Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 57 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57

he. Noedels met crispy tofu en Chinese kool u r- ® cA. 25 MINUTEN ce (M Ö HOOFDGERECHT S13Q30N 4 ÂA VOOR 4 PERSONEN © GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS « + INGREDIËNTEN æ + 300 g glasnoedels, rijstnoedels of mihoen + 400 g tofu +2 cetl. maizena + 4 eetl. zonnebloemolie p …\rode ui, gesnipperd «1teentje knoflook, geperst 2 «ca. 2 cm verse gember, geschild en geraspt nt «\ rode peper, in ringetjes «200 9 kastanjechampignons, in kwarten = «600 g Chinese kool, in reepjes «4 eetl. oestersaus + handije korianderblaadjes + keukenpapier BEREIDEN 1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de - tofu goed droog met keukenpapier en snijd in blokjes. Bestrooi de tofublokjes met de À \* IR maizena, zout en peper en roer goed door. 2. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de tofu in circa S minuten A rondom goudbruin en knapperig. Verhit 7 A , x de overige olie in een wok of hapjespan 7 en roerbak hierin de ui, knoflook, gember Bs en rode peper circa 2 minuten. 3, Voeg de champignons en de Chinese kool toe en 4 roerbak circa 5 minuten op een hoge stand. Voeg de oestersaus, 50 ml water en de noedels toe en roer goed door. Serveer de noedels met de knapperige tofu en bestrooi GLASNOEDELS Re met koriander. Deze noedels worden ook wel glasvermicelli of Tip cellofaannoedels genoemd. Geen oestersaus? Vervang door 3 eetlepels Ze zijn een beetje sojasaus, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel doorzichtig en worden À vissaus. gemaakt van het zetmeel uit mungbonen. En die zijn voedingswaarde per persoon dan weer erg voedzaam. 535 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 2 9). Glasnoedels worden vaak koolhydraten 73 9, eiwit 16 g, vezels 6 g, zout 139 gebruikt in soepen. Wist 38 ns g groente p.p. je dat glasnoedels ook de soort is die vaak in Scan de QR-code om naar het loempia's wordt gebruikt? recept te gaan BT vu PA Boodschappen w! RO Ee

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57