Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47


Hier is pagina 47 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 47 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47

Pompoenstamp met paksoi en speklapjes EEN PERFECTE COMBI © CA. 20 MINUTEN MET AARDAPPEL IN Ö HOOFDGERECHT B VOOR 4 PERSONEN DEZE STAMPPOT C EENVOUDIG N30Z13S 13H LIN —— — INGREDIENTEN 2 eetl, zonnebloem- arachideolie -1ui,g snipperd «2 teentjes knoflook, fijngehakt SC g pompoen, in blokjes En Le - 400 g kruimige aardappels, in blokjes 400 g speklappen, in brede re 2 1 iepoeder y Nr + FAN tl. bloem * - 2 eetl. boter «1 struik paksoi, in fijne re: es Le / « Ml : « ke, BEREIDEN A I 73 1. Verhit 1 éetlepel olie in een grote pan en fru ierin de ji glazig g de knoflook er pompc n toe. Roerbak 1 m uut en Ge dan de aardappel en een snuf rater t zout toe. Voeg zo veel dat alles n der n la afgedekt 15-20 minuten garen re ap Ba 2. Meng int met zı t, kerriepoede: oem. Verhit d est van de olie in een af He koekenpan en roerbak hi re 17 ps op middelhoge stand ruin 20! rin go n gaar. Voeg de rn, klont n roer d anba 5 IK Ee in de pan los n jus. 3. G de aardappels en pompx a ie Fe nn stamp tot een grove puree Schep A ne Se de Ei de paksoi e: ER a en verwarm nog 5% 1 minuut al roerend op een lage hadt re HT d 5 stand. B gd npp to smaak met zout en Br. rv VE =. Rl en RER met de speklapjes en jus. 4 EVE LUCE Ne HE 5 re œ IE RN 4x voedingswaarde per persoon ax Re pot van pompoen ee Ce À BR aardappels in 505 kcal, vet 34 g { aarvan # x =. MT ES 3d 12 g) raten 259, eiwit 22 9, vezels 69, z0ut 029g ” RE + ACCUS tard Er Stukjes zongedroogde 285 g groente p.p. ig ft tomaat. Simpel om te D . ER x Sy bereiden, maar ook heel Scan de QR-code + x erg smaakvol! a om naar het + " recept te gaan Er Boodschappen (45) 2020

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47