Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32


Hier is pagina 32 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 32 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32

ces u. Indiase gefrituurde (5 £ ur w bloemkool ® cA.35 MINUTEN Me; ©) HOOFDGERECHT ps B, VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD A R 14 ZONDER VLEES OF VIS PU €’ et INGREDIËNTEN # PA - 1 grote bloemkoo!, in roosjes - 20 gbloerm De, $ Ma theel paptikapoeder ps + 3 eetl. maizena | 2e ke 250 ml water pe @* - 500 mi zonmebloemolie, 2 er om te frituren - 4 naanbroden - 10 teentjeskKnoflook, fijngehakt » ca. 4cm versegember, KIDS PR geschild en fijngehakt PROOF eo +» 2 uien, gesnipperd No «1 paprika, in kleine blokjes .2 cetl. sojasaus «| eetl. ketchup. Kikkererwten pasanda 5 «1 eetl, (appeljazijn «Itheel. suiker © CA. 30 MINUTEN BEREIDEN « 2lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes 1. Kook de rijst. Verhit 2 eet- Ö HOOFDGERECHT 3 VOOR 4 PERSONEN tepels olie en bak hierin de « keukenpapier ui goudbruin. Pureer met Q GEMIDDELD 100 ml water. 2. Verhit de ® ZONDER VLEES OF VIS rest van de olie en bak hierin BEREIDEN ©) SLANK de tomaten met de kaneel, : L Kook de bloemkool circa S minuten rozijnen, cashewnoten, Giet af en dep de roosjes droog. Meng koriander en komijn. Pureer de bloem met de paprikapoeder en INGREDIËNTEN dit tomatenmengsel maizena. Giet al roerend 250 ml water «250 g rijst 3. Meng de maizena met erbij. 2. Verhit de frituurolie tot 175°C 3 «5 eetl zonnebloemolie 100 mi water. Voeg de Doop de bloemkoolroosjes in het beslag «3 uien, gesnipperd gepureerde ui oe aan de en frituur in een paar minuten goudbruin +3 tomaten, in blokjes tomaten en bak 4 minuten Laat uitlekken op keúkenpapier. Bak het …1 theel. kaneelpoeder op middelhoge stand. Voeg naanbrood af volgens de aanwijzingen op «leetl. rozijnen de aangelengde maizena, de verpakking. 3. Verhit 2 eetlepels vande «2 eetl. cashewnoten kikkererwten en het vocht frituurolie en bak de knoflook, gember en Fe «Itheel. korianderpoeder van de kikkererwten toe ui 4 minuten. Voeg de paprika, sojasaus, «2 theel. komijnpoeder en kook circa 8 minuten ketchup, azijn en suiker toe en bak 2 «Itheel, maizena op middelhoge stand, minuten. Pureer de saus eventueel. Voeg * 400 g (blik) kikkererwten Serveer de curry met de rijst. de bloemkooltoe@ aan de saus en bestrool « 2 lente-/bosuitjes, Bestrooi met de bosui en met de bosui,Serveer met de naan. in ringetjes peterselie. « handje peterselie, fijngehakt voedingswaarde per persoon voedingswaarde per persoon 815 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd « staafmixer 480 kcal, vet 16 9 (waarvan 4 9), koolhydraten 110 9, eiwit 21 9, vezels 4 verzadigd 2 9), koolhydraten on PR g.zout22q 2 70 g, eiwit 119, vezels8g, 215 g groente p.p. 10] Scan de QR-code zout02g = > om naar het = recept te gaan 105 g groente p.p. =" 34) KOOKINSPIRATIE _) VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32