Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155


Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155

PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS u Aziatisch rijstpannetje met gekruide stukjes BEREIDEN @ cA.15 MINUTEN oO HOOFDGERECHT 1. Kook de rijst volgens de & VOOR 2 PERSONEN aanwijzingen op de verpakking. 2. Verhit de olijfolie in een wok. Bak C EENVOUDIG hierin de Valess stukjes om en om in 5 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan en bewaar op een bord. 3. Fruit INGREDIENTEN vervolgens in dezelfde olie de knoflook, SIA hr - 1 bakje Valess gekruide gember en ui in 2 minuten glazig. stukjes Asian Style Voeg de paprika, taugé en sugarsnaps — «250 g witte rijst toe en bak 5 minuten al omscheppend «2 eetl. olijfolie mee, tot de groenten zacht zijn. ke & 5 * teentje knoflook, fijngehakt 4. Voeg de rijst en de ketjap toe en bak à. +3 cm verse gember, deze al roerend mee tot het geheel geschild en fijngehakt warm is en alle ingrediënten gemengd - 1 rode ui, gesnipperd zijn. Breng op smaak met zout en de + 4 rode paprika, in stukjes rode peper. 5. Schep de nasi op een « Xs gele paprika, in stukjes bord en voeg de lekkere Aziatische «handje taugé stukjes toe aan het gerecht. +150 g sugarsnaps «4 eetl. ketjap manis Tip an Lekker met satésaus en cassave +1 rode peper, in ringetjes kroepoek. Ge LEKKER AZIATISCH Maak nu jouw favoriete Aziatische gerecht extra lekker met de Valess ad gekruide stukjes Asian Style. Lekker bij nasi of jouw lievelingsrijstgerecht. Noedels met wokgroenten in kerrie-kokossaus ® cA.25 MINUTEN koekenpan en houd apart. Verhit een Ö HOOFDGERECHT B VOOR 4 PERSONEN wok op middelhoge stand en voeg de © EENVOUDIG kokosmelk, 100 ml £ ex el water, kerriepoeder 27 en knoflook toe. 2. Si INGREDIENTEN aid; Breng op smaak met + 4 eetl. sesamzaad zout en peper en laat * 1 blik kokosmelk S minuten pruttelen. . 2 eetl, kerriepoeder Kook intussen de eieren in 6 minuten + 1téentje knoflook, geperst halfzacht. 3. Voeg * 4 eieren 17 de wokgroenten en + 600 g oosterse broccoli toe aan de wokgroenten wok en laat nog HEERLIJK PUUR +] broccoli, 7 minuten pruttelen. Sum&Sam in kleine roosjes Bereid intussen de eiermie wordt +300 g Sum&sam eiermie. 4. Laat de gemaakt van Chinese eiermie { eieren schrikken tarwemeel en +2 lente-/bosuitjes, onder koud water É scharreleieren, in dunne ringen en pel ze. Serveer de zonder verdere noedels met de saus toevoegingen. met groenten en een Heerlijk puur BEREIDEN halfzacht ei. Bestrooi en te gebruiken 1. Rooster het sesamzaad met de bosui en bij diverse licht in een droge, hete sesamzaad. gerechten. wor 2020

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155