Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 104 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104
Ket hohen Pekingkip Roze mini met kruidige wortelsaus poké bowl © ca. 25 MINUTEN VOORBEREIDEN ® ca.1uUR de sinaasappelrasp, -sap, 1. Kook de rijst en laat 3 eetlepels sojasaus, de sherry, +15 MINUTEN C TUSSENGERECHT afkoelen. 2 theelepels vijfkruidenpoeder, MARINEREN (B, VOOR 4 PERSONEN 2teentjes knoflook, 1 cm Ö VOORGERECHT Q GEMIDDELD BEREIDEN gember en de honing tot een & VOOR 4 PERSONEN 1. Meng de mayonaise met de saus. Zeef deze saus. 3. Bestrijk CQ GEMIDDELD chilisaus, sesamolie, sojasaus de kip met de saus en rooster en limoensap. Giet dit apart INGREDIËNTEN nog 5-10 minuten langer in de KB vis +4 kleine kippenbouten oven. Kook intussen de wortel over de bietjes, rodekool en rode ui, Laat 15 minuten * rasp en sap van met de rest van de sojasaus, marineren. 2. Duw de rijst in 1sinaasappel vijfkruidenpoeder, knoflook, INGREDIËNTEN de kommetjes en maak een „6 eetl. sojasaus gember en de bouillon circa «100 g witte rijst kuiltje in het midden. Schik »3 eetl. sherry of azijn 10 minuten. Pureer tot een «2 eetl. mayonaise de avocado, rodekool, bietjes, *3theel. Chinees gladde saus en zeef deze saus, leetl. zoete chilisaus rode ui en radijsjes op de rijst. vijfkruidenpoeder 4. Maak een cirkel van de «leetl. sesamolie Leg de zalm in het midden en Steentjes knoflook, saus op elk bord en leg een -leetl. sojasaus garneer met de nori, geperst kippenbout erop. Garneer met *2eetl. limoensap de koriander. + ca. 3 cm gember, «2 gekookte bieten, voedingswaarde per persoon geschild en geraspt in dunne partjes »2 eetl. honing Tip 325 kcal, vet 19 g (waarvan + 4 eetl. rodekool, fijngehakt verzadigd 3 g), koolhydraten 3 wortels, in plakjes Vervang het vijfkruidenpoeder «1 rode ui, 27 g, eiwit 9 g, vezels 5 g, « 100 ml kippenbouillon door chilipoeder, kaneel en in dunne halve ringen zout 1,2g * 1 bosje koriander, steranijs. «1 avocado, 145 g groente p.p. blaadjes geplukt in dunne plakjes voedingswaarde per persoon «6 radijsjes, 415 kcal, vet 25 q (waarvan in dunne plakjes BEREIDEN verzadigd 7 g), koolhydraten «4 plakjes gerookte zalm, 1. Verwarm de oven 15 g, eiwit 30 g, vezels 3 g, in reepjes voor op 190°C. Giet 1 liter zout 27 g «1 norivel, in kleine reepjes kokend water over de kippenbouten en dep ze «4 kleine kommetjes vervolgens droog. Rooster de kippenbouten circa 40 Scan de QR-code om naar het minuten in de oven, tot ze recept te gaan gaar zijn. 2. Kook intussen AR Fr = DEZE VARIATIE OP DE BEKENDE CHINESE UIT DE ZEE PEKINGEEND IS MINSTENS 1 nt norl vast als dat vel waarin je sushi oprolt. Maar dit ingrediënt, ernaakt van gedroogd zeewier, is ook ZO LEKKER! erg lekker in diverse andere recepten. Bovendien wordt het gebruik van eetbaar ler in de keuken steeds populairder, Er zitten veel eiwitten en Vitarnines in, en er is genoeg van in de zee. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104