Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155




Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS

u

Aziatisch rijstpannetje met gekruide stukjes

BEREIDEN

@ cA.15 MINUTEN

oO HOOFDGERECHT

1. Kook de rijst volgens de

& VOOR 2 PERSONEN

aanwijzingen op de verpakking.

2. Verhit de olijfolie in een wok. Bak

C EENVOUDIG

hierin de Valess stukjes om en om in

5 minuten goudbruin. Neem ze uit de

pan en bewaar op een bord. 3. Fruit

INGREDIENTEN

vervolgens in dezelfde olie de knoflook,

SIA

hr

- 1 bakje Valess gekruide

gember en ui in 2 minuten glazig.

stukjes Asian Style

Voeg de paprika, taugé en sugarsnaps



«250 g witte rijst

toe en bak 5 minuten al omscheppend

«2 eetl. olijfolie

mee, tot de groenten zacht zijn.

ke &

5

* teentje knoflook, fijngehakt

4. Voeg de rijst en de ketjap toe en bak

à.

+3 cm verse gember,

deze al roerend mee tot het geheel

geschild en fijngehakt

warm is en alle ingrediënten gemengd

- 1 rode ui, gesnipperd

zijn. Breng op smaak met zout en de

+ 4 rode paprika, in stukjes

rode peper. 5. Schep de nasi op een

« Xs gele paprika, in stukjes

bord en voeg de lekkere Aziatische

«handje taugé

stukjes toe aan het gerecht.

+150 g sugarsnaps

«4 eetl. ketjap manis

Tip

an

Lekker met satésaus en cassave

+1 rode peper, in ringetjes

kroepoek.

Ge LEKKER AZIATISCH Maak nu jouw favoriete Aziatische gerecht extra lekker met de Valess

ad gekruide stukjes Asian Style. Lekker bij nasi of jouw lievelingsrijstgerecht.

Noedels met wokgroenten in kerrie-kokossaus

® cA.25 MINUTEN

koekenpan en houd

apart. Verhit een

Ö HOOFDGERECHT

B VOOR 4 PERSONEN

wok op middelhoge

stand en voeg de

© EENVOUDIG

kokosmelk, 100 ml

£

ex

el

water, kerriepoeder

27

en knoflook toe. 2.

Si

INGREDIENTEN

aid;

Breng op smaak met

+ 4 eetl. sesamzaad

zout en peper en laat

* 1 blik kokosmelk

S minuten pruttelen.

. 2 eetl, kerriepoeder

Kook intussen de

eieren in 6 minuten

+ 1téentje knoflook,

geperst

halfzacht. 3. Voeg

* 4 eieren

17

de wokgroenten en

+ 600 g oosterse

broccoli toe aan de

wokgroenten

wok en laat nog

HEERLIJK PUUR

+] broccoli,

7 minuten pruttelen.

Sum&Sam

in kleine roosjes

Bereid intussen de

eiermie wordt

+300 g Sum&sam

eiermie. 4. Laat de

gemaakt van

Chinese eiermie

{

eieren schrikken

tarwemeel en

+2 lente-/bosuitjes,

onder koud water

É

scharreleieren,

in dunne ringen

en pel ze. Serveer de

zonder verdere

noedels met de saus

toevoegingen.

met groenten en een

Heerlijk puur

BEREIDEN

halfzacht ei. Bestrooi

en te gebruiken

1. Rooster het sesamzaad

met de bosui en

bij diverse

licht in een droge, hete

sesamzaad.

gerechten.

wor 2020