Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104


Hier is pagina 104 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 104 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104

Ket hohen Pekingkip Roze mini met kruidige wortelsaus poké bowl © ca. 25 MINUTEN VOORBEREIDEN ® ca.1uUR de sinaasappelrasp, -sap, 1. Kook de rijst en laat 3 eetlepels sojasaus, de sherry, +15 MINUTEN C TUSSENGERECHT afkoelen. 2 theelepels vijfkruidenpoeder, MARINEREN (B, VOOR 4 PERSONEN 2teentjes knoflook, 1 cm Ö VOORGERECHT Q GEMIDDELD BEREIDEN gember en de honing tot een & VOOR 4 PERSONEN 1. Meng de mayonaise met de saus. Zeef deze saus. 3. Bestrijk CQ GEMIDDELD chilisaus, sesamolie, sojasaus de kip met de saus en rooster en limoensap. Giet dit apart INGREDIËNTEN nog 5-10 minuten langer in de KB vis +4 kleine kippenbouten oven. Kook intussen de wortel over de bietjes, rodekool en rode ui, Laat 15 minuten * rasp en sap van met de rest van de sojasaus, marineren. 2. Duw de rijst in 1sinaasappel vijfkruidenpoeder, knoflook, INGREDIËNTEN de kommetjes en maak een „6 eetl. sojasaus gember en de bouillon circa «100 g witte rijst kuiltje in het midden. Schik »3 eetl. sherry of azijn 10 minuten. Pureer tot een «2 eetl. mayonaise de avocado, rodekool, bietjes, *3theel. Chinees gladde saus en zeef deze saus, leetl. zoete chilisaus rode ui en radijsjes op de rijst. vijfkruidenpoeder 4. Maak een cirkel van de «leetl. sesamolie Leg de zalm in het midden en Steentjes knoflook, saus op elk bord en leg een -leetl. sojasaus garneer met de nori, geperst kippenbout erop. Garneer met *2eetl. limoensap de koriander. + ca. 3 cm gember, «2 gekookte bieten, voedingswaarde per persoon geschild en geraspt in dunne partjes »2 eetl. honing Tip 325 kcal, vet 19 g (waarvan + 4 eetl. rodekool, fijngehakt verzadigd 3 g), koolhydraten 3 wortels, in plakjes Vervang het vijfkruidenpoeder «1 rode ui, 27 g, eiwit 9 g, vezels 5 g, « 100 ml kippenbouillon door chilipoeder, kaneel en in dunne halve ringen zout 1,2g * 1 bosje koriander, steranijs. «1 avocado, 145 g groente p.p. blaadjes geplukt in dunne plakjes voedingswaarde per persoon «6 radijsjes, 415 kcal, vet 25 q (waarvan in dunne plakjes BEREIDEN verzadigd 7 g), koolhydraten «4 plakjes gerookte zalm, 1. Verwarm de oven 15 g, eiwit 30 g, vezels 3 g, in reepjes voor op 190°C. Giet 1 liter zout 27 g «1 norivel, in kleine reepjes kokend water over de kippenbouten en dep ze «4 kleine kommetjes vervolgens droog. Rooster de kippenbouten circa 40 Scan de QR-code om naar het minuten in de oven, tot ze recept te gaan gaar zijn. 2. Kook intussen AR Fr = DEZE VARIATIE OP DE BEKENDE CHINESE UIT DE ZEE PEKINGEEND IS MINSTENS 1 nt norl vast als dat vel waarin je sushi oprolt. Maar dit ingrediënt, ernaakt van gedroogd zeewier, is ook ZO LEKKER! erg lekker in diverse andere recepten. Bovendien wordt het gebruik van eetbaar ler in de keuken steeds populairder, Er zitten veel eiwitten en Vitarnines in, en er is genoeg van in de zee. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 104