Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

al

Samba

oreng tempé met boontjes

F en gel

ve

BEREIDEN

DO CA. 20 MINUTEN

Ü} HOOFDGERECHT

Dedekind

sperziebonen circa B minuten en

VOOR 4 PERSONEN

giet af. Verhit de olie en bak de

GEMIDDELD

reepjes tempé op een hoge stand



5

ZONDER VLEES OF VIS

tot ze aan alle kanten knapperig

en goudbruin zijn. Laat uitlekken

op keukenpapier. 2. Bak de ui,

l

GREDIENTE

knoflook en gember een paar

00 g gele rijst

minuten in het bakvet. Voeg

*4009

nen,

de sambal en ketjap toe en bak

2 minuten. Voeg de gebakken

vie

eetl, zonnebloemolie

BER

tempé en sperziebonen toe

Pieke Ke

reepjes

en bak 4 minuten. Voeg het

+2 uien,

citroensap toe en schep een paar

»4 teentjes

keer om. Serveer met de rijst.

A

Tip

Vervang de tempé door tofu.

„3

LE}

voedingswaarde per persoon

1

555 kcal, vet 17 g (waarvan

verzadigd 29), koolhydraten 72 g,

ner FR BTL

135 g groente p.p.

dl

m,

Pr.

NU 73

fe,

IN

+

KIDS

1

PROOF

ve ne

Ber

Kal

Sy

Far grès

D Re u

Scan de QR-code

Es

om naar het

om naar het

redeptte gaah

pe ED

recept te gaan

ES hFE

Boodschappen