Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

akad

ALLES OP

Heb je nog een restje

rijst over van de vorige

dag? Gebruik het! In deze

recepten gaan we ervan

uit dat je nog helemaal

2

.

moet beginnen met

koken, maar het resultaat

wordt alleen maar

lekkerder wanneer je al

gekookte en afgekoelde (!)

rijst gebruikt. En zo hoef je

ook niets weg te gooien.

He

UE

\

ee

19

E À

?

\

Wann

|

a

à

Se OE

à!

N

N

à

\

RAT

Ko

À

N

\

\

KERN

IN

Rijstschotel met spek en garnalen

A

BEREIDEN

® ca. 20 MINUTEN

©} HOOFDGERECHT

1. Kook de rijst. Schep de vleesreepjes

AN

om met de ui, knoflook, azijn, sojasaus

Æ VOOR 4 PERSONEN

en sesamolie. Laat even staan. 2. Kook

N

2 EENVOUDIG

de sperziebonen beetgaar in water

Ne

Vee

:

:

EN

PA

CRT

Det NA TETE TS Ia Kn da oe 2 .

h

2

of hapjespan en roerbak hierin de * :

gemarineerde spekreepjes op éen hoge

INGREDIËNTEN

standiVoeg de sperziebonen en garnalen

PRE LS ETETS) LS TEE

toe en roerbak nag 2 minuten. Schep de

a

+ 300 g speklappen, in reepjes

rijst LUS

- lui, gesnipperd

- 2 teentjes knoflook, geperst

voedingswaarde per persoon

ERK ad

665 kcal, vet 27 q (waarvan verzadigd 9 9),

CARTES TES

koolhydraten 67 g, eiwit 35 g, vezels 7 g,

«leetl. sesamolie

Cr)

« 300 g sperziebonen,

209 groente p.p.

er

«1 eetl, zonnebloemolie

Scan de QR.code

+ 300 g kleine roze garnalen

recept te gaan

KOOKINSPIRATIE

ELKE