Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gebakken rijst met bosui, shiitake en pinda

© CA. 30 MINUTEN © HOOFDGERECHT ZB, VOOR 4 PERSONEN C? EENVOUDIG À zoNDER VLEES or vis

5

-

D

INGREDIENTEN

VOORBEREIDEN

stand, Voeg de rijst en

Tip

«350 q witte rijst

1. Kook de rijst 1 minuut

ketjap toe en roerbak

Vervang de paddenstoelen door

« 2eetl, zonnebloemolie

D

korter dan volgens

nog enkele minuten tot

runderreepjes als je liever vlees

« 200 g shiitake of

de aanwijzingen op

de rijst lichtbruin is.

eet

kastanjechampignons,

de verpakking en laat

2. Verhit de rest van

in plakjes

uitgespreid op een

de olie in een grote

voedingswaarde per persoon

2 bosjes lente-/bosui,

schaal afkoelen.

koekenpan en bak

505 kcal, ver 14 qg (waarvan

fijngehakt

hierin gelijktijdig 4

ver-zadigd 3 9), koolhydraten

- \ theel. geraspte gember

BEREIDEN

spiegeleieren. Serveer

T7g, eiwit 17 g, vezels 4 g,

« 1 teentje knoflook, fijngehakt

L Verhit 1 eetlepel van

de gebakken rijst

zout 05 g

+2 cetl.k

tjap manis

de olie in een wok of

met de spiegeleieren

175 g groente p.

e

ieren

hapjespan en bak hierin

en bestrooi met de

:

1

2 eerl. (öngezöuten)

de paddenstoelen, bosui

pind

p's. Lekker met een

a

5

EI scan de qn-code

|

hl

pinda's, gehakt

ommersalade of

|

om naar het

gember en knoflook

| recept te gaan

1 minuut op middelhoge

a

e

kroepoek

Be |

Pr

%

ni)

sd

|

8

Fo Or"

Ban om on —

Dee

1

Jan

N

N

PTS

LU

4

ha 4

+

>

Er

2

AT

w

, À

ÈS

a

u

27

x

\

te

3

en

("A7

0

> ,

4

le

AR: ERA C Le

Ar

mn

Boodschappen (55