Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ces
u.
Indiase gefrituurde
(5
£
ur
w
bloemkool
® cA.35 MINUTEN
Me;
©) HOOFDGERECHT
ps
B, VOOR 4 PERSONEN
Q GEMIDDELD
A R
14
ZONDER VLEES OF VIS
PU
€’
et
INGREDIËNTEN
#
PA
- 1 grote bloemkoo!, in roosjes
- 20 gbloerm
De,
$
Ma theel paptikapoeder
ps
+ 3 eetl. maizena
| 2e
ke
250 ml water
pe
@*
- 500 mi zonmebloemolie,
2
er
om te frituren
- 4 naanbroden
- 10 teentjeskKnoflook, fijngehakt
» ca. 4cm versegember,
KIDS PR
geschild en fijngehakt
PROOF
eo
+» 2 uien, gesnipperd
No
«1 paprika, in kleine blokjes
.2 cetl. sojasaus
«| eetl. ketchup.
Kikkererwten pasanda
5
«1 eetl, (appeljazijn
«Itheel. suiker
© CA. 30 MINUTEN
BEREIDEN
« 2lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes
1. Kook de rijst. Verhit 2 eet-
Ö HOOFDGERECHT
3 VOOR 4 PERSONEN
tepels olie en bak hierin de
« keukenpapier
ui goudbruin. Pureer met
Q GEMIDDELD
100 ml water. 2. Verhit de
® ZONDER VLEES OF VIS
rest van de olie en bak hierin
BEREIDEN
©) SLANK
de tomaten met de kaneel,
:
L Kook de bloemkool circa S minuten
rozijnen, cashewnoten,
Giet af en dep de roosjes droog. Meng
koriander en komijn. Pureer
de bloem met de paprikapoeder en
INGREDIËNTEN
dit tomatenmengsel
maizena. Giet al roerend 250 ml water
«250 g rijst
3. Meng de maizena met
erbij. 2. Verhit de frituurolie tot 175°C
3
«5 eetl zonnebloemolie
100 mi water. Voeg de
Doop de bloemkoolroosjes in het beslag
«3 uien, gesnipperd
gepureerde ui oe aan de
en frituur in een paar minuten goudbruin
+3 tomaten, in blokjes
tomaten en bak 4 minuten
Laat uitlekken op keúkenpapier. Bak het
…1 theel. kaneelpoeder
op middelhoge stand. Voeg
naanbrood af volgens de aanwijzingen op
«leetl. rozijnen
de aangelengde maizena,
de verpakking. 3. Verhit 2 eetlepels vande
«2 eetl. cashewnoten
kikkererwten en het vocht
frituurolie en bak de knoflook, gember en
Fe
«Itheel. korianderpoeder
van de kikkererwten toe
ui 4 minuten. Voeg de paprika, sojasaus,
«2 theel. komijnpoeder
en kook circa 8 minuten
ketchup, azijn en suiker toe en bak 2
«Itheel, maizena
op middelhoge stand,
minuten. Pureer de saus eventueel. Voeg
* 400 g (blik) kikkererwten
Serveer de curry met de rijst.
de bloemkooltoe@ aan de saus en bestrool
« 2 lente-/bosuitjes,
Bestrooi met de bosui en
met de bosui,Serveer met de naan.
in ringetjes
peterselie.
« handje peterselie, fijngehakt
voedingswaarde per persoon
voedingswaarde per persoon
815 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd
« staafmixer
480 kcal, vet 16 9 (waarvan
4 9), koolhydraten 110 9, eiwit 21 9, vezels 4
verzadigd 2 9), koolhydraten
on
PR
g.zout22q
2
70 g, eiwit 119, vezels8g,
215 g groente p.p.
10]
Scan de QR-code
zout02g
=
>
om naar het
=
recept te gaan
105 g groente p.p.
="
34) KOOKINSPIRATIE
_) VOOR ELKE DAG