Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 130
Hier is pagina 130 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
_
4 2
a
“+
«=
Mango-citroengrassorbet met sesamkar:
el
—
—
—
\
@ CA. 20 MINUTEN
heeft. 2. Giet de karamel op de
bakplaat en strijk met een spatel
+ 30 MINUTEN AFKOELEN
uit tot circa
cm dik. Laat circa 30
© NAGERECHT
minuten afkoelenien hard worden
(4
%
LA VOOR 4 PERSONEN
Breek de karamel dan ín stukken
Av
“
Levi
© cEeMIDDELD
3 Pureer de bevroren mango,
banaan en het citroengras in een
blender in Circa 5 minuten tot een
INGREDIENTEN
romige sorbet. Schep tussendoor
Stic
rijst met steranijs,
100 g suiker
om met een lepel als de blender
perzik en pinda's
75 g sesamzaad
vastloopt en voeg eventueel een
« 3 mango's, in blokjes bevroren
scheutje ijskoud water toe om het
«1 banaan, in plakjes bevroren
ijs smeuiger te maken. Serveer, als
»1stengel citroengras (sereh),
® cA.20 MINUTEN
het ijs een fluweelzachte structuur
witte kern fijngesneden
heeft, in bolletjes in een kom met
Ö NAGERECHT
stukken sesamkaramel
EA VOOR 4 PERSONEN
« bakplaat met bakpapier
Q GEMIDDELD
+ blender
Tip
=
Vervang het citroengras door de
rasp van 4 limoen.
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
+200 g dessertrijst
1. Verhit de suiker met
voedingswaarde per persoon
+1 blik (400 mi) kokosmelk
4 eetlepels water en een snuf
385 kcal, vet II q (waarvan verzadigd
«400 mi melk
zout in een koekenpan met
29), koolhydraten 63 g, eiwit 6 g,
3 eetl. rietsuiker
dikke bodem. Laat smelten
vezels Sg, zout -g
«1 steranijs
tot er een lichtbruine karamel
+ 4 perziken uit blik, in plakken
ontstaat. Voeg de sesam toe
«4 eetl. ongezouten pinda's, fijngehakt
en laat verder koken tot de
karamel een mooie bruine kleur
BEREIDEN
Scan de QR-code
L Breng de rijst aan de kook met
em naar het
de kokosmelk, melk, suiker en
recept te gaan
steranijs. Kook in circa 15 minuten
gaar. Roer regelmatig om en voeg
NN
eventueel een scheutje water toe als
ur
het geheel droogkookt. 2. Neem de
pan van de warmtebron en laat nog
even afgedekt staan. Verwijder de
steranijs. Schep de rijst op bordjes of in
kommen en garneer met de perzik en
pinda's.
Tip
Vervang de perzik door mango of
verse ananas.
voedingswaarde per persoon
400 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd
an a
_
=
wt
mai
7 q), koolhydraten 60 g, eiwit 10 g.
vezels 2 g, zout 0,2 g
( ZO MAAK JE MAKKELIJK N
mise
Scan de QR-code
EN SNEL EEN FRUITIG IJSJE
om naar het
recept te gaan
Lt
KOOKINSPIRATIE
®
VOOR ELKE DAG