Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155
Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155
PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS u Aziatisch rijstpannetje met gekruide stukjes BEREIDEN @ cA.15 MINUTEN oO HOOFDGERECHT 1. Kook de rijst volgens de & VOOR 2 PERSONEN aanwijzingen op de verpakking. 2. Verhit de olijfolie in een wok. Bak C EENVOUDIG hierin de Valess stukjes om en om in 5 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan en bewaar op een bord. 3. Fruit INGREDIENTEN vervolgens in dezelfde olie de knoflook, SIA hr - 1 bakje Valess gekruide gember en ui in 2 minuten glazig. stukjes Asian Style Voeg de paprika, taugé en sugarsnaps — «250 g witte rijst toe en bak 5 minuten al omscheppend «2 eetl. olijfolie mee, tot de groenten zacht zijn. ke & 5 * teentje knoflook, fijngehakt 4. Voeg de rijst en de ketjap toe en bak à. +3 cm verse gember, deze al roerend mee tot het geheel geschild en fijngehakt warm is en alle ingrediënten gemengd - 1 rode ui, gesnipperd zijn. Breng op smaak met zout en de + 4 rode paprika, in stukjes rode peper. 5. Schep de nasi op een « Xs gele paprika, in stukjes bord en voeg de lekkere Aziatische «handje taugé stukjes toe aan het gerecht. +150 g sugarsnaps «4 eetl. ketjap manis Tip an Lekker met satésaus en cassave +1 rode peper, in ringetjes kroepoek. Ge LEKKER AZIATISCH Maak nu jouw favoriete Aziatische gerecht extra lekker met de Valess ad gekruide stukjes Asian Style. Lekker bij nasi of jouw lievelingsrijstgerecht. Noedels met wokgroenten in kerrie-kokossaus ® cA.25 MINUTEN koekenpan en houd apart. Verhit een Ö HOOFDGERECHT B VOOR 4 PERSONEN wok op middelhoge stand en voeg de © EENVOUDIG kokosmelk, 100 ml £ ex el water, kerriepoeder 27 en knoflook toe. 2. Si INGREDIENTEN aid; Breng op smaak met + 4 eetl. sesamzaad zout en peper en laat * 1 blik kokosmelk S minuten pruttelen. . 2 eetl, kerriepoeder Kook intussen de eieren in 6 minuten + 1téentje knoflook, geperst halfzacht. 3. Voeg * 4 eieren 17 de wokgroenten en + 600 g oosterse broccoli toe aan de wokgroenten wok en laat nog HEERLIJK PUUR +] broccoli, 7 minuten pruttelen. Sum&Sam in kleine roosjes Bereid intussen de eiermie wordt +300 g Sum&sam eiermie. 4. Laat de gemaakt van Chinese eiermie { eieren schrikken tarwemeel en +2 lente-/bosuitjes, onder koud water É scharreleieren, in dunne ringen en pel ze. Serveer de zonder verdere noedels met de saus toevoegingen. met groenten en een Heerlijk puur BEREIDEN halfzacht ei. Bestrooi en te gebruiken 1. Rooster het sesamzaad met de bosui en bij diverse licht in een droge, hete sesamzaad. gerechten. wor 2020
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 155