Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

OCT TS

ws

LP

5

re

a)

7

PF a

As

Ki >

Aziatische eiersoep met paksoi

Groenteroerbak met gepocheerde

en koriander

koenjit-eieren

® ca. 30 MINUTEN

BEREIDEN

© CA. 20 MINUTEN

BEREIDEN

1. Kook de eieren hard, pel

1. Rooster de pinda's in een

À HOOFDGERECHT

À HOOFDGERECHT

ze en verdeel ze in kwarten.

droge, hete koekenpan.

& VOOR 2 PERSONEN

& VOOR 4 PERSONEN

Verhit de olie in een wok of

Houd apart. 2. Verhit de olie

2 EENVOUDIG

in een soeppan en fruit hierin

© GEMIDDELD

hapjespan en roerbak hierin

de ui, knoflook en kerrie

© ZONDER VLEESOFVIS

® ZONDER vLEES OF vis

de groenten 4-6 minuten.

2-3 minuten. Hak de steeltjes

Schep de sambal en sojasaus

@) SLANK

van de koriander fijn en

erdoor. 2. Breng een laag

INGREDIËNTEN

houd het blad apart. Bak

water van circa B cm met

-6 eieren

de gehakte koriander even

INGREDIËNTEN

de azijn en kurkuma aan de

3 eetl. zonnebloem-

mee. 3, Giet de kokosmelk en

«100 g pinda's, grof gehakt

kook. Zet op een lage stand

of arachideolie

«3 eetl. wok- of arachideolie

bouillon erbij en breng aan de

en houd tegen de kook aan,

…lui, gesnipperd

kook Voeg de wortel toe en

«800 g oosterse wokgroenten

Roer met een pollepel zodat

«2 teentjes knoflook,

kook zachtjes S minuten. Roer

« Ys eetl. sambal badjak

een draaikolkje ontstaat.

fijngehakt

de paksoi erdoor en kook nog

*3 eetl, sojasaus

Breek hierboven steeds lei en

…leetl. kerriepoeder

5 minuten. 4. Rooster intussen

- 3eetl, azijn

pocheer 3 minuten. Schep de

« bosje koriander

de kokos in een droge, hete

«eetl. kurkuma

eieren met een schuimspaan

* 200 ml kokosmelk

koekenpan. Verdeel de eieren

“4 eieren

uit het water. 3, Schep de

« BOO ml groentebouillon

over soepkommen of borden

«evt. 1 rode peper, in ringetjes

helft van de pinda's door de

«I winterwortel,

Schep de soep erop en

groenten. Serveer de gele

in halve plakjes

bestrooi met de kokos en grof

eieren op de wokschotel en

«1 struik paksoi, in reepjes

gehakt korianderblad,

bestrooi met de rest van de

+ 40 g kokosrasp

Scan de QR-code

pinda's en rode peper

om naar het

Tips

recept te gaan

= Vervang de paksoi door

Tip

Chinese kool

Liever met vlees? Schep

Scan de QR-code

- Neem 4 eetlepel kurkuma

om naar het

150 gram hamreepjes door de

recept te gaan

in plaats van kerriepoeder.

wokgroenten

=

voedingswaarde per persoon

voedingswaarde per persoon

660 kcal, vet 52 g (waarvan

365 kcal, vet 26 g (waarvan

verzadigd 26 9), koolhydiraten

verzadigd 5 9), koolhydraten

18 g, eiwit 27 g, vezels

12 g, eiwit 17 g, vezels 7 g,

12 g, zout Sl g

zout 1,4 g

330 g groente p.p.

160 g groente p.p.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG