Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ces

u.

Indiase gefrituurde

(5

£

ur

w

bloemkool

® cA.35 MINUTEN

Me;

©) HOOFDGERECHT

ps

B, VOOR 4 PERSONEN

Q GEMIDDELD

A R

14

ZONDER VLEES OF VIS

PU

€’

et

INGREDIËNTEN

#

PA

- 1 grote bloemkoo!, in roosjes

- 20 gbloerm

De,

$

Ma theel paptikapoeder

ps

+ 3 eetl. maizena

| 2e

ke

250 ml water

pe

@*

- 500 mi zonmebloemolie,

2

er

om te frituren

- 4 naanbroden

- 10 teentjeskKnoflook, fijngehakt

» ca. 4cm versegember,

KIDS PR

geschild en fijngehakt

PROOF

eo

+» 2 uien, gesnipperd

No

«1 paprika, in kleine blokjes

.2 cetl. sojasaus

«| eetl. ketchup.

Kikkererwten pasanda

5

«1 eetl, (appeljazijn

«Itheel. suiker

© CA. 30 MINUTEN

BEREIDEN

« 2lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes

1. Kook de rijst. Verhit 2 eet-

Ö HOOFDGERECHT

3 VOOR 4 PERSONEN

tepels olie en bak hierin de

« keukenpapier

ui goudbruin. Pureer met

Q GEMIDDELD

100 ml water. 2. Verhit de

® ZONDER VLEES OF VIS

rest van de olie en bak hierin

BEREIDEN

©) SLANK

de tomaten met de kaneel,

:

L Kook de bloemkool circa S minuten

rozijnen, cashewnoten,

Giet af en dep de roosjes droog. Meng

koriander en komijn. Pureer

de bloem met de paprikapoeder en

INGREDIËNTEN

dit tomatenmengsel

maizena. Giet al roerend 250 ml water

«250 g rijst

3. Meng de maizena met

erbij. 2. Verhit de frituurolie tot 175°C

3

«5 eetl zonnebloemolie

100 mi water. Voeg de

Doop de bloemkoolroosjes in het beslag

«3 uien, gesnipperd

gepureerde ui oe aan de

en frituur in een paar minuten goudbruin

+3 tomaten, in blokjes

tomaten en bak 4 minuten

Laat uitlekken op keúkenpapier. Bak het

…1 theel. kaneelpoeder

op middelhoge stand. Voeg

naanbrood af volgens de aanwijzingen op

«leetl. rozijnen

de aangelengde maizena,

de verpakking. 3. Verhit 2 eetlepels vande

«2 eetl. cashewnoten

kikkererwten en het vocht

frituurolie en bak de knoflook, gember en

Fe

«Itheel. korianderpoeder

van de kikkererwten toe

ui 4 minuten. Voeg de paprika, sojasaus,

«2 theel. komijnpoeder

en kook circa 8 minuten

ketchup, azijn en suiker toe en bak 2

«Itheel, maizena

op middelhoge stand,

minuten. Pureer de saus eventueel. Voeg

* 400 g (blik) kikkererwten

Serveer de curry met de rijst.

de bloemkooltoe@ aan de saus en bestrool

« 2 lente-/bosuitjes,

Bestrooi met de bosui en

met de bosui,Serveer met de naan.

in ringetjes

peterselie.

« handje peterselie, fijngehakt

voedingswaarde per persoon

voedingswaarde per persoon

815 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd

« staafmixer

480 kcal, vet 16 9 (waarvan

4 9), koolhydraten 110 9, eiwit 21 9, vezels 4

verzadigd 2 9), koolhydraten

on

PR

g.zout22q

2

70 g, eiwit 119, vezels8g,

215 g groente p.p.

10]

Scan de QR-code

zout02g

=

>

om naar het

=

recept te gaan

105 g groente p.p.

="

34) KOOKINSPIRATIE

_) VOOR ELKE DAG