Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 92 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92
akad ALLES OP Heb je nog een restje rijst over van de vorige dag? Gebruik het! In deze recepten gaan we ervan uit dat je nog helemaal 2 . moet beginnen met koken, maar het resultaat wordt alleen maar lekkerder wanneer je al gekookte en afgekoelde (!) rijst gebruikt. En zo hoef je ook niets weg te gooien. He UE \ ee 19 E À ? \ Wann | a à Se OE à! N N à \ RAT Ko À N \ \ KERN IN Rijstschotel met spek en garnalen A BEREIDEN ® ca. 20 MINUTEN ©} HOOFDGERECHT 1. Kook de rijst. Schep de vleesreepjes AN om met de ui, knoflook, azijn, sojasaus Æ VOOR 4 PERSONEN en sesamolie. Laat even staan. 2. Kook N 2 EENVOUDIG de sperziebonen beetgaar in water Ne Vee : : EN PA CRT Det NA TETE TS Ia Kn da oe 2 . h 2 of hapjespan en roerbak hierin de * : gemarineerde spekreepjes op éen hoge INGREDIËNTEN standiVoeg de sperziebonen en garnalen PRE LS ETETS) LS TEE toe en roerbak nag 2 minuten. Schep de a + 300 g speklappen, in reepjes rijst LUS - lui, gesnipperd - 2 teentjes knoflook, geperst voedingswaarde per persoon ERK ad 665 kcal, vet 27 q (waarvan verzadigd 9 9), CARTES TES koolhydraten 67 g, eiwit 35 g, vezels 7 g, «leetl. sesamolie Cr) « 300 g sperziebonen, 209 groente p.p. er «1 eetl, zonnebloemolie Scan de QR.code + 300 g kleine roze garnalen recept te gaan KOOKINSPIRATIE ELKE
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92