Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Em

UDONNOEDELS

Udonnoedels zijn dikke en zachte

Japanse noedels. Ze worden gernaakt

tarwebloem, water en zout en zijn,

wat lichter van kleur. Deze

gebruikt in bouillons

ru

met een zach

Cmr

.

ES



LE

a

>

u

à

EC

Pe

we

L

PL 4

EE

a

Cn

Hf

7,

7»;

22

Ns

71.

Ji) 14%

a

zer

en:

Noedels met kip in ya pindasaus

3

5

5

5

© CA. 25 MINUTEN HOOFDGERECHT @ VOOR 4 PERSONEN {@ GEMIDDELD @) SLANK

N

INGREDIENTEN

BEREIDEN

circa 5 minuten pruttelen. 3. Roer

«3 eetl. wittewijnazijn

LeMeng in een kom de azijn met de

de noedels door de pindasaus en

« eetl suiker

bestrooi met de bosul Serveer

suiker, 2 eetlepels olie en een flinke

4 eetl. zonnebloemolie

snuf zout. Verwijder de zaadlijsten

met de zoetzure komkommer

«2 komkommers, gehalveerd

van de komkommer en snijd in

+ 300 g udonnoedels of

plakjes. Leg de kornkommer in de

voedingswaarde per persoon

eiernoedels

kom, roer door en laat even staan.

495 kcal, ver 31 glwaärvan

+ 4 kipdijfitets, in blokjes

Schep regelmatig om. 2. Bereid de

verzadigd 8 9), koolhydraten

« Iteentje knoflook, geperst

noedels volgens de aanwijzingen

28 g,eiwit 27.9, vezels 4 g,

«4 eetl. pindakaas

op de verpakking. Verhit de

verige

zout 1,49

«2 eetl. sojasaus

olie in een koekenpan en bak hierin

90 g groente p.p.

leetl. gembersiroop

de kipblokjes rondom goudbruin.

* 200 ml kokosmelk

Voeg de knoflook, pindakaas,

om naar het

Scan de QR-code

« 2 lente-/bosuitjes, in ringen

sojasaus, gembersiroop en kokos-

recept te gaan

melk toe en roer goed door. Laat

Boodschappen (sr)

z

ie