Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

71431

.



-

;

-

x

Ns

+

s331A U3ANO

Bon

4

ee

Eu

Hurry curry

© CA. 25 MINUTEN

BEREIDEN

Le

Ö HOOFDGERECHT

L Verhit de olie en bak hierin

de ui glazig. Voeg de knoflook

BA VOOR 4 PERSONEN

toe en bak 1 minuut Voeg

Q GEMIDDELD

de currypasta en gember

EY

® ZONDER VLEES OF VIS

toe en roerbak 4 minuten.

ze

2 Voeg de tomaten toe en

>.

© SLANK

a

=

=

bak 8-10 minuten op een lage

tot middelhoge stand. Voeg

INGREDIËNTEN

de kokosmelk toe en kook 5

De

«3 eetl. zonnebloemolie

minuten. Bak het naanbrood

0

- 3 uien, gesnipperd

af volgens de aanwijzingen

» 3 teentjes knoflook, geperst

op de verpakking. 3. Voeg

mt ie

«2 eetl Indiase currypasta

de krieltjes toe aan de curry

(zie ook pag. 12)

en kook afgedekt een paar

«ca. 3 cm verse gember,

minuten tot ze gaar zijn, Voeg

me

geschild en geraspt

de doperwten, yoghurt en

vi

s]

«3 tomaten, in blokjes

garam masala toe en verwarm

1:

«1 blik (400 mi} kokosmelk

2 minuten al roerend op een

Le

«4 naanbroden

lage stand. Garneer de curry

De

met de koriander en serveer

* 600 g krieltjes, koelvers

=

+400 g diepvriesdoperwten

met de naan.

«4 eetl. yoghurt

«Teetl. garam masala

voedingswaarde per persoon

«1 bosje koriander

205 kcal, vet 16 g (waarvan

verzadigd 6 g), koolhydraten

ng, ekwit 3 g, vezels 4 q,

Scan de QR-code

zout 0,3 g

om naar het

recept te gaan

195 g groente p.p.

| E)

0

(37