Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

y

Aan

FA

sf

4 a

LEKKER DIPPEN

a

IN DE SAUS

Gestoomde makreelpakketjes

met kleefrijst

5

® ca. 40 MINUTEN

rijstvellen plat in kunnen

liggen. 3. Leg de rijstvellen

À VOORGERECHT

één voor één circa 30

OF SNACK

seconden in het water,

& VOOR CA. 8 STUKS

tot ze lets

achter zijn en

Q GEMIDDELD

meegeven. Neem steeds

KS vis

het vel uit het water en leg

op een vochtige snijplank.

Schep in het midden van

INGREDIENTEN

het vel 1 flinke eetlepel

« 200 g sushirijst

rijst en daarop } eetlepel

« 200 g gerookte

makreel. Rol het rijstvel op

makreelfilet

en vouw de zijkanten naar

gm

«leetl. sojasaus

binnen zodat het pakketje

«1 theel. sambal manis

volledig wordt afgesloten.

« Ì theel. sesamolie

Leg het met de naad naar

rr

« 2 lente-/bosuitjes,

beneden in de stoommand.

Lin Saef |

in fijne ringetjes

Maak zo nog 7-9 pakketjes.

« 8-10 rijstvellen

&. Breng een laagje water

*2eetl. sesamzaad

in de stoompan aan de

kook en zet de stoommand

..

En

«stoompan

erop. Stoom de pakketjes

ek

à

«evt. bakpapier

met het deksel op de pan in

I

circa 3 minuten gaar

BEREIDEN

Tip

ze

1. Bereid de rijst volgens

Je kunt ook een grote pan

de aanwijzingen op

met een zeef of vergiet

de verpakking en laat

gebruike

anneer je geen

uitgespreid op een schaal

stoompan of -mandje hebt.

afkoelen. Pluk de makreel

À

ne

in kleine stukjes. 2. Klop

voedingswaarde per stuk

Fn

E

ms

de sojasaus, sambal en

215 kcal, ver 8 g

sesamolie door elkaar en

arvan verzadigd 2 g},

En

meng dit met de makreel

koolhydraten 28 g, eiv

189

en bosui. Vet de bodem

vezels Ì g, zout 0,69

van de stoomma

rd in of

bekleed met bakpapier. Zet

een bak met lauwwarm

Scan de QR-code

om naar het

water klaar waar de

se

tecept te gaan

Fo

Fi

B:

;

=

22

>) KOOKINSPIRATIE

&

ze

7 VOOR ELKE DA