Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 110


Hier is pagina 110 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 110 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 110

a (ER dl el Be = 4 f u zn Ei ZO MAAK JE DE BASIS a Schil de gember en pel de uien, sjalot en/of knoflook. Snijd of hak alie verse Ingrediënten in kleine stukjes en maal fijn in een keukenmachine. Rooster de droge specerijen kort in een droge, D hete koekenpan op een lage stand en maal daarna fijn in een vijzel (als het al poeders zijn dan hoeft dit niet F meer). Voeg het poeder met het zout ba > en de natte ingrediënten als vissaus, tomatenpuree of limoensap bij de gemalen verse ingrediënten en maal nog 1 minuut in de keukenmachine tot een smeuïge pasta. Maak in het weekend, bewaar goed afgesloten tot een paar weken in de koelkast of vries RODE THAISE CURRYPASTA In kleine porties in. Br „2rode pepers «sap van 1 limoen „1 theel. korlanderpoeder …1 stengel citroengras (sereh) (of -poeder) kr «1theel. paprikapoeder +1theel komijnpoeder INDIASE KORMA CURRYPASTA «teetl vissaus «2 groene pepers + 1cm verse gernber «2 cm verse gember + 2 wentjes knoflook «Itheel. kurkuma Irode ui an «1 theel komijnzaad (of -poeder) «l theel. bruine suiker «1 theel. tomatenpuree «1 theel, korianderpoeder » Va bosje koriander S + leetl. garam masala “2teentjes knoflook « Ì theel. kardemompoeder se «2 eetl, ongezouten cashewnoten 7 —— A Ed * >,

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 110