Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130




Hier is pagina 130 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

_

4 2

a

“+

«=

Mango-citroengrassorbet met sesamkar:

el







\

@ CA. 20 MINUTEN

heeft. 2. Giet de karamel op de

bakplaat en strijk met een spatel

+ 30 MINUTEN AFKOELEN

uit tot circa

cm dik. Laat circa 30

© NAGERECHT

minuten afkoelenien hard worden

(4

%

LA VOOR 4 PERSONEN

Breek de karamel dan ín stukken

Av



Levi

© cEeMIDDELD

3 Pureer de bevroren mango,

banaan en het citroengras in een

blender in Circa 5 minuten tot een

INGREDIENTEN

romige sorbet. Schep tussendoor

Stic

rijst met steranijs,

100 g suiker

om met een lepel als de blender

perzik en pinda's

75 g sesamzaad

vastloopt en voeg eventueel een

« 3 mango's, in blokjes bevroren

scheutje ijskoud water toe om het

«1 banaan, in plakjes bevroren

ijs smeuiger te maken. Serveer, als

»1stengel citroengras (sereh),

® cA.20 MINUTEN

het ijs een fluweelzachte structuur

witte kern fijngesneden

heeft, in bolletjes in een kom met

Ö NAGERECHT

stukken sesamkaramel

EA VOOR 4 PERSONEN

« bakplaat met bakpapier

Q GEMIDDELD

+ blender

Tip

=

Vervang het citroengras door de

rasp van 4 limoen.

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

+200 g dessertrijst

1. Verhit de suiker met

voedingswaarde per persoon

+1 blik (400 mi) kokosmelk

4 eetlepels water en een snuf

385 kcal, vet II q (waarvan verzadigd

«400 mi melk

zout in een koekenpan met

29), koolhydraten 63 g, eiwit 6 g,

3 eetl. rietsuiker

dikke bodem. Laat smelten

vezels Sg, zout -g

«1 steranijs

tot er een lichtbruine karamel

+ 4 perziken uit blik, in plakken

ontstaat. Voeg de sesam toe

«4 eetl. ongezouten pinda's, fijngehakt

en laat verder koken tot de

karamel een mooie bruine kleur

BEREIDEN

Scan de QR-code

L Breng de rijst aan de kook met

em naar het

de kokosmelk, melk, suiker en

recept te gaan

steranijs. Kook in circa 15 minuten

gaar. Roer regelmatig om en voeg

NN

eventueel een scheutje water toe als

ur

het geheel droogkookt. 2. Neem de

pan van de warmtebron en laat nog

even afgedekt staan. Verwijder de

steranijs. Schep de rijst op bordjes of in

kommen en garneer met de perzik en

pinda's.

Tip

Vervang de perzik door mango of

verse ananas.

voedingswaarde per persoon

400 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd

an a

_

=

wt

mai

7 q), koolhydraten 60 g, eiwit 10 g.

vezels 2 g, zout 0,2 g

( ZO MAAK JE MAKKELIJK N

mise

Scan de QR-code

EN SNEL EEN FRUITIG IJSJE

om naar het

recept te gaan

Lt

KOOKINSPIRATIE

®

VOOR ELKE DAG