Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Em
UDONNOEDELS
Udonnoedels zijn dikke en zachte
Japanse noedels. Ze worden gernaakt
tarwebloem, water en zout en zijn,
wat lichter van kleur. Deze
gebruikt in bouillons
ru
met een zach
Cmr
.
ES
“
LE
a
>
u
à
EC
Pe
we
L
PL 4
EE
a
Cn
Hf
7,
7»;
22
Ns
71.
Ji) 14%
a
zer
en:
Noedels met kip in ya pindasaus
3
5
5
5
© CA. 25 MINUTEN HOOFDGERECHT @ VOOR 4 PERSONEN {@ GEMIDDELD @) SLANK
N
INGREDIENTEN
BEREIDEN
circa 5 minuten pruttelen. 3. Roer
«3 eetl. wittewijnazijn
LeMeng in een kom de azijn met de
de noedels door de pindasaus en
« eetl suiker
bestrooi met de bosul Serveer
suiker, 2 eetlepels olie en een flinke
4 eetl. zonnebloemolie
snuf zout. Verwijder de zaadlijsten
met de zoetzure komkommer
«2 komkommers, gehalveerd
van de komkommer en snijd in
+ 300 g udonnoedels of
plakjes. Leg de kornkommer in de
voedingswaarde per persoon
eiernoedels
kom, roer door en laat even staan.
495 kcal, ver 31 glwaärvan
+ 4 kipdijfitets, in blokjes
Schep regelmatig om. 2. Bereid de
verzadigd 8 9), koolhydraten
« Iteentje knoflook, geperst
noedels volgens de aanwijzingen
28 g,eiwit 27.9, vezels 4 g,
«4 eetl. pindakaas
op de verpakking. Verhit de
verige
zout 1,49
«2 eetl. sojasaus
olie in een koekenpan en bak hierin
90 g groente p.p.
leetl. gembersiroop
de kipblokjes rondom goudbruin.
* 200 ml kokosmelk
Voeg de knoflook, pindakaas,
om naar het
Scan de QR-code
« 2 lente-/bosuitjes, in ringen
sojasaus, gembersiroop en kokos-
recept te gaan
melk toe en roer goed door. Laat
Boodschappen (sr)
z
ie