Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130
Hier is pagina 130 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 130 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130
_ 4 2 a “+ «= Mango-citroengrassorbet met sesamkar: el — — — \ @ CA. 20 MINUTEN heeft. 2. Giet de karamel op de bakplaat en strijk met een spatel + 30 MINUTEN AFKOELEN uit tot circa cm dik. Laat circa 30 © NAGERECHT minuten afkoelenien hard worden (4 % LA VOOR 4 PERSONEN Breek de karamel dan ín stukken Av “ Levi © cEeMIDDELD 3 Pureer de bevroren mango, banaan en het citroengras in een blender in Circa 5 minuten tot een INGREDIENTEN romige sorbet. Schep tussendoor Stic rijst met steranijs, 100 g suiker om met een lepel als de blender perzik en pinda's 75 g sesamzaad vastloopt en voeg eventueel een « 3 mango's, in blokjes bevroren scheutje ijskoud water toe om het «1 banaan, in plakjes bevroren ijs smeuiger te maken. Serveer, als »1stengel citroengras (sereh), ® cA.20 MINUTEN het ijs een fluweelzachte structuur witte kern fijngesneden heeft, in bolletjes in een kom met Ö NAGERECHT stukken sesamkaramel EA VOOR 4 PERSONEN « bakplaat met bakpapier Q GEMIDDELD + blender Tip = Vervang het citroengras door de rasp van 4 limoen. INGREDIËNTEN BEREIDEN +200 g dessertrijst 1. Verhit de suiker met voedingswaarde per persoon +1 blik (400 mi) kokosmelk 4 eetlepels water en een snuf 385 kcal, vet II q (waarvan verzadigd «400 mi melk zout in een koekenpan met 29), koolhydraten 63 g, eiwit 6 g, 3 eetl. rietsuiker dikke bodem. Laat smelten vezels Sg, zout -g «1 steranijs tot er een lichtbruine karamel + 4 perziken uit blik, in plakken ontstaat. Voeg de sesam toe «4 eetl. ongezouten pinda's, fijngehakt en laat verder koken tot de karamel een mooie bruine kleur BEREIDEN Scan de QR-code L Breng de rijst aan de kook met em naar het de kokosmelk, melk, suiker en recept te gaan steranijs. Kook in circa 15 minuten gaar. Roer regelmatig om en voeg NN eventueel een scheutje water toe als ur het geheel droogkookt. 2. Neem de pan van de warmtebron en laat nog even afgedekt staan. Verwijder de steranijs. Schep de rijst op bordjes of in kommen en garneer met de perzik en pinda's. Tip Vervang de perzik door mango of verse ananas. voedingswaarde per persoon 400 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd an a _ = wt mai 7 q), koolhydraten 60 g, eiwit 10 g. vezels 2 g, zout 0,2 g ( ZO MAAK JE MAKKELIJK N mise Scan de QR-code EN SNEL EEN FRUITIG IJSJE om naar het recept te gaan Lt KOOKINSPIRATIE ® VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130