Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 59 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59

Em UDONNOEDELS Udonnoedels zijn dikke en zachte Japanse noedels. Ze worden gernaakt tarwebloem, water en zout en zijn, wat lichter van kleur. Deze gebruikt in bouillons ru met een zach Cmr . ES “ LE a > u à EC Pe we L PL 4 EE a Cn Hf 7, 7»; 22 Ns 71. Ji) 14% a zer en: Noedels met kip in ya pindasaus 3 5 5 5 © CA. 25 MINUTEN HOOFDGERECHT @ VOOR 4 PERSONEN {@ GEMIDDELD @) SLANK N INGREDIENTEN BEREIDEN circa 5 minuten pruttelen. 3. Roer «3 eetl. wittewijnazijn LeMeng in een kom de azijn met de de noedels door de pindasaus en « eetl suiker bestrooi met de bosul Serveer suiker, 2 eetlepels olie en een flinke 4 eetl. zonnebloemolie snuf zout. Verwijder de zaadlijsten met de zoetzure komkommer «2 komkommers, gehalveerd van de komkommer en snijd in + 300 g udonnoedels of plakjes. Leg de kornkommer in de voedingswaarde per persoon eiernoedels kom, roer door en laat even staan. 495 kcal, ver 31 glwaärvan + 4 kipdijfitets, in blokjes Schep regelmatig om. 2. Bereid de verzadigd 8 9), koolhydraten « Iteentje knoflook, geperst noedels volgens de aanwijzingen 28 g,eiwit 27.9, vezels 4 g, «4 eetl. pindakaas op de verpakking. Verhit de verige zout 1,49 «2 eetl. sojasaus olie in een koekenpan en bak hierin 90 g groente p.p. leetl. gembersiroop de kipblokjes rondom goudbruin. * 200 ml kokosmelk Voeg de knoflook, pindakaas, om naar het Scan de QR-code « 2 lente-/bosuitjes, in ringen sojasaus, gembersiroop en kokos- recept te gaan melk toe en roer goed door. Laat Boodschappen (sr) z ie

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 59