelk en breng aan de

kook. Kook de kokosmelk circa

10 minuten op een lage stand.

2 Voeg de bouillon, sojasaus, suiker.

limoensap en rode peper toe en

breng weer zachtjes aan de kook

Voeg de paddenstoelen en tofu toe

en kook circa 8 minuten op een

7

lage stand, tot de paddenstoelen

J4

net gaar zijn. 3. Verdeel de noedels

Ur

i

;

rid

over de kommen en giet de hete

© ö

bouillon erop. Laat even staan en

4

4

zj

garneer met de basilicum.

:

Ve

14

EA

4

}

voedingswaarde per persoon

fi

var.

À

345 kcal, vet 19 g (waarvan

14V

5%

7

verzadigd 12 g}, koolhydraten 32

eiwit 14 g, vezels 3 g, zout 2,7 q

PA)

id

Ka

%

zE

À

de)

Scan de QR-code

6

7e)

7

a sdan

PR

2

ot

SEE |

per

Bi

A

Kar

ar

Bi

3\ KOOKINSPIRATIE

/ VOOR ELKE DA