Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
OCT TS
ws
LP
5
re
a)
7
PF a
As
Ki >
Aziatische eiersoep met paksoi
Groenteroerbak met gepocheerde
en koriander
koenjit-eieren
® ca. 30 MINUTEN
BEREIDEN
© CA. 20 MINUTEN
BEREIDEN
1. Kook de eieren hard, pel
1. Rooster de pinda's in een
À HOOFDGERECHT
À HOOFDGERECHT
ze en verdeel ze in kwarten.
droge, hete koekenpan.
& VOOR 2 PERSONEN
& VOOR 4 PERSONEN
Verhit de olie in een wok of
Houd apart. 2. Verhit de olie
2 EENVOUDIG
in een soeppan en fruit hierin
© GEMIDDELD
hapjespan en roerbak hierin
de ui, knoflook en kerrie
© ZONDER VLEESOFVIS
® ZONDER vLEES OF vis
de groenten 4-6 minuten.
2-3 minuten. Hak de steeltjes
Schep de sambal en sojasaus
@) SLANK
van de koriander fijn en
erdoor. 2. Breng een laag
INGREDIËNTEN
houd het blad apart. Bak
water van circa B cm met
-6 eieren
de gehakte koriander even
INGREDIËNTEN
de azijn en kurkuma aan de
3 eetl. zonnebloem-
mee. 3, Giet de kokosmelk en
«100 g pinda's, grof gehakt
kook. Zet op een lage stand
of arachideolie
«3 eetl. wok- of arachideolie
bouillon erbij en breng aan de
en houd tegen de kook aan,
…lui, gesnipperd
kook Voeg de wortel toe en
«800 g oosterse wokgroenten
Roer met een pollepel zodat
«2 teentjes knoflook,
kook zachtjes S minuten. Roer
« Ys eetl. sambal badjak
een draaikolkje ontstaat.
fijngehakt
de paksoi erdoor en kook nog
*3 eetl, sojasaus
Breek hierboven steeds lei en
…leetl. kerriepoeder
5 minuten. 4. Rooster intussen
- 3eetl, azijn
pocheer 3 minuten. Schep de
« bosje koriander
de kokos in een droge, hete
«eetl. kurkuma
eieren met een schuimspaan
* 200 ml kokosmelk
koekenpan. Verdeel de eieren
“4 eieren
uit het water. 3, Schep de
« BOO ml groentebouillon
over soepkommen of borden
«evt. 1 rode peper, in ringetjes
helft van de pinda's door de
«I winterwortel,
Schep de soep erop en
groenten. Serveer de gele
in halve plakjes
bestrooi met de kokos en grof
eieren op de wokschotel en
«1 struik paksoi, in reepjes
gehakt korianderblad,
bestrooi met de rest van de
+ 40 g kokosrasp
Scan de QR-code
pinda's en rode peper
om naar het
Tips
recept te gaan
= Vervang de paksoi door
Tip
Chinese kool
Liever met vlees? Schep
Scan de QR-code
- Neem 4 eetlepel kurkuma
om naar het
150 gram hamreepjes door de
recept te gaan
in plaats van kerriepoeder.
wokgroenten
=
voedingswaarde per persoon
voedingswaarde per persoon
660 kcal, vet 52 g (waarvan
365 kcal, vet 26 g (waarvan
verzadigd 26 9), koolhydiraten
verzadigd 5 9), koolhydraten
18 g, eiwit 27 g, vezels
12 g, eiwit 17 g, vezels 7 g,
12 g, zout Sl g
zout 1,4 g
330 g groente p.p.
160 g groente p.p.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG