Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
he.
Noedels met crispy
tofu en Chinese kool
u
r-
® cA. 25 MINUTEN
ce (M
Ö HOOFDGERECHT
S13Q30N
4
ÂA VOOR 4 PERSONEN
© GEMIDDELD
® ZONDER VLEES OF VIS
«
+
INGREDIËNTEN
æ
+ 300 g glasnoedels, rijstnoedels of mihoen
+ 400 g tofu
+2 cetl. maizena
+ 4 eetl. zonnebloemolie
p
…\rode ui, gesnipperd
«1teentje knoflook, geperst
2
«ca. 2 cm verse gember, geschild en geraspt
nt
«\ rode peper, in ringetjes
«200 9 kastanjechampignons, in kwarten
=
«600 g Chinese kool, in reepjes
«4 eetl. oestersaus
+ handije korianderblaadjes
+ keukenpapier
BEREIDEN
1. Bereid de noedels volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Dep de
-
tofu goed droog met keukenpapier en snijd
in blokjes. Bestrooi de tofublokjes met de
À
\*
IR
maizena, zout en peper en roer goed door.
2. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan
en bak hierin de tofu in circa S minuten
A
rondom goudbruin en knapperig. Verhit
7
A
,
x
de overige olie in een wok of hapjespan
7
en roerbak hierin de ui, knoflook, gember
Bs
en rode peper circa 2 minuten. 3, Voeg de
champignons en de Chinese kool toe en
4
roerbak circa 5 minuten op een hoge stand.
Voeg de oestersaus, 50 ml water en de
noedels toe en roer goed door. Serveer de
noedels met de knapperige tofu en bestrooi
GLASNOEDELS
Re
met koriander.
Deze noedels worden
ook wel glasvermicelli of
Tip
cellofaannoedels genoemd.
Geen oestersaus? Vervang door 3 eetlepels
Ze zijn een beetje
sojasaus, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel
doorzichtig en worden
À
vissaus.
gemaakt van het zetmeel
uit mungbonen. En die zijn
voedingswaarde per persoon
dan weer erg voedzaam.
535 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 2 9).
Glasnoedels worden vaak
koolhydraten 73 9, eiwit 16 g, vezels 6 g, zout 139
gebruikt in soepen. Wist
38
ns g groente p.p.
je dat glasnoedels ook
de soort is die vaak in
Scan de QR-code
om naar het
loempia's wordt gebruikt?
recept te gaan
BT
vu
PA
Boodschappen
w!
RO
Ee