Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 144




Hier is pagina 144 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LT

Gado

ado met

UT.

Saté babi met

pindadressing

pindasaus

© CA. 25 MINUTEN

© cA. 25 MINUTEN

©) BUGERECHT

o BIIGERECHT

de

BA VOOR 4 PERSONEN

Æ VOOR 4 PERSONEN

@ GEMIDDELD

© EENVOUDIG

ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

2. Verwarm de pindakaas

INGREDIËNTEN

water over de taugé en laat

+ 500 g varkenshaas of

met de rest van de ketjap,

«4 eieren

uitlekken. 3. Pel de gekookte

schouderkarbonade,

kokosmelk, knoflook en

«300 g sperziebonen,

eieren. Verdeel de gemengde

in stukken van 2 cm

sambal tot een saus. 3. Rijg

afgehaald

groenten met de taugé en de

«6 eetl. ketjap manis

het vlees aan de prikkers.

«1 winterwortel,

eieren over een schaal. Giet

«2 eetl. zonnebloem-

Rooster de saté in 10-12

in schuine plakken

de pindadressing erover en

of arachideolie

minuten gaar onder de

+ 300 q spitskool of witte kool,

bestrooi met de kroepoek.

+ 2 pot pindakaas met

gesneden

ovengrill of in een hete

stukjes noot

grillpan. Keer regelmatig

“125 g taugé

Tip

* 200 ml kokosmelk

Serveer de saté met de

«1 zak cassavekroepoek,

Ook lekker met tofu. Snijd

*2 teentjes knoflook,

pindasaus.

grof verkruimeld

250 gram tofu in plakken en

fijngehakt

voor de pindadressing:

leg deze op keukenpapier.

«1 theel, sambal oelek

voedingswaarde

«6 eetl. pindakaas

Druk zo veel mogelijk vocht

per persoon

«2 teentjes knoflook, geperst

eruit en besprenkel met

« satéprikkers

725 kcal, vet lg

« Y eetl. sambal oelek

sojasaus. Wentel de tofu door

(waarvan verzadigd 12 g),

«2 eetl. ketjap manis

een beetje bloem en bak de

koolhydraten 18 g, eiwit

* sap van | citroen

tofu in een beetje wok-of

BEREIDEN

43 g, vezels 6 g, zout 16 q

arachideolie goudbruin, Leg

1 Week houten

op de schaal met gado gado.

satéprikkers in water.

BEREIDEN

Marineer de vleesblokjes

B) scan de

QR-code

1. Meng alle ingrediënten voor

voedingswaarde per persoon

om naar het

circa 5 minuten in 3

te gaan

de pindadressing. Voeg lepel

390 kcal, vet 22 q (waarvan

eetlepels ketjap en de olie.

voor lepel kokend water toe

verzadigd 5 g), koolhydraten

tot een vloeibare dikke saus

25 g. eiwit 17 g, vezels 9 g,

ontstaat. Kook de eieren hard.

zout 1,2 g

2. Kook de sperziebonen 8-10

190 g groente p.p.

minuten. Voeg na 3 minuten

Sambal met pinda's

kooktijd de wortel en na nog

eens 2 minuten de kool toe.

Rooster 150 gram pinda's (met vlies) in een droge, hete

= Scan de QR-code

om naar het

wok of koekenpan. Hak ze grof en houd apart. Verhit

Giet de groenten af. Giet in

recept te gaan

2 eetlepels zonnebloemolie en fruit hierin 2 teentjes

een vergiet of zeef kokend

fijngehakte knoflook en 1 gesnipperd sjalotje. Voeg 4 in

Et

El

stukjes gesneden rode pepers toe en

fruit nog 3 minuten. Pureer kort

Br

en schep terug in de pan.

Voeg al roerend 1 eetlepel

bruine basterdsuiker, de

pinda's, % theelepel

N

ate <

t

un

Zout, | theelepel azijn

|

citroensap en circa

DO ml water toe,

|

Kook de sambal al

roerend nog 5 minuten

in. Lekker bij viees- en

groentegerechten en

af

nasi of bami goreng.

2

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG