Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pompoenstamp met

paksoi en speklapjes

EEN PERFECTE COMBI

© CA. 20 MINUTEN

MET AARDAPPEL IN

Ö HOOFDGERECHT

B VOOR 4 PERSONEN

DEZE STAMPPOT

C EENVOUDIG

N30Z13S 13H LIN

—— —

INGREDIENTEN

2 eetl, zonnebloem-

arachideolie

-1ui,g

snipperd

«2 teentjes knoflook, fijngehakt

SC

g pompoen, in blokjes

En

Le

- 400 g kruimige aardappels,

in blokjes

400 g speklappen, in brede re

2

1

iepoeder

y

Nr

+

FAN

tl. bloem

*

- 2 eetl. boter

«1 struik paksoi, in fijne re:

es

Le

/ « Ml

: «

ke,

BEREIDEN

A

I 73

1. Verhit 1 éetlepel olie in een grote

pan en fru

ierin de

ji glazig

g de knoflook er

pompc

n

toe. Roerbak 1 m

uut en

Ge

dan de aardappel en een snuf

rater t

zout toe. Voeg zo veel

dat alles n

der

n la

afgedekt 15-20 minuten garen

re

ap

Ba

2. Meng int

met zı

t, kerriepoede:

oem.

Verhit d

est van de olie in een

af

He

koekenpan en roerbak hi

re

17

ps op middelhoge

stand

ruin

20!

rin

go

n gaar. Voeg de

rn,

klont

n roer d

anba

5

IK

Ee

in de pan los

n jus. 3. G

de aardappels en pompx

a

ie

Fe

nn

stamp tot een grove puree

Schep

A

ne

Se

de

Ei

de paksoi e:

ER a

en verwarm nog

5%

1 minuut al roerend op

een lage

hadt

re

HT

d

5

stand. B

gd

npp

to

smaak met zout en

Br.

rv

VE

=.

Rl

en

RER

met de speklapjes en jus.

4

EVE

LUCE

Ne

HE

5

re

œ

IE

RN

4x

voedingswaarde per persoon

ax

Re

pot van pompoen

ee

Ce À

BR aardappels in

505 kcal, vet 34 g

{

aarvan

#

x

=.

MT ES

3d 12 g)

raten 259,

eiwit 22 9, vezels 69, z0ut 029g



RE

+

ACCUS tard Er

Stukjes zongedroogde

285 g groente p.p.

ig

ft

tomaat. Simpel om te

D .

ER

x

Sy

bereiden, maar ook heel

Scan de QR-code

+

x

erg smaakvol!

a

om naar het

+

"

recept te gaan

Er

Boodschappen (45)

2020