Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ket

hohen

Pekingkip

Roze mini

met kruidige

wortelsaus

poké bowl

© ca. 25 MINUTEN

VOORBEREIDEN

® ca.1uUR

de sinaasappelrasp, -sap,

1. Kook de rijst en laat

3 eetlepels sojasaus, de sherry,

+15 MINUTEN

C TUSSENGERECHT

afkoelen.

2 theelepels vijfkruidenpoeder,

MARINEREN

(B, VOOR 4 PERSONEN

2teentjes knoflook, 1 cm

Ö VOORGERECHT

Q GEMIDDELD

BEREIDEN

gember en de honing tot een

& VOOR 4 PERSONEN

1. Meng de mayonaise met de

saus. Zeef deze saus. 3. Bestrijk

CQ GEMIDDELD

chilisaus, sesamolie, sojasaus

de kip met de saus en rooster

en limoensap. Giet dit apart

INGREDIËNTEN

nog 5-10 minuten langer in de

KB vis

+4 kleine kippenbouten

oven. Kook intussen de wortel

over de bietjes, rodekool

en rode ui, Laat 15 minuten

* rasp en sap van

met de rest van de sojasaus,

marineren. 2. Duw de rijst in

1sinaasappel

vijfkruidenpoeder, knoflook,

INGREDIËNTEN

de kommetjes en maak een

„6 eetl. sojasaus

gember en de bouillon circa

«100 g witte rijst

kuiltje in het midden. Schik

»3 eetl. sherry of azijn

10 minuten. Pureer tot een

«2 eetl. mayonaise

de avocado, rodekool, bietjes,

*3theel. Chinees

gladde saus en zeef deze saus,

leetl. zoete chilisaus

rode ui en radijsjes op de rijst.

vijfkruidenpoeder

4. Maak een cirkel van de

«leetl. sesamolie

Leg de zalm in het midden en

Steentjes knoflook,

saus op elk bord en leg een

-leetl. sojasaus

garneer met de nori,

geperst

kippenbout erop. Garneer met

*2eetl. limoensap

de koriander.

+ ca. 3 cm gember,

«2 gekookte bieten,

voedingswaarde per persoon

geschild en geraspt

in dunne partjes

»2 eetl. honing

Tip

325 kcal, vet 19 g (waarvan

+ 4 eetl. rodekool, fijngehakt

verzadigd 3 g), koolhydraten

3 wortels, in plakjes

Vervang het vijfkruidenpoeder

«1 rode ui,

27 g, eiwit 9 g, vezels 5 g,

« 100 ml kippenbouillon

door chilipoeder, kaneel en

in dunne halve ringen

zout 1,2g

* 1 bosje koriander,

steranijs.

«1 avocado,

145 g groente p.p.

blaadjes geplukt

in dunne plakjes

voedingswaarde per persoon

«6 radijsjes,

415 kcal, vet 25 q (waarvan

in dunne plakjes

BEREIDEN

verzadigd 7 g), koolhydraten

«4 plakjes gerookte zalm,

1. Verwarm de oven

15 g, eiwit 30 g, vezels 3 g,

in reepjes

voor op 190°C. Giet 1 liter

zout 27 g

«1 norivel, in kleine reepjes

kokend water over de

kippenbouten en dep ze

«4 kleine kommetjes

vervolgens droog. Rooster

de kippenbouten circa 40

Scan de QR-code

om naar het

minuten in de oven, tot ze

recept te gaan

gaar zijn. 2. Kook intussen

AR

Fr

=

DEZE VARIATIE OP DE

BEKENDE CHINESE

UIT DE ZEE

PEKINGEEND IS MINSTENS

1

nt norl vast als dat vel waarin je sushi oprolt. Maar

dit ingrediënt,

ernaakt van gedroogd zeewier, is ook

ZO LEKKER!

erg lekker in diverse andere recepten. Bovendien wordt

het gebruik van eetbaar

ler in de keuken steeds

populairder, Er zitten veel eiwitten en Vitarnines in, en

er is genoeg van in de zee.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG