Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 32 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32
ces u. Indiase gefrituurde (5 £ ur w bloemkool ® cA.35 MINUTEN Me; ©) HOOFDGERECHT ps B, VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD A R 14 ZONDER VLEES OF VIS PU €’ et INGREDIËNTEN # PA - 1 grote bloemkoo!, in roosjes - 20 gbloerm De, $ Ma theel paptikapoeder ps + 3 eetl. maizena | 2e ke 250 ml water pe @* - 500 mi zonmebloemolie, 2 er om te frituren - 4 naanbroden - 10 teentjeskKnoflook, fijngehakt » ca. 4cm versegember, KIDS PR geschild en fijngehakt PROOF eo +» 2 uien, gesnipperd No «1 paprika, in kleine blokjes .2 cetl. sojasaus «| eetl. ketchup. Kikkererwten pasanda 5 «1 eetl, (appeljazijn «Itheel. suiker © CA. 30 MINUTEN BEREIDEN « 2lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes 1. Kook de rijst. Verhit 2 eet- Ö HOOFDGERECHT 3 VOOR 4 PERSONEN tepels olie en bak hierin de « keukenpapier ui goudbruin. Pureer met Q GEMIDDELD 100 ml water. 2. Verhit de ® ZONDER VLEES OF VIS rest van de olie en bak hierin BEREIDEN ©) SLANK de tomaten met de kaneel, : L Kook de bloemkool circa S minuten rozijnen, cashewnoten, Giet af en dep de roosjes droog. Meng koriander en komijn. Pureer de bloem met de paprikapoeder en INGREDIËNTEN dit tomatenmengsel maizena. Giet al roerend 250 ml water «250 g rijst 3. Meng de maizena met erbij. 2. Verhit de frituurolie tot 175°C 3 «5 eetl zonnebloemolie 100 mi water. Voeg de Doop de bloemkoolroosjes in het beslag «3 uien, gesnipperd gepureerde ui oe aan de en frituur in een paar minuten goudbruin +3 tomaten, in blokjes tomaten en bak 4 minuten Laat uitlekken op keúkenpapier. Bak het …1 theel. kaneelpoeder op middelhoge stand. Voeg naanbrood af volgens de aanwijzingen op «leetl. rozijnen de aangelengde maizena, de verpakking. 3. Verhit 2 eetlepels vande «2 eetl. cashewnoten kikkererwten en het vocht frituurolie en bak de knoflook, gember en Fe «Itheel. korianderpoeder van de kikkererwten toe ui 4 minuten. Voeg de paprika, sojasaus, «2 theel. komijnpoeder en kook circa 8 minuten ketchup, azijn en suiker toe en bak 2 «Itheel, maizena op middelhoge stand, minuten. Pureer de saus eventueel. Voeg * 400 g (blik) kikkererwten Serveer de curry met de rijst. de bloemkooltoe@ aan de saus en bestrool « 2 lente-/bosuitjes, Bestrooi met de bosui en met de bosui,Serveer met de naan. in ringetjes peterselie. « handje peterselie, fijngehakt voedingswaarde per persoon voedingswaarde per persoon 815 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd « staafmixer 480 kcal, vet 16 9 (waarvan 4 9), koolhydraten 110 9, eiwit 21 9, vezels 4 verzadigd 2 9), koolhydraten on PR g.zout22q 2 70 g, eiwit 119, vezels8g, 215 g groente p.p. 10] Scan de QR-code zout02g = > om naar het = recept te gaan 105 g groente p.p. =" 34) KOOKINSPIRATIE _) VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 32