Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92


Hier is pagina 92 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 92 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92

akad ALLES OP Heb je nog een restje rijst over van de vorige dag? Gebruik het! In deze recepten gaan we ervan uit dat je nog helemaal 2 . moet beginnen met koken, maar het resultaat wordt alleen maar lekkerder wanneer je al gekookte en afgekoelde (!) rijst gebruikt. En zo hoef je ook niets weg te gooien. He UE \ ee 19 E À ? \ Wann | a à Se OE à! N N à \ RAT Ko À N \ \ KERN IN Rijstschotel met spek en garnalen A BEREIDEN ® ca. 20 MINUTEN ©} HOOFDGERECHT 1. Kook de rijst. Schep de vleesreepjes AN om met de ui, knoflook, azijn, sojasaus Æ VOOR 4 PERSONEN en sesamolie. Laat even staan. 2. Kook N 2 EENVOUDIG de sperziebonen beetgaar in water Ne Vee : : EN PA CRT Det NA TETE TS Ia Kn da oe 2 . h 2 of hapjespan en roerbak hierin de * : gemarineerde spekreepjes op éen hoge INGREDIËNTEN standiVoeg de sperziebonen en garnalen PRE LS ETETS) LS TEE toe en roerbak nag 2 minuten. Schep de a + 300 g speklappen, in reepjes rijst LUS - lui, gesnipperd - 2 teentjes knoflook, geperst voedingswaarde per persoon ERK ad 665 kcal, vet 27 q (waarvan verzadigd 9 9), CARTES TES koolhydraten 67 g, eiwit 35 g, vezels 7 g, «leetl. sesamolie Cr) « 300 g sperziebonen, 209 groente p.p. er «1 eetl, zonnebloemolie Scan de QR.code + 300 g kleine roze garnalen recept te gaan KOOKINSPIRATIE ELKE

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92