Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82


Hier is pagina 82 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 82 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82

koken OCT TS ws LP 5 re a) 7 PF a As Ki > Aziatische eiersoep met paksoi Groenteroerbak met gepocheerde en koriander koenjit-eieren ® ca. 30 MINUTEN BEREIDEN © CA. 20 MINUTEN BEREIDEN 1. Kook de eieren hard, pel 1. Rooster de pinda's in een À HOOFDGERECHT À HOOFDGERECHT ze en verdeel ze in kwarten. droge, hete koekenpan. & VOOR 2 PERSONEN & VOOR 4 PERSONEN Verhit de olie in een wok of Houd apart. 2. Verhit de olie 2 EENVOUDIG in een soeppan en fruit hierin © GEMIDDELD hapjespan en roerbak hierin de ui, knoflook en kerrie © ZONDER VLEESOFVIS ® ZONDER vLEES OF vis de groenten 4-6 minuten. 2-3 minuten. Hak de steeltjes Schep de sambal en sojasaus @) SLANK van de koriander fijn en erdoor. 2. Breng een laag INGREDIËNTEN houd het blad apart. Bak water van circa B cm met -6 eieren de gehakte koriander even INGREDIËNTEN de azijn en kurkuma aan de 3 eetl. zonnebloem- mee. 3, Giet de kokosmelk en «100 g pinda's, grof gehakt kook. Zet op een lage stand of arachideolie «3 eetl. wok- of arachideolie bouillon erbij en breng aan de en houd tegen de kook aan, …lui, gesnipperd kook Voeg de wortel toe en «800 g oosterse wokgroenten Roer met een pollepel zodat «2 teentjes knoflook, kook zachtjes S minuten. Roer « Ys eetl. sambal badjak een draaikolkje ontstaat. fijngehakt de paksoi erdoor en kook nog *3 eetl, sojasaus Breek hierboven steeds lei en …leetl. kerriepoeder 5 minuten. 4. Rooster intussen - 3eetl, azijn pocheer 3 minuten. Schep de « bosje koriander de kokos in een droge, hete «eetl. kurkuma eieren met een schuimspaan * 200 ml kokosmelk koekenpan. Verdeel de eieren “4 eieren uit het water. 3, Schep de « BOO ml groentebouillon over soepkommen of borden «evt. 1 rode peper, in ringetjes helft van de pinda's door de «I winterwortel, Schep de soep erop en groenten. Serveer de gele in halve plakjes bestrooi met de kokos en grof eieren op de wokschotel en «1 struik paksoi, in reepjes gehakt korianderblad, bestrooi met de rest van de + 40 g kokosrasp Scan de QR-code pinda's en rode peper om naar het Tips recept te gaan = Vervang de paksoi door Tip Chinese kool Liever met vlees? Schep Scan de QR-code - Neem 4 eetlepel kurkuma om naar het 150 gram hamreepjes door de recept te gaan in plaats van kerriepoeder. wokgroenten = voedingswaarde per persoon voedingswaarde per persoon 660 kcal, vet 52 g (waarvan 365 kcal, vet 26 g (waarvan verzadigd 26 9), koolhydiraten verzadigd 5 9), koolhydraten 18 g, eiwit 27 g, vezels 12 g, eiwit 17 g, vezels 7 g, 12 g, zout Sl g zout 1,4 g 330 g groente p.p. 160 g groente p.p. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82