Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130


Hier is pagina 130 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 130 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130

_ 4 2 a “+ «= Mango-citroengrassorbet met sesamkar: el — — — \ @ CA. 20 MINUTEN heeft. 2. Giet de karamel op de bakplaat en strijk met een spatel + 30 MINUTEN AFKOELEN uit tot circa cm dik. Laat circa 30 © NAGERECHT minuten afkoelenien hard worden (4 % LA VOOR 4 PERSONEN Breek de karamel dan ín stukken Av “ Levi © cEeMIDDELD 3 Pureer de bevroren mango, banaan en het citroengras in een blender in Circa 5 minuten tot een INGREDIENTEN romige sorbet. Schep tussendoor Stic rijst met steranijs, 100 g suiker om met een lepel als de blender perzik en pinda's 75 g sesamzaad vastloopt en voeg eventueel een « 3 mango's, in blokjes bevroren scheutje ijskoud water toe om het «1 banaan, in plakjes bevroren ijs smeuiger te maken. Serveer, als »1stengel citroengras (sereh), ® cA.20 MINUTEN het ijs een fluweelzachte structuur witte kern fijngesneden heeft, in bolletjes in een kom met Ö NAGERECHT stukken sesamkaramel EA VOOR 4 PERSONEN « bakplaat met bakpapier Q GEMIDDELD + blender Tip = Vervang het citroengras door de rasp van 4 limoen. INGREDIËNTEN BEREIDEN +200 g dessertrijst 1. Verhit de suiker met voedingswaarde per persoon +1 blik (400 mi) kokosmelk 4 eetlepels water en een snuf 385 kcal, vet II q (waarvan verzadigd «400 mi melk zout in een koekenpan met 29), koolhydraten 63 g, eiwit 6 g, 3 eetl. rietsuiker dikke bodem. Laat smelten vezels Sg, zout -g «1 steranijs tot er een lichtbruine karamel + 4 perziken uit blik, in plakken ontstaat. Voeg de sesam toe «4 eetl. ongezouten pinda's, fijngehakt en laat verder koken tot de karamel een mooie bruine kleur BEREIDEN Scan de QR-code L Breng de rijst aan de kook met em naar het de kokosmelk, melk, suiker en recept te gaan steranijs. Kook in circa 15 minuten gaar. Roer regelmatig om en voeg NN eventueel een scheutje water toe als ur het geheel droogkookt. 2. Neem de pan van de warmtebron en laat nog even afgedekt staan. Verwijder de steranijs. Schep de rijst op bordjes of in kommen en garneer met de perzik en pinda's. Tip Vervang de perzik door mango of verse ananas. voedingswaarde per persoon 400 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd an a _ = wt mai 7 q), koolhydraten 60 g, eiwit 10 g. vezels 2 g, zout 0,2 g ( ZO MAAK JE MAKKELIJK N mise Scan de QR-code EN SNEL EEN FRUITIG IJSJE om naar het recept te gaan Lt KOOKINSPIRATIE ® VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130