Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pompoenstamp met
paksoi en speklapjes
EEN PERFECTE COMBI
© CA. 20 MINUTEN
MET AARDAPPEL IN
Ö HOOFDGERECHT
B VOOR 4 PERSONEN
DEZE STAMPPOT
C EENVOUDIG
N30Z13S 13H LIN
—— —
INGREDIENTEN
2 eetl, zonnebloem-
arachideolie
-1ui,g
snipperd
«2 teentjes knoflook, fijngehakt
SC
g pompoen, in blokjes
En
Le
- 400 g kruimige aardappels,
in blokjes
400 g speklappen, in brede re
2
1
iepoeder
y
Nr
+
FAN
tl. bloem
*
- 2 eetl. boter
«1 struik paksoi, in fijne re:
es
Le
/ « Ml
: «
ke,
BEREIDEN
A
I 73
1. Verhit 1 éetlepel olie in een grote
pan en fru
ierin de
ji glazig
g de knoflook er
pompc
n
toe. Roerbak 1 m
uut en
Ge
dan de aardappel en een snuf
rater t
zout toe. Voeg zo veel
dat alles n
der
n la
afgedekt 15-20 minuten garen
re
ap
Ba
2. Meng int
met zı
t, kerriepoede:
oem.
Verhit d
est van de olie in een
af
He
koekenpan en roerbak hi
re
17
ps op middelhoge
stand
ruin
20!
rin
go
n gaar. Voeg de
rn,
klont
n roer d
anba
5
IK
Ee
in de pan los
n jus. 3. G
de aardappels en pompx
a
ie
Fe
nn
stamp tot een grove puree
Schep
A
ne
Se
de
Ei
de paksoi e:
ER a
en verwarm nog
5%
1 minuut al roerend op
een lage
hadt
re
HT
d
5
stand. B
gd
npp
to
smaak met zout en
Br.
rv
VE
=.
Rl
en
RER
met de speklapjes en jus.
4
EVE
LUCE
Ne
HE
5
re
œ
IE
RN
4x
voedingswaarde per persoon
ax
Re
pot van pompoen
ee
Ce À
BR aardappels in
505 kcal, vet 34 g
{
aarvan
#
x
=.
MT ES
3d 12 g)
raten 259,
eiwit 22 9, vezels 69, z0ut 029g
”
RE
+
ACCUS tard Er
Stukjes zongedroogde
285 g groente p.p.
ig
ft
tomaat. Simpel om te
D .
ER
x
Sy
bereiden, maar ook heel
Scan de QR-code
+
x
erg smaakvol!
a
om naar het
+
"
recept te gaan
Er
Boodschappen (45)
2020