Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ket
hohen
Pekingkip
Roze mini
met kruidige
wortelsaus
poké bowl
© ca. 25 MINUTEN
VOORBEREIDEN
® ca.1uUR
de sinaasappelrasp, -sap,
1. Kook de rijst en laat
3 eetlepels sojasaus, de sherry,
+15 MINUTEN
C TUSSENGERECHT
afkoelen.
2 theelepels vijfkruidenpoeder,
MARINEREN
(B, VOOR 4 PERSONEN
2teentjes knoflook, 1 cm
Ö VOORGERECHT
Q GEMIDDELD
BEREIDEN
gember en de honing tot een
& VOOR 4 PERSONEN
1. Meng de mayonaise met de
saus. Zeef deze saus. 3. Bestrijk
CQ GEMIDDELD
chilisaus, sesamolie, sojasaus
de kip met de saus en rooster
en limoensap. Giet dit apart
INGREDIËNTEN
nog 5-10 minuten langer in de
KB vis
+4 kleine kippenbouten
oven. Kook intussen de wortel
over de bietjes, rodekool
en rode ui, Laat 15 minuten
* rasp en sap van
met de rest van de sojasaus,
marineren. 2. Duw de rijst in
1sinaasappel
vijfkruidenpoeder, knoflook,
INGREDIËNTEN
de kommetjes en maak een
„6 eetl. sojasaus
gember en de bouillon circa
«100 g witte rijst
kuiltje in het midden. Schik
»3 eetl. sherry of azijn
10 minuten. Pureer tot een
«2 eetl. mayonaise
de avocado, rodekool, bietjes,
*3theel. Chinees
gladde saus en zeef deze saus,
leetl. zoete chilisaus
rode ui en radijsjes op de rijst.
vijfkruidenpoeder
4. Maak een cirkel van de
«leetl. sesamolie
Leg de zalm in het midden en
Steentjes knoflook,
saus op elk bord en leg een
-leetl. sojasaus
garneer met de nori,
geperst
kippenbout erop. Garneer met
*2eetl. limoensap
de koriander.
+ ca. 3 cm gember,
«2 gekookte bieten,
voedingswaarde per persoon
geschild en geraspt
in dunne partjes
»2 eetl. honing
Tip
325 kcal, vet 19 g (waarvan
+ 4 eetl. rodekool, fijngehakt
verzadigd 3 g), koolhydraten
3 wortels, in plakjes
Vervang het vijfkruidenpoeder
«1 rode ui,
27 g, eiwit 9 g, vezels 5 g,
« 100 ml kippenbouillon
door chilipoeder, kaneel en
in dunne halve ringen
zout 1,2g
* 1 bosje koriander,
steranijs.
«1 avocado,
145 g groente p.p.
blaadjes geplukt
in dunne plakjes
voedingswaarde per persoon
«6 radijsjes,
415 kcal, vet 25 q (waarvan
in dunne plakjes
BEREIDEN
verzadigd 7 g), koolhydraten
«4 plakjes gerookte zalm,
1. Verwarm de oven
15 g, eiwit 30 g, vezels 3 g,
in reepjes
voor op 190°C. Giet 1 liter
zout 27 g
«1 norivel, in kleine reepjes
kokend water over de
kippenbouten en dep ze
«4 kleine kommetjes
vervolgens droog. Rooster
de kippenbouten circa 40
Scan de QR-code
om naar het
minuten in de oven, tot ze
recept te gaan
gaar zijn. 2. Kook intussen
AR
Fr
=
DEZE VARIATIE OP DE
BEKENDE CHINESE
UIT DE ZEE
PEKINGEEND IS MINSTENS
1
nt norl vast als dat vel waarin je sushi oprolt. Maar
dit ingrediënt,
ernaakt van gedroogd zeewier, is ook
ZO LEKKER!
erg lekker in diverse andere recepten. Bovendien wordt
het gebruik van eetbaar
ler in de keuken steeds
populairder, Er zitten veel eiwitten en Vitarnines in, en
er is genoeg van in de zee.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG