Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 144
Hier is pagina 144 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 144 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 144
LT Gado ado met UT. Saté babi met pindadressing pindasaus © CA. 25 MINUTEN © cA. 25 MINUTEN ©) BUGERECHT o BIIGERECHT de BA VOOR 4 PERSONEN Æ VOOR 4 PERSONEN @ GEMIDDELD © EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN 2. Verwarm de pindakaas INGREDIËNTEN water over de taugé en laat + 500 g varkenshaas of met de rest van de ketjap, «4 eieren uitlekken. 3. Pel de gekookte schouderkarbonade, kokosmelk, knoflook en «300 g sperziebonen, eieren. Verdeel de gemengde in stukken van 2 cm sambal tot een saus. 3. Rijg afgehaald groenten met de taugé en de «6 eetl. ketjap manis het vlees aan de prikkers. «1 winterwortel, eieren over een schaal. Giet «2 eetl. zonnebloem- Rooster de saté in 10-12 in schuine plakken de pindadressing erover en of arachideolie minuten gaar onder de + 300 q spitskool of witte kool, bestrooi met de kroepoek. + 2 pot pindakaas met gesneden ovengrill of in een hete stukjes noot grillpan. Keer regelmatig “125 g taugé Tip * 200 ml kokosmelk Serveer de saté met de «1 zak cassavekroepoek, Ook lekker met tofu. Snijd *2 teentjes knoflook, pindasaus. grof verkruimeld 250 gram tofu in plakken en fijngehakt voor de pindadressing: leg deze op keukenpapier. «1 theel, sambal oelek voedingswaarde «6 eetl. pindakaas Druk zo veel mogelijk vocht per persoon «2 teentjes knoflook, geperst eruit en besprenkel met « satéprikkers 725 kcal, vet lg « Y eetl. sambal oelek sojasaus. Wentel de tofu door (waarvan verzadigd 12 g), «2 eetl. ketjap manis een beetje bloem en bak de koolhydraten 18 g, eiwit * sap van | citroen tofu in een beetje wok-of BEREIDEN 43 g, vezels 6 g, zout 16 q arachideolie goudbruin, Leg 1 Week houten op de schaal met gado gado. satéprikkers in water. BEREIDEN Marineer de vleesblokjes B) scan de QR-code 1. Meng alle ingrediënten voor voedingswaarde per persoon om naar het circa 5 minuten in 3 te gaan de pindadressing. Voeg lepel 390 kcal, vet 22 q (waarvan eetlepels ketjap en de olie. voor lepel kokend water toe verzadigd 5 g), koolhydraten tot een vloeibare dikke saus 25 g. eiwit 17 g, vezels 9 g, ontstaat. Kook de eieren hard. zout 1,2 g 2. Kook de sperziebonen 8-10 190 g groente p.p. minuten. Voeg na 3 minuten Sambal met pinda's kooktijd de wortel en na nog eens 2 minuten de kool toe. Rooster 150 gram pinda's (met vlies) in een droge, hete = Scan de QR-code om naar het wok of koekenpan. Hak ze grof en houd apart. Verhit Giet de groenten af. Giet in recept te gaan 2 eetlepels zonnebloemolie en fruit hierin 2 teentjes een vergiet of zeef kokend fijngehakte knoflook en 1 gesnipperd sjalotje. Voeg 4 in Et El stukjes gesneden rode pepers toe en fruit nog 3 minuten. Pureer kort Br en schep terug in de pan. Voeg al roerend 1 eetlepel bruine basterdsuiker, de pinda's, % theelepel N ate < t un Zout, | theelepel azijn | citroensap en circa DO ml water toe, | Kook de sambal al roerend nog 5 minuten in. Lekker bij viees- en groentegerechten en af nasi of bami goreng. 2 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 144