Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 145
Hier is pagina 145 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Rendang
Nasi goreng
compleet
Ps
® cA.30 MINUTEN
© CA. 40 MINUTEN
+2 UUR STOVEN
LE
© BUGERECHT
Ü HOOFDGERECHT
& VOOR 6 PERSONEN
& VOOR 4 PERSONEN
ME 7 |
Q GEMIDDELD
Ì GEMIDDELD
133VL1SCIU AHISIONI
INGREDIËNTEN
3 minuten mee. 3. Voeg
INGREDIËNTEN
het vlees in stukjes. 3, Verhit
+ 3 sjalotjes of 1 ui,
de rest van de ingrediënten
* 200 g basmatirijst
leetlepel olie in een wok en
in stukken
toe, met eventueel een
«2 sjalotjes of 1 ui
bak hierin de boemboe circa
«Steentjes knoflook,
scheutje water zodat het
1 stengel citroengras (sereh)
5 minuten op een lage stand.
gepeld en gehalveerd
vlees onder staat, en stoof
+5 cm verse gernber,
Voeg de rijst toe en roerbak
* eetl. sambal badjak
geschild, in stukken
afgedekt 2-2,5 uur tot het
3 minuten op een hoge stand.
* 4 cm verse gember,
vlees zacht is. Neem het
» 2 teentjes knoflook
Schep de losgeklopte eieren
geschild en in stukken
laatste half uur het deksel
*2 theel. garnalenpasta (trassi)
in een kuiltje in de rijst erbij,
+75 g cashewnoten
van de pan zodat het vocht
«1 rode peper, zonder
laat iets stollen en maak met
* 2theel. kurkuma
wat inkookt.
zaadjes, in stukken
een spatel fijn. Schep met de
*1theel. komijnpoeder
* zonnebloem- of arachideolie
kip en ketjap door de rijst.
+ 1theel. korianderpoeder
Tips
«250 g kip(dij)fitet, in stukken
&. Verhit 1 eetlepel olie in een
*1 kg runderriblappen,
- Bereid het gerecht
*2 eieren, losgeklopt
koekenpan en bak hierin de
in blokjes van 3 cm
een dag van tevoren zodat
+2 eetl. ketjap manis
eieren. Serveer de nasi goreng
«3 eetl. zonnebloem-
de smaken goed intrekken.
of sojasaus
met de uitjes, komkommer,
of arachideolie
+4 eieren
Vries eventueel een
tomaten en gebakken eieren,
* 400 ml kokosmelk
portie in.
1 bakje gebakken uitjes
«2 kippenbouillontabletten,
- Zo maak je een heerlijke
+1 kleine komkommer,
Tips
verkruimeld
vegetarische rendang:
in plakjes
= Minder tijd? Kies dan voor
» 100 g kokoscrème (santen)
vervang het vlees door
«2 tomaten, in plakjes
een kuipje boernboe voor
+ 2stengels citroengras
1 witte kool in repen en
nasi goreng en gebruik een
(sereh), in stukken
300 gram gemengde
nasi groentepakket
+ rasp en schil van 1 limoen
paddenstoelen. Roerbak
VOORBEREIDEN
» Liever vegetarisch? Vervang
de kool en paddenstoelen
1. Kook de rijst en laat
de kip door plantaardige
en voeg dit toe aan de
afkoelen (dit kan ook een dag
roerbakreepjes.
BEREIDEN
rendangsaus zonder vlees.
van tevoren).
1. Pureer de sjalot,
voedingswaarde per persoon
knoflook, sambal, gember,
voedingswaarde
BEREIDEN
640 kcal, vet 30 g (waarvan
cashewnoten, kurkuma,
per persoon
1. Pureer de sjalot met het
verzadigd 6 g), koolhydraten
komijn- en korianderpoeder
580 kcal, vet 43 g
citroengras, de gember,
56 g, eiwit 33 g, vezels 3 g,
tot een pasta (boemboe).
(waarvan verzadigd 21 9),
knoflook, garnalenpasta en
zout 1,8 g
2. Bestrooi het vlees met
koolhydraten 9 g, eiwit 38 g,
rode peper tot een pasta
no g groente p.p.
zout en peper. Verhit de
vezels 1 g, zout 2,2 g
(boemboe). 2. Verhit
olie in een braadpan en
2 eetlepels olie en bak hierin
bak hierin het vlees in 3-4
oO
om naar het
Scan de QR-code
de kip ín 10-12 minuten
om naar het
Scan de QR-code
minuten bruin, Schep de
goudbruin en gaar. Bestrooi
recept te gaan
boemboe erdoor en bak
tecept te gaan
met zout en peper en snijd
MEER WETEN
volg ons op:
600
of ga naar
boodschappen.nl
wor 2020