Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
al
Samba
oreng tempé met boontjes
F en gel
ve
BEREIDEN
DO CA. 20 MINUTEN
Ü} HOOFDGERECHT
Dedekind
sperziebonen circa B minuten en
VOOR 4 PERSONEN
giet af. Verhit de olie en bak de
GEMIDDELD
reepjes tempé op een hoge stand
”
5
ZONDER VLEES OF VIS
tot ze aan alle kanten knapperig
en goudbruin zijn. Laat uitlekken
op keukenpapier. 2. Bak de ui,
l
GREDIENTE
knoflook en gember een paar
00 g gele rijst
minuten in het bakvet. Voeg
*4009
nen,
de sambal en ketjap toe en bak
2 minuten. Voeg de gebakken
vie
eetl, zonnebloemolie
BER
tempé en sperziebonen toe
Pieke Ke
reepjes
en bak 4 minuten. Voeg het
+2 uien,
citroensap toe en schep een paar
»4 teentjes
keer om. Serveer met de rijst.
A
Tip
Vervang de tempé door tofu.
„3
LE}
voedingswaarde per persoon
1
555 kcal, vet 17 g (waarvan
verzadigd 29), koolhydraten 72 g,
ner FR BTL
135 g groente p.p.
dl
m,
Pr.
NU 73
fe,
IN
+
KIDS
1
PROOF
ve ne
Ber
Kal
Sy
Far grès
D Re u
Scan de QR-code
Es
om naar het
om naar het
redeptte gaah
pe ED
recept te gaan
ES hFE
Boodschappen