Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
71431
.
€
-
;
-
x
Ns
+
s331A U3ANO
Bon
4
ee
Eu
Hurry curry
© CA. 25 MINUTEN
BEREIDEN
Le
Ö HOOFDGERECHT
L Verhit de olie en bak hierin
de ui glazig. Voeg de knoflook
BA VOOR 4 PERSONEN
toe en bak 1 minuut Voeg
Q GEMIDDELD
de currypasta en gember
EY
® ZONDER VLEES OF VIS
toe en roerbak 4 minuten.
ze
2 Voeg de tomaten toe en
>.
© SLANK
a
=
=
bak 8-10 minuten op een lage
tot middelhoge stand. Voeg
INGREDIËNTEN
de kokosmelk toe en kook 5
De
«3 eetl. zonnebloemolie
minuten. Bak het naanbrood
0
- 3 uien, gesnipperd
af volgens de aanwijzingen
» 3 teentjes knoflook, geperst
op de verpakking. 3. Voeg
mt ie
«2 eetl Indiase currypasta
de krieltjes toe aan de curry
(zie ook pag. 12)
en kook afgedekt een paar
«ca. 3 cm verse gember,
minuten tot ze gaar zijn, Voeg
me
geschild en geraspt
de doperwten, yoghurt en
vi
s]
«3 tomaten, in blokjes
garam masala toe en verwarm
1:
«1 blik (400 mi} kokosmelk
2 minuten al roerend op een
Le
«4 naanbroden
lage stand. Garneer de curry
De
met de koriander en serveer
* 600 g krieltjes, koelvers
=
+400 g diepvriesdoperwten
met de naan.
«4 eetl. yoghurt
«Teetl. garam masala
voedingswaarde per persoon
«1 bosje koriander
205 kcal, vet 16 g (waarvan
verzadigd 6 g), koolhydraten
ng, ekwit 3 g, vezels 4 q,
Scan de QR-code
zout 0,3 g
om naar het
recept te gaan
195 g groente p.p.
| E)
0
(37