Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Chinese-koolpakketjes met visgehakt
© cA.IS MINUTEN + 20
doek, 2. Maal alle vis in
MINUTEN OVENTIJD
de keukenmachine met
de vis
Ö HOOFDGERECHT
saus, kn
ok en
citroengras tot een gehakt.
a10439d0 N3 1HXVd39NI
Æ VOOR 4 PERSONEN
Schep de koriander
door
© GEMIDDELD
en verdee
he:
hakt
in 8 gelijke porties
8 vis
3. Verw
rm de
n
voor op 200°C. Leg
INGREDIENTEN
het visgehakt op de
-20gr
i
ij
js
t
ko:
aderen en vouw
.
Chinese kool
de
ool
vig eromheen
00 g v
isfilet, in blokjes
Leg de pakke!
naast
0 g zalmfilet, in blokjes
elkaar met de naad naar
eetl, vissaus
neden in een c
schaal
teentjes knoflook, gepers
et een paar e
lepels
.1th
|. citroengras
reh)
water erlangs en dek af
+]
e koriande
e
rf
f
ijn
<
gehakt
met aluminiumfoli
Bak
5
—®
voor de saus:
de rolle
es in de
sen in
*2eetl. pindakaas
20 minuten gaar. 4. Roer
«| eetl, limoensap
intussen alle ingrediënten
. 2 eetl. kokosmelk
voor de pindasaus
«Itheel
ui
door elkaar. Se
veer de
.
rode p
per, zonder
ke
pakketjes met de saus
zaadjes, fij
gehakt
en rijst
keukenmach
€
Tip
rs
aluminiumfolie
Vervang het citroengras
ds
door wat limc
of
citroenrasp.
>
BEREIDEN
1. Kook de rijst. Neem 8 grote
voedingswaarde
Li |
bladeren van de kool en was
per persoon
Snijd d
dikke ne
ruit @,
n
S15 kcal, ve
|
À
Pr;
blanche
30 seconden in
(waarvan \
rzadigd 39)
Jd
nn
kokend
at
met zout. Sr
pel
koof
n52g
wit
onder kot
rafe
t
9 9, we
els 4 g, zout 0,99
plat uitlekken op ee:
schone
50 g groente p.p.
23
à
|
Boodschappen
5