Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ni
Groenteomelet
met garnalen en
gember-tomatensaus
® ca. 25 MINUTEN
Ö HOOFD- OF LUNCHGERECHT
3 VOOR 4 PERSONEN
nn
Q GEMIDDELD
3 vis
©) SLANK
rn
4
SE,
ie
INGREDIENTEN
=
L
«6 eetl, zonneb
oem
arachideolie
|
«1 ui, gesnip|
rd
«400 mi ge
fde tomate
nt
ir
ug
+2
tl. zoe
chi
us
1
Le
nsap of azijn
là
Eu
-Beie
CES
u
« 300 g (diepr
s}wokgarnalen, ontdooid
Chine
ten
A
…
9
2
tl. sojasaus of
p asin
ZA
a
2
AS
BEREIDEN
LS
ES
5
1. Verhit I eetlepel olie en fruit hierin de ui
LN
4
2-3 minuten. Ve
de g
omaten,
Pe dl
& u
Ld
gembe:
oop, C
hilisaus
an citroensap tc
Pr
en verw
Ki
rm. 2. Klop de eieren los my
Er
zout, pe
4e
lepels water. Bak €
N
eg
a,
n een be
meletten van
pud ze ever
arm. 3, De
d
arnalen
droog. \
rhit de rest van de
lie
in
A
FR
ierin
ok of hapjespan en roerbak
de wok
oenten en de garnalen
4.5 minu
esprenkel met sojasaus,
+. Schep he
re
bakmengsel erop en
snijd de orr
n in stukk
n. Schenk op
het bord de
omat
aus ero
er.
Tips
- Lekker met een salade van
slienne,
Coste
amz:
ad,
Citro
sap, arachid
en
asau:
-K
de
met een
heu
re
sesamolie in plaats van water.
ALS FOEYONGHAI
voedingswaarde per persoon
Deze groenteomelet heeft wat weg van het
485 kcal,
t 30 g (waarvan ver
digd
eiergerecht ‘foeyonghai’, bekend van de
7 9), koolhy
raten 18 g, eiwit
Chinees-Indische restaurants. Al is deze versie
Sg, zout 5g
met garnalen eigenlijk ‘foeyongha', want ‘hai
nog groente p.p.
staat voor een gerecht met krab. De zoetzure
tomatensaus met gember maakt het natuurlijk
©:
Scan de QR-code
helernaal af. Lekker met witte rijst.
a
om naar het
recept te gaan
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG