Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 121




Hier is pagina 121 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Chinese-koolpakketjes met visgehakt

© cA.IS MINUTEN + 20

doek, 2. Maal alle vis in

MINUTEN OVENTIJD

de keukenmachine met

de vis

Ö HOOFDGERECHT

saus, kn

ok en

citroengras tot een gehakt.

a10439d0 N3 1HXVd39NI

Æ VOOR 4 PERSONEN

Schep de koriander

door

© GEMIDDELD

en verdee

he:

hakt

in 8 gelijke porties

8 vis

3. Verw

rm de

n

voor op 200°C. Leg

INGREDIENTEN

het visgehakt op de

-20gr

i

ij

js

t

ko:

aderen en vouw

.

Chinese kool

de

ool

vig eromheen

00 g v

isfilet, in blokjes

Leg de pakke!

naast

0 g zalmfilet, in blokjes

elkaar met de naad naar

eetl, vissaus

neden in een c

schaal

teentjes knoflook, gepers

et een paar e

lepels

.1th

|. citroengras

reh)

water erlangs en dek af

+]

e koriande

e

rf

f

ijn

<

gehakt

met aluminiumfoli

Bak

5

—®

voor de saus:

de rolle

es in de

sen in

*2eetl. pindakaas

20 minuten gaar. 4. Roer

«| eetl, limoensap

intussen alle ingrediënten

. 2 eetl. kokosmelk

voor de pindasaus

«Itheel

ui

door elkaar. Se

veer de

.

rode p

per, zonder

ke

pakketjes met de saus

zaadjes, fij

gehakt

en rijst

keukenmach



Tip

rs

aluminiumfolie

Vervang het citroengras

ds

door wat limc

of

citroenrasp.

>

BEREIDEN

1. Kook de rijst. Neem 8 grote

voedingswaarde

Li |

bladeren van de kool en was

per persoon

Snijd d

dikke ne

ruit @,

n

S15 kcal, ve

|

À

Pr;

blanche

30 seconden in

(waarvan \

rzadigd 39)

Jd

nn

kokend

at

met zout. Sr

pel

koof

n52g

wit

onder kot

rafe

t

9 9, we

els 4 g, zout 0,99

plat uitlekken op ee:

schone

50 g groente p.p.

23

à

|

Boodschappen

5