Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

he.

Noedels met crispy

tofu en Chinese kool

u

r-

® cA. 25 MINUTEN

ce (M

Ö HOOFDGERECHT

S13Q30N

4

ÂA VOOR 4 PERSONEN

© GEMIDDELD

® ZONDER VLEES OF VIS

«

+

INGREDIËNTEN

æ

+ 300 g glasnoedels, rijstnoedels of mihoen

+ 400 g tofu

+2 cetl. maizena

+ 4 eetl. zonnebloemolie

p

…\rode ui, gesnipperd

«1teentje knoflook, geperst

2

«ca. 2 cm verse gember, geschild en geraspt

nt

«\ rode peper, in ringetjes

«200 9 kastanjechampignons, in kwarten

=

«600 g Chinese kool, in reepjes

«4 eetl. oestersaus

+ handije korianderblaadjes

+ keukenpapier

BEREIDEN

1. Bereid de noedels volgens de

aanwijzingen op de verpakking. Dep de

-

tofu goed droog met keukenpapier en snijd

in blokjes. Bestrooi de tofublokjes met de

À

\*

IR

maizena, zout en peper en roer goed door.

2. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan

en bak hierin de tofu in circa S minuten

A

rondom goudbruin en knapperig. Verhit

7

A

,

x

de overige olie in een wok of hapjespan

7

en roerbak hierin de ui, knoflook, gember

Bs

en rode peper circa 2 minuten. 3, Voeg de

champignons en de Chinese kool toe en

4

roerbak circa 5 minuten op een hoge stand.

Voeg de oestersaus, 50 ml water en de

noedels toe en roer goed door. Serveer de

noedels met de knapperige tofu en bestrooi

GLASNOEDELS

Re

met koriander.

Deze noedels worden

ook wel glasvermicelli of

Tip

cellofaannoedels genoemd.

Geen oestersaus? Vervang door 3 eetlepels

Ze zijn een beetje

sojasaus, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel

doorzichtig en worden

À

vissaus.

gemaakt van het zetmeel

uit mungbonen. En die zijn

voedingswaarde per persoon

dan weer erg voedzaam.

535 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 2 9).

Glasnoedels worden vaak

koolhydraten 73 9, eiwit 16 g, vezels 6 g, zout 139

gebruikt in soepen. Wist

38

ns g groente p.p.

je dat glasnoedels ook

de soort is die vaak in

Scan de QR-code

om naar het

loempia's wordt gebruikt?

recept te gaan

BT

vu

PA

Boodschappen

w!

RO

Ee