Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 121 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 121
Chinese-koolpakketjes met visgehakt © cA.IS MINUTEN + 20 doek, 2. Maal alle vis in MINUTEN OVENTIJD de keukenmachine met de vis Ö HOOFDGERECHT saus, kn ok en citroengras tot een gehakt. a10439d0 N3 1HXVd39NI Æ VOOR 4 PERSONEN Schep de koriander door © GEMIDDELD en verdee he: hakt in 8 gelijke porties 8 vis 3. Verw rm de n voor op 200°C. Leg INGREDIENTEN het visgehakt op de -20gr i ij js t ko: aderen en vouw . Chinese kool de ool vig eromheen 00 g v isfilet, in blokjes Leg de pakke! naast 0 g zalmfilet, in blokjes elkaar met de naad naar eetl, vissaus neden in een c schaal teentjes knoflook, gepers et een paar e lepels .1th |. citroengras reh) water erlangs en dek af +] e koriande e rf f ijn < gehakt met aluminiumfoli Bak 5 —® voor de saus: de rolle es in de sen in *2eetl. pindakaas 20 minuten gaar. 4. Roer «| eetl, limoensap intussen alle ingrediënten . 2 eetl. kokosmelk voor de pindasaus «Itheel ui door elkaar. Se veer de . rode p per, zonder ke pakketjes met de saus zaadjes, fij gehakt en rijst keukenmach € Tip rs aluminiumfolie Vervang het citroengras ds door wat limc of citroenrasp. > BEREIDEN 1. Kook de rijst. Neem 8 grote voedingswaarde Li | bladeren van de kool en was per persoon Snijd d dikke ne ruit @, n S15 kcal, ve | À Pr; blanche 30 seconden in (waarvan \ rzadigd 39) Jd nn kokend at met zout. Sr pel koof n52g wit onder kot rafe t 9 9, we els 4 g, zout 0,99 plat uitlekken op ee: schone 50 g groente p.p. 23 à | Boodschappen 5
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 121