Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120
y Aan FA sf 4 a LEKKER DIPPEN a IN DE SAUS Gestoomde makreelpakketjes met kleefrijst 5 ® ca. 40 MINUTEN rijstvellen plat in kunnen liggen. 3. Leg de rijstvellen À VOORGERECHT één voor één circa 30 OF SNACK seconden in het water, & VOOR CA. 8 STUKS tot ze lets achter zijn en Q GEMIDDELD meegeven. Neem steeds KS vis het vel uit het water en leg op een vochtige snijplank. Schep in het midden van INGREDIENTEN het vel 1 flinke eetlepel « 200 g sushirijst rijst en daarop } eetlepel « 200 g gerookte makreel. Rol het rijstvel op makreelfilet en vouw de zijkanten naar gm «leetl. sojasaus binnen zodat het pakketje «1 theel. sambal manis volledig wordt afgesloten. « Ì theel. sesamolie Leg het met de naad naar rr « 2 lente-/bosuitjes, beneden in de stoommand. Lin Saef | in fijne ringetjes Maak zo nog 7-9 pakketjes. « 8-10 rijstvellen &. Breng een laagje water *2eetl. sesamzaad in de stoompan aan de kook en zet de stoommand .. En «stoompan erop. Stoom de pakketjes ek à «evt. bakpapier met het deksel op de pan in I circa 3 minuten gaar BEREIDEN Tip ze 1. Bereid de rijst volgens Je kunt ook een grote pan de aanwijzingen op met een zeef of vergiet de verpakking en laat gebruike anneer je geen uitgespreid op een schaal stoompan of -mandje hebt. afkoelen. Pluk de makreel À ne in kleine stukjes. 2. Klop voedingswaarde per stuk Fn E ms de sojasaus, sambal en 215 kcal, ver 8 g sesamolie door elkaar en arvan verzadigd 2 g}, En meng dit met de makreel koolhydraten 28 g, eiv 189 en bosui. Vet de bodem vezels Ì g, zout 0,69 van de stoomma rd in of bekleed met bakpapier. Zet een bak met lauwwarm Scan de QR-code om naar het water klaar waar de se tecept te gaan Fo Fi B: ; = 22 >) KOOKINSPIRATIE & ze 7 VOOR ELKE DA
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120