Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155
Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS
u
Aziatisch rijstpannetje met gekruide stukjes
BEREIDEN
@ cA.15 MINUTEN
oO HOOFDGERECHT
1. Kook de rijst volgens de
& VOOR 2 PERSONEN
aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit de olijfolie in een wok. Bak
C EENVOUDIG
hierin de Valess stukjes om en om in
5 minuten goudbruin. Neem ze uit de
pan en bewaar op een bord. 3. Fruit
INGREDIENTEN
vervolgens in dezelfde olie de knoflook,
SIA
hr
- 1 bakje Valess gekruide
gember en ui in 2 minuten glazig.
stukjes Asian Style
Voeg de paprika, taugé en sugarsnaps
—
«250 g witte rijst
toe en bak 5 minuten al omscheppend
«2 eetl. olijfolie
mee, tot de groenten zacht zijn.
ke &
5
* teentje knoflook, fijngehakt
4. Voeg de rijst en de ketjap toe en bak
à.
+3 cm verse gember,
deze al roerend mee tot het geheel
geschild en fijngehakt
warm is en alle ingrediënten gemengd
- 1 rode ui, gesnipperd
zijn. Breng op smaak met zout en de
+ 4 rode paprika, in stukjes
rode peper. 5. Schep de nasi op een
« Xs gele paprika, in stukjes
bord en voeg de lekkere Aziatische
«handje taugé
stukjes toe aan het gerecht.
+150 g sugarsnaps
«4 eetl. ketjap manis
Tip
an
Lekker met satésaus en cassave
+1 rode peper, in ringetjes
kroepoek.
Ge LEKKER AZIATISCH Maak nu jouw favoriete Aziatische gerecht extra lekker met de Valess
ad gekruide stukjes Asian Style. Lekker bij nasi of jouw lievelingsrijstgerecht.
Noedels met wokgroenten in kerrie-kokossaus
® cA.25 MINUTEN
koekenpan en houd
apart. Verhit een
Ö HOOFDGERECHT
B VOOR 4 PERSONEN
wok op middelhoge
stand en voeg de
© EENVOUDIG
kokosmelk, 100 ml
£
ex
el
water, kerriepoeder
27
en knoflook toe. 2.
Si
INGREDIENTEN
aid;
Breng op smaak met
+ 4 eetl. sesamzaad
zout en peper en laat
* 1 blik kokosmelk
S minuten pruttelen.
. 2 eetl, kerriepoeder
Kook intussen de
eieren in 6 minuten
+ 1téentje knoflook,
geperst
halfzacht. 3. Voeg
* 4 eieren
17
de wokgroenten en
+ 600 g oosterse
broccoli toe aan de
wokgroenten
wok en laat nog
HEERLIJK PUUR
+] broccoli,
7 minuten pruttelen.
Sum&Sam
in kleine roosjes
Bereid intussen de
eiermie wordt
+300 g Sum&sam
eiermie. 4. Laat de
gemaakt van
Chinese eiermie
{
eieren schrikken
tarwemeel en
+2 lente-/bosuitjes,
onder koud water
É
scharreleieren,
in dunne ringen
en pel ze. Serveer de
zonder verdere
noedels met de saus
toevoegingen.
met groenten en een
Heerlijk puur
BEREIDEN
halfzacht ei. Bestrooi
en te gebruiken
1. Rooster het sesamzaad
met de bosui en
bij diverse
licht in een droge, hete
sesamzaad.
gerechten.
wor 2020