Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 49 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 49
pe 7 > | DIT SPANNENDE SOEPJE STAAT IN < \ N30Z13S 13H LIN | NO-TIME OP TAFEL ù Lichte ompoensoep met tomaat, samba F olie en cashewnoten a rl © cA.20 MINUTEN BEREIDEN 1 LT) © voor- or 1. Verhit de olie in een LUNCHGERECHT grote pan met dikke bodem en fruit h n de ui B VOOR 4 PERSONEN glazig. Voeg d: sf erijen Q GEMIDDELD toe en frui t minuut mee op een lage stand. Voeg mmm ® ZONDER VLEES OF Mi = de pom, n, tomaatjes en bouillon toe en kook alles f À et eet INGREDIENTEN op middelhoge d in ET ze + leetl. zonnebloem- of circa 15 minuten gaar arachideolie 2. Roer intussen de sarnbal MAT met de zonnebloemolie en lui, gesnipperd 71 «Itheel. komijnpoeder het citroensap los in een Er + | theel. korianderpoeder kommetje. Pureer de soep + 1theel. gemberpoeder heler al glad. Serveer de «500 qg pompoen, in blokj es pomp ep in kommen G el met de +250 g cherry-/kerstome en bespr « 800 ml kippenbouillon sambal-olie. Bestrooi «Ttheel. sambal manis met de cashewnoten en Jr . 2 eetl. zonnebloemolie bosui « 1theel. citroensap * 3eetl. cashewnoten, „ief voedingswaarde grof gehakt per persoon «2 lente-/bosuitjes, 200 kcal, vet 15 g in fijne ringetjes ra u 2 a 4 erzadigd 3 g) hydr en) elwitsg « blender of staafmixer vez is 4 9, z: ut 2,3g 195 Ggroante P-P. Ua 4 er, | vr 5 %, ea 3 1.2 3 ze # ps ER 3, Pal Boodschappen (sr)
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 49