Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LS
À
daos
Gi
Koreaanse
Y
IN
mosselsoep
= =
5
zn,
rs
® cA.1S MINUTEN
pe
ur
kr
+
“Les.
5
7
© HOOFD- OF
er
ee
es.
<
LUNCHGERECHT
A
7
a
Æ VOOR 4 PERSONEN
Fe
© cEeMIDDELD
ne
= vis
INGREDIENTEN
N.
5 kg mosselen, gespoeld
I
ST
«1,21 vi
ulllon
«6 ansjo
sfilets, in stukjes
©
+ S teentjes knoflook, fijngehakt
4
+ 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes
df
U
+ 3-4 eetl. rijstazijn of wittewijnazijn
made
A
BEREIDEN
>
1. Verwijder eventuele kapotte
mosselen en mossele
n de
schelp na een tik op het
lak
niet sluit. Breng de bouillon aan de
dm
Es
Le.
kook met de ansjovis en knoflook.
li
2. Voeg het witte gedeelte van de
Ë
4
a
Ge
KN
bosui en de mosselen toe en kook
tot de
no:
jen open gaan en gaar
a
Xe
zijn. ve
r
sselen die nog
NS
N
dicht zijn. 3. G
de azijn erbij en
he
ui,
“
NS
schep een paar keer om. Ver:
eelde
AAS
A
2
soep over kommen en garneer met
N
P a
de rest van de bosui
K
voedingswaarde per persoon
140 kcal, vet 5 g (waarvan verzadigd
29), koolhydraten 9 g, eiwit 16 g,
LAAR IN \
SK
vezels 1 g, zout 5,4 g
Pr
|
f à
15
di
MINUTEN
{
pi
A
Par,
}
Ei
|
te
om naar het
Scan de QR-code
tj recept te gaan
}
B
A
2
La
air
Pine
Boodschappen (73)