Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35

71431 . € - ; - x Ns + s331A U3ANO Bon 4 ee Eu Hurry curry © CA. 25 MINUTEN BEREIDEN Le Ö HOOFDGERECHT L Verhit de olie en bak hierin de ui glazig. Voeg de knoflook BA VOOR 4 PERSONEN toe en bak 1 minuut Voeg Q GEMIDDELD de currypasta en gember EY ® ZONDER VLEES OF VIS toe en roerbak 4 minuten. ze 2 Voeg de tomaten toe en >. © SLANK a = = bak 8-10 minuten op een lage tot middelhoge stand. Voeg INGREDIËNTEN de kokosmelk toe en kook 5 De «3 eetl. zonnebloemolie minuten. Bak het naanbrood 0 - 3 uien, gesnipperd af volgens de aanwijzingen » 3 teentjes knoflook, geperst op de verpakking. 3. Voeg mt ie «2 eetl Indiase currypasta de krieltjes toe aan de curry (zie ook pag. 12) en kook afgedekt een paar «ca. 3 cm verse gember, minuten tot ze gaar zijn, Voeg me geschild en geraspt de doperwten, yoghurt en vi s] «3 tomaten, in blokjes garam masala toe en verwarm 1: «1 blik (400 mi} kokosmelk 2 minuten al roerend op een Le «4 naanbroden lage stand. Garneer de curry De met de koriander en serveer * 600 g krieltjes, koelvers = +400 g diepvriesdoperwten met de naan. «4 eetl. yoghurt «Teetl. garam masala voedingswaarde per persoon «1 bosje koriander 205 kcal, vet 16 g (waarvan verzadigd 6 g), koolhydraten ng, ekwit 3 g, vezels 4 q, Scan de QR-code zout 0,3 g om naar het recept te gaan 195 g groente p.p. | E) 0 (37

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35