Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 145


Hier is pagina 145 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 145 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 145

Rendang Nasi goreng compleet Ps ® cA.30 MINUTEN © CA. 40 MINUTEN +2 UUR STOVEN LE © BUGERECHT Ü HOOFDGERECHT & VOOR 6 PERSONEN & VOOR 4 PERSONEN ME 7 | Q GEMIDDELD Ì GEMIDDELD 133VL1SCIU AHISIONI INGREDIËNTEN 3 minuten mee. 3. Voeg INGREDIËNTEN het vlees in stukjes. 3, Verhit + 3 sjalotjes of 1 ui, de rest van de ingrediënten * 200 g basmatirijst leetlepel olie in een wok en in stukken toe, met eventueel een «2 sjalotjes of 1 ui bak hierin de boemboe circa «Steentjes knoflook, scheutje water zodat het 1 stengel citroengras (sereh) 5 minuten op een lage stand. gepeld en gehalveerd vlees onder staat, en stoof +5 cm verse gernber, Voeg de rijst toe en roerbak * eetl. sambal badjak geschild, in stukken afgedekt 2-2,5 uur tot het 3 minuten op een hoge stand. * 4 cm verse gember, vlees zacht is. Neem het » 2 teentjes knoflook Schep de losgeklopte eieren geschild en in stukken laatste half uur het deksel *2 theel. garnalenpasta (trassi) in een kuiltje in de rijst erbij, +75 g cashewnoten van de pan zodat het vocht «1 rode peper, zonder laat iets stollen en maak met * 2theel. kurkuma wat inkookt. zaadjes, in stukken een spatel fijn. Schep met de *1theel. komijnpoeder * zonnebloem- of arachideolie kip en ketjap door de rijst. + 1theel. korianderpoeder Tips «250 g kip(dij)fitet, in stukken &. Verhit 1 eetlepel olie in een *1 kg runderriblappen, - Bereid het gerecht *2 eieren, losgeklopt koekenpan en bak hierin de in blokjes van 3 cm een dag van tevoren zodat +2 eetl. ketjap manis eieren. Serveer de nasi goreng «3 eetl. zonnebloem- de smaken goed intrekken. of sojasaus met de uitjes, komkommer, of arachideolie +4 eieren Vries eventueel een tomaten en gebakken eieren, * 400 ml kokosmelk portie in. 1 bakje gebakken uitjes «2 kippenbouillontabletten, - Zo maak je een heerlijke +1 kleine komkommer, Tips verkruimeld vegetarische rendang: in plakjes = Minder tijd? Kies dan voor » 100 g kokoscrème (santen) vervang het vlees door «2 tomaten, in plakjes een kuipje boernboe voor + 2stengels citroengras 1 witte kool in repen en nasi goreng en gebruik een (sereh), in stukken 300 gram gemengde nasi groentepakket + rasp en schil van 1 limoen paddenstoelen. Roerbak VOORBEREIDEN » Liever vegetarisch? Vervang de kool en paddenstoelen 1. Kook de rijst en laat de kip door plantaardige en voeg dit toe aan de afkoelen (dit kan ook een dag roerbakreepjes. BEREIDEN rendangsaus zonder vlees. van tevoren). 1. Pureer de sjalot, voedingswaarde per persoon knoflook, sambal, gember, voedingswaarde BEREIDEN 640 kcal, vet 30 g (waarvan cashewnoten, kurkuma, per persoon 1. Pureer de sjalot met het verzadigd 6 g), koolhydraten komijn- en korianderpoeder 580 kcal, vet 43 g citroengras, de gember, 56 g, eiwit 33 g, vezels 3 g, tot een pasta (boemboe). (waarvan verzadigd 21 9), knoflook, garnalenpasta en zout 1,8 g 2. Bestrooi het vlees met koolhydraten 9 g, eiwit 38 g, rode peper tot een pasta no g groente p.p. zout en peper. Verhit de vezels 1 g, zout 2,2 g (boemboe). 2. Verhit olie in een braadpan en 2 eetlepels olie en bak hierin bak hierin het vlees in 3-4 oO om naar het Scan de QR-code de kip ín 10-12 minuten om naar het Scan de QR-code minuten bruin, Schep de goudbruin en gaar. Bestrooi recept te gaan boemboe erdoor en bak tecept te gaan met zout en peper en snijd MEER WETEN volg ons op: 600 of ga naar boodschappen.nl wor 2020

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 145