Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 144
Hier is pagina 144 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LT
Gado
ado met
UT.
Saté babi met
pindadressing
pindasaus
© CA. 25 MINUTEN
© cA. 25 MINUTEN
©) BUGERECHT
o BIIGERECHT
de
BA VOOR 4 PERSONEN
Æ VOOR 4 PERSONEN
@ GEMIDDELD
© EENVOUDIG
ZONDER VLEES OF VIS
INGREDIËNTEN
2. Verwarm de pindakaas
INGREDIËNTEN
water over de taugé en laat
+ 500 g varkenshaas of
met de rest van de ketjap,
«4 eieren
uitlekken. 3. Pel de gekookte
schouderkarbonade,
kokosmelk, knoflook en
«300 g sperziebonen,
eieren. Verdeel de gemengde
in stukken van 2 cm
sambal tot een saus. 3. Rijg
afgehaald
groenten met de taugé en de
«6 eetl. ketjap manis
het vlees aan de prikkers.
«1 winterwortel,
eieren over een schaal. Giet
«2 eetl. zonnebloem-
Rooster de saté in 10-12
in schuine plakken
de pindadressing erover en
of arachideolie
minuten gaar onder de
+ 300 q spitskool of witte kool,
bestrooi met de kroepoek.
+ 2 pot pindakaas met
gesneden
ovengrill of in een hete
stukjes noot
grillpan. Keer regelmatig
“125 g taugé
Tip
* 200 ml kokosmelk
Serveer de saté met de
«1 zak cassavekroepoek,
Ook lekker met tofu. Snijd
*2 teentjes knoflook,
pindasaus.
grof verkruimeld
250 gram tofu in plakken en
fijngehakt
voor de pindadressing:
leg deze op keukenpapier.
«1 theel, sambal oelek
voedingswaarde
«6 eetl. pindakaas
Druk zo veel mogelijk vocht
per persoon
«2 teentjes knoflook, geperst
eruit en besprenkel met
« satéprikkers
725 kcal, vet lg
« Y eetl. sambal oelek
sojasaus. Wentel de tofu door
(waarvan verzadigd 12 g),
«2 eetl. ketjap manis
een beetje bloem en bak de
koolhydraten 18 g, eiwit
* sap van | citroen
tofu in een beetje wok-of
BEREIDEN
43 g, vezels 6 g, zout 16 q
arachideolie goudbruin, Leg
1 Week houten
op de schaal met gado gado.
satéprikkers in water.
BEREIDEN
Marineer de vleesblokjes
B) scan de
QR-code
1. Meng alle ingrediënten voor
voedingswaarde per persoon
om naar het
circa 5 minuten in 3
te gaan
de pindadressing. Voeg lepel
390 kcal, vet 22 q (waarvan
eetlepels ketjap en de olie.
voor lepel kokend water toe
verzadigd 5 g), koolhydraten
tot een vloeibare dikke saus
25 g. eiwit 17 g, vezels 9 g,
ontstaat. Kook de eieren hard.
zout 1,2 g
2. Kook de sperziebonen 8-10
190 g groente p.p.
minuten. Voeg na 3 minuten
Sambal met pinda's
kooktijd de wortel en na nog
eens 2 minuten de kool toe.
Rooster 150 gram pinda's (met vlies) in een droge, hete
= Scan de QR-code
om naar het
wok of koekenpan. Hak ze grof en houd apart. Verhit
Giet de groenten af. Giet in
recept te gaan
2 eetlepels zonnebloemolie en fruit hierin 2 teentjes
een vergiet of zeef kokend
fijngehakte knoflook en 1 gesnipperd sjalotje. Voeg 4 in
Et
El
stukjes gesneden rode pepers toe en
fruit nog 3 minuten. Pureer kort
Br
en schep terug in de pan.
Voeg al roerend 1 eetlepel
bruine basterdsuiker, de
pinda's, % theelepel
N
ate <
t
un
Zout, | theelepel azijn
|
citroensap en circa
DO ml water toe,
|
Kook de sambal al
roerend nog 5 minuten
in. Lekker bij viees- en
groentegerechten en
af
nasi of bami goreng.
2
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG