Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
akad
ALLES OP
Heb je nog een restje
rijst over van de vorige
dag? Gebruik het! In deze
recepten gaan we ervan
uit dat je nog helemaal
2
.
moet beginnen met
koken, maar het resultaat
wordt alleen maar
lekkerder wanneer je al
gekookte en afgekoelde (!)
rijst gebruikt. En zo hoef je
ook niets weg te gooien.
He
UE
\
ee
19
E À
?
\
Wann
|
a
à
Se OE
à!
N
N
à
\
RAT
Ko
À
N
\
\
KERN
IN
Rijstschotel met spek en garnalen
A
BEREIDEN
® ca. 20 MINUTEN
©} HOOFDGERECHT
1. Kook de rijst. Schep de vleesreepjes
AN
om met de ui, knoflook, azijn, sojasaus
Æ VOOR 4 PERSONEN
en sesamolie. Laat even staan. 2. Kook
N
2 EENVOUDIG
de sperziebonen beetgaar in water
Ne
Vee
:
:
EN
PA
CRT
Det NA TETE TS Ia Kn da oe 2 .
h
2
of hapjespan en roerbak hierin de * :
gemarineerde spekreepjes op éen hoge
INGREDIËNTEN
standiVoeg de sperziebonen en garnalen
PRE LS ETETS) LS TEE
toe en roerbak nag 2 minuten. Schep de
a
+ 300 g speklappen, in reepjes
rijst LUS
- lui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
voedingswaarde per persoon
ERK ad
665 kcal, vet 27 q (waarvan verzadigd 9 9),
CARTES TES
koolhydraten 67 g, eiwit 35 g, vezels 7 g,
«leetl. sesamolie
Cr)
« 300 g sperziebonen,
209 groente p.p.
er
«1 eetl, zonnebloemolie
Scan de QR.code
+ 300 g kleine roze garnalen
recept te gaan
KOOKINSPIRATIE
ELKE