Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 57 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57
he. Noedels met crispy tofu en Chinese kool u r- ® cA. 25 MINUTEN ce (M Ö HOOFDGERECHT S13Q30N 4 ÂA VOOR 4 PERSONEN © GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS « + INGREDIËNTEN æ + 300 g glasnoedels, rijstnoedels of mihoen + 400 g tofu +2 cetl. maizena + 4 eetl. zonnebloemolie p …\rode ui, gesnipperd «1teentje knoflook, geperst 2 «ca. 2 cm verse gember, geschild en geraspt nt «\ rode peper, in ringetjes «200 9 kastanjechampignons, in kwarten = «600 g Chinese kool, in reepjes «4 eetl. oestersaus + handije korianderblaadjes + keukenpapier BEREIDEN 1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de - tofu goed droog met keukenpapier en snijd in blokjes. Bestrooi de tofublokjes met de À \* IR maizena, zout en peper en roer goed door. 2. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de tofu in circa S minuten A rondom goudbruin en knapperig. Verhit 7 A , x de overige olie in een wok of hapjespan 7 en roerbak hierin de ui, knoflook, gember Bs en rode peper circa 2 minuten. 3, Voeg de champignons en de Chinese kool toe en 4 roerbak circa 5 minuten op een hoge stand. Voeg de oestersaus, 50 ml water en de noedels toe en roer goed door. Serveer de noedels met de knapperige tofu en bestrooi GLASNOEDELS Re met koriander. Deze noedels worden ook wel glasvermicelli of Tip cellofaannoedels genoemd. Geen oestersaus? Vervang door 3 eetlepels Ze zijn een beetje sojasaus, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel doorzichtig en worden À vissaus. gemaakt van het zetmeel uit mungbonen. En die zijn voedingswaarde per persoon dan weer erg voedzaam. 535 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 2 9). Glasnoedels worden vaak koolhydraten 73 9, eiwit 16 g, vezels 6 g, zout 139 gebruikt in soepen. Wist 38 ns g groente p.p. je dat glasnoedels ook de soort is die vaak in Scan de QR-code om naar het loempia's wordt gebruikt? recept te gaan BT vu PA Boodschappen w! RO Ee
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57