Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 82 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82
koken OCT TS ws LP 5 re a) 7 PF a As Ki > Aziatische eiersoep met paksoi Groenteroerbak met gepocheerde en koriander koenjit-eieren ® ca. 30 MINUTEN BEREIDEN © CA. 20 MINUTEN BEREIDEN 1. Kook de eieren hard, pel 1. Rooster de pinda's in een À HOOFDGERECHT À HOOFDGERECHT ze en verdeel ze in kwarten. droge, hete koekenpan. & VOOR 2 PERSONEN & VOOR 4 PERSONEN Verhit de olie in een wok of Houd apart. 2. Verhit de olie 2 EENVOUDIG in een soeppan en fruit hierin © GEMIDDELD hapjespan en roerbak hierin de ui, knoflook en kerrie © ZONDER VLEESOFVIS ® ZONDER vLEES OF vis de groenten 4-6 minuten. 2-3 minuten. Hak de steeltjes Schep de sambal en sojasaus @) SLANK van de koriander fijn en erdoor. 2. Breng een laag INGREDIËNTEN houd het blad apart. Bak water van circa B cm met -6 eieren de gehakte koriander even INGREDIËNTEN de azijn en kurkuma aan de 3 eetl. zonnebloem- mee. 3, Giet de kokosmelk en «100 g pinda's, grof gehakt kook. Zet op een lage stand of arachideolie «3 eetl. wok- of arachideolie bouillon erbij en breng aan de en houd tegen de kook aan, …lui, gesnipperd kook Voeg de wortel toe en «800 g oosterse wokgroenten Roer met een pollepel zodat «2 teentjes knoflook, kook zachtjes S minuten. Roer « Ys eetl. sambal badjak een draaikolkje ontstaat. fijngehakt de paksoi erdoor en kook nog *3 eetl, sojasaus Breek hierboven steeds lei en …leetl. kerriepoeder 5 minuten. 4. Rooster intussen - 3eetl, azijn pocheer 3 minuten. Schep de « bosje koriander de kokos in een droge, hete «eetl. kurkuma eieren met een schuimspaan * 200 ml kokosmelk koekenpan. Verdeel de eieren “4 eieren uit het water. 3, Schep de « BOO ml groentebouillon over soepkommen of borden «evt. 1 rode peper, in ringetjes helft van de pinda's door de «I winterwortel, Schep de soep erop en groenten. Serveer de gele in halve plakjes bestrooi met de kokos en grof eieren op de wokschotel en «1 struik paksoi, in reepjes gehakt korianderblad, bestrooi met de rest van de + 40 g kokosrasp Scan de QR-code pinda's en rode peper om naar het Tips recept te gaan = Vervang de paksoi door Tip Chinese kool Liever met vlees? Schep Scan de QR-code - Neem 4 eetlepel kurkuma om naar het 150 gram hamreepjes door de recept te gaan in plaats van kerriepoeder. wokgroenten = voedingswaarde per persoon voedingswaarde per persoon 660 kcal, vet 52 g (waarvan 365 kcal, vet 26 g (waarvan verzadigd 26 9), koolhydiraten verzadigd 5 9), koolhydraten 18 g, eiwit 27 g, vezels 12 g, eiwit 17 g, vezels 7 g, 12 g, zout Sl g zout 1,4 g 330 g groente p.p. 160 g groente p.p. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82