Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 47 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47
Pompoenstamp met paksoi en speklapjes EEN PERFECTE COMBI © CA. 20 MINUTEN MET AARDAPPEL IN Ö HOOFDGERECHT B VOOR 4 PERSONEN DEZE STAMPPOT C EENVOUDIG N30Z13S 13H LIN —— — INGREDIENTEN 2 eetl, zonnebloem- arachideolie -1ui,g snipperd «2 teentjes knoflook, fijngehakt SC g pompoen, in blokjes En Le - 400 g kruimige aardappels, in blokjes 400 g speklappen, in brede re 2 1 iepoeder y Nr + FAN tl. bloem * - 2 eetl. boter «1 struik paksoi, in fijne re: es Le / « Ml : « ke, BEREIDEN A I 73 1. Verhit 1 éetlepel olie in een grote pan en fru ierin de ji glazig g de knoflook er pompc n toe. Roerbak 1 m uut en Ge dan de aardappel en een snuf rater t zout toe. Voeg zo veel dat alles n der n la afgedekt 15-20 minuten garen re ap Ba 2. Meng int met zı t, kerriepoede: oem. Verhit d est van de olie in een af He koekenpan en roerbak hi re 17 ps op middelhoge stand ruin 20! rin go n gaar. Voeg de rn, klont n roer d anba 5 IK Ee in de pan los n jus. 3. G de aardappels en pompx a ie Fe nn stamp tot een grove puree Schep A ne Se de Ei de paksoi e: ER a en verwarm nog 5% 1 minuut al roerend op een lage hadt re HT d 5 stand. B gd npp to smaak met zout en Br. rv VE =. Rl en RER met de speklapjes en jus. 4 EVE LUCE Ne HE 5 re œ IE RN 4x voedingswaarde per persoon ax Re pot van pompoen ee Ce À BR aardappels in 505 kcal, vet 34 g { aarvan # x =. MT ES 3d 12 g) raten 259, eiwit 22 9, vezels 69, z0ut 029g ” RE + ACCUS tard Er Stukjes zongedroogde 285 g groente p.p. ig ft tomaat. Simpel om te D . ER x Sy bereiden, maar ook heel Scan de QR-code + x erg smaakvol! a om naar het + " recept te gaan Er Boodschappen (45) 2020
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47