Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 59 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59
Em UDONNOEDELS Udonnoedels zijn dikke en zachte Japanse noedels. Ze worden gernaakt tarwebloem, water en zout en zijn, wat lichter van kleur. Deze gebruikt in bouillons ru met een zach Cmr . ES “ LE a > u à EC Pe we L PL 4 EE a Cn Hf 7, 7»; 22 Ns 71. Ji) 14% a zer en: Noedels met kip in ya pindasaus 3 5 5 5 © CA. 25 MINUTEN HOOFDGERECHT @ VOOR 4 PERSONEN {@ GEMIDDELD @) SLANK N INGREDIENTEN BEREIDEN circa 5 minuten pruttelen. 3. Roer «3 eetl. wittewijnazijn LeMeng in een kom de azijn met de de noedels door de pindasaus en « eetl suiker bestrooi met de bosul Serveer suiker, 2 eetlepels olie en een flinke 4 eetl. zonnebloemolie snuf zout. Verwijder de zaadlijsten met de zoetzure komkommer «2 komkommers, gehalveerd van de komkommer en snijd in + 300 g udonnoedels of plakjes. Leg de kornkommer in de voedingswaarde per persoon eiernoedels kom, roer door en laat even staan. 495 kcal, ver 31 glwaärvan + 4 kipdijfitets, in blokjes Schep regelmatig om. 2. Bereid de verzadigd 8 9), koolhydraten « Iteentje knoflook, geperst noedels volgens de aanwijzingen 28 g,eiwit 27.9, vezels 4 g, «4 eetl. pindakaas op de verpakking. Verhit de verige zout 1,49 «2 eetl. sojasaus olie in een koekenpan en bak hierin 90 g groente p.p. leetl. gembersiroop de kipblokjes rondom goudbruin. * 200 ml kokosmelk Voeg de knoflook, pindakaas, om naar het Scan de QR-code « 2 lente-/bosuitjes, in ringen sojasaus, gembersiroop en kokos- recept te gaan melk toe en roer goed door. Laat Boodschappen (sr) z ie
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59