Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 140




Hier is pagina 140 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



x

1

v

"

VW

|

“SAMBAL

MET

PINDA’S-

pe

ZIE PAGINA 146

Ke

in

x

u: Ir

à

A



Sl



%:

1 4

KIPSATÉ MET CASHEWNOTENSAUS

Marin

500 gram kipdijfilet in blokjes circa S minuten

n 3 eetlepe

ketjap en 2 eetlepels zonnebloemolie.

de

p

rikk

en rc

ster 3-4 minuten per

kant onder de ovengrill of in een hete grilipan. Serveer

met €

n saus van 50 ml

ap manis, sap van | citroen,

Mej

theelepel sambal oelek of

sambal badjak, ringetjes

bosui en 2 eetlepels gehakte cashewnoter

RO

DO

\

A

LC

ns

>

AT

1

3

RN

ZS

LA

el

= Le

Ce

N)

Ä

%

2

N

£

2.

u.

N

N

EN

|

LA EN

AR

Se 3

EN

m

4

er

ER

1

I

S

1 j

A

SAJOER BOONTJES MET KOKOS

Ls

Haal de puntjes van 500 gram spe:

iebonen

af en kook de &

nen in 10 minut

nb

aar

Giet af, spoel

r koud wate

ent

at

uitle!

rhit 3

th

neb

Le

>

of arachide

lie

1gesni

uien

no!

2 teent

sf

3 eetlepels k

ap

is, 2 th

s sambal

pr

elek en 1 th

pe

Jemb

poede

©

or

Voe

50 gram

oscrème

n 100 mi

wal

r of 125 ml kokosm

(toe en

rg

de kc

hep de sperziebonen erdoor

n

D

er

ai

nog 2-3 minuten

LA



ine

RE

_—

CAE mm

IRATIE.

22

D mme

DAG

£ B ne

nn

in