Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35
71431 . € - ; - x Ns + s331A U3ANO Bon 4 ee Eu Hurry curry © CA. 25 MINUTEN BEREIDEN Le Ö HOOFDGERECHT L Verhit de olie en bak hierin de ui glazig. Voeg de knoflook BA VOOR 4 PERSONEN toe en bak 1 minuut Voeg Q GEMIDDELD de currypasta en gember EY ® ZONDER VLEES OF VIS toe en roerbak 4 minuten. ze 2 Voeg de tomaten toe en >. © SLANK a = = bak 8-10 minuten op een lage tot middelhoge stand. Voeg INGREDIËNTEN de kokosmelk toe en kook 5 De «3 eetl. zonnebloemolie minuten. Bak het naanbrood 0 - 3 uien, gesnipperd af volgens de aanwijzingen » 3 teentjes knoflook, geperst op de verpakking. 3. Voeg mt ie «2 eetl Indiase currypasta de krieltjes toe aan de curry (zie ook pag. 12) en kook afgedekt een paar «ca. 3 cm verse gember, minuten tot ze gaar zijn, Voeg me geschild en geraspt de doperwten, yoghurt en vi s] «3 tomaten, in blokjes garam masala toe en verwarm 1: «1 blik (400 mi} kokosmelk 2 minuten al roerend op een Le «4 naanbroden lage stand. Garneer de curry De met de koriander en serveer * 600 g krieltjes, koelvers = +400 g diepvriesdoperwten met de naan. «4 eetl. yoghurt «Teetl. garam masala voedingswaarde per persoon «1 bosje koriander 205 kcal, vet 16 g (waarvan verzadigd 6 g), koolhydraten ng, ekwit 3 g, vezels 4 q, Scan de QR-code zout 0,3 g om naar het recept te gaan 195 g groente p.p. | E) 0 (37
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35