Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EEN VOORPROEFJE UIT HET AZIATISCHE KOOKBOEKJE...

u

Vegetarische Nasi Goreng

met wokgroenten en jackfruit

personen

)) Licht pittig

GD 2s minuten

Ingrediënten

Bereiding

700 g Wokgroenten

1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking,

3 lente-uitjes

2 Wel de mix voor nasi goreng IO min. in IOO ml heet water.

1 blikje Jackfruit

3, Bak de vegetarische speckjes in wokolie,

e

Y

+9

400 g Witte rijst

Bak daarna apart de wokgroenten op

1 zakje Conimex Kruidenmix Nasì Goreng

middelhoog vuur. Laat de jackfruit

za

ours

tel Conimex Sambal Oetek

uitlekken en bak mee met de wokgroenten.

4el Conimex Sojasaus

Voeg de sambal toe aan de wokgroenten en è

bak dit even mee.

én

®

rrd

Conimex Gebakken Uitjes

Conimex Wokolie

4. Voeg de gewelde mix voor nasi goreng en de gekookte rijst toe

aan de groenten en roer alles goed door elkaar.

125 g Vegetarische Geroockte Speckjes van

Ee

5, Snijd vervolgens de lente-ui en voeg deze met de speckjes woe

mpg DE

| VEGETARISCHE

aan de nasi. Breng, de nasi op smaak met sojasaus.

ca

N DZ

D

SLAGER"

6. Serveer de nasi op 4 borden met de gebakken uitjes.

À

RER À

zu

|

Le

FE

à

r-

>

bi;

N

4

|

Blijd. meer veelen in hehehe