Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120


Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120

y Aan FA sf 4 a LEKKER DIPPEN a IN DE SAUS Gestoomde makreelpakketjes met kleefrijst 5 ® ca. 40 MINUTEN rijstvellen plat in kunnen liggen. 3. Leg de rijstvellen À VOORGERECHT één voor één circa 30 OF SNACK seconden in het water, & VOOR CA. 8 STUKS tot ze lets achter zijn en Q GEMIDDELD meegeven. Neem steeds KS vis het vel uit het water en leg op een vochtige snijplank. Schep in het midden van INGREDIENTEN het vel 1 flinke eetlepel « 200 g sushirijst rijst en daarop } eetlepel « 200 g gerookte makreel. Rol het rijstvel op makreelfilet en vouw de zijkanten naar gm «leetl. sojasaus binnen zodat het pakketje «1 theel. sambal manis volledig wordt afgesloten. « Ì theel. sesamolie Leg het met de naad naar rr « 2 lente-/bosuitjes, beneden in de stoommand. Lin Saef | in fijne ringetjes Maak zo nog 7-9 pakketjes. « 8-10 rijstvellen &. Breng een laagje water *2eetl. sesamzaad in de stoompan aan de kook en zet de stoommand .. En «stoompan erop. Stoom de pakketjes ek à «evt. bakpapier met het deksel op de pan in I circa 3 minuten gaar BEREIDEN Tip ze 1. Bereid de rijst volgens Je kunt ook een grote pan de aanwijzingen op met een zeef of vergiet de verpakking en laat gebruike anneer je geen uitgespreid op een schaal stoompan of -mandje hebt. afkoelen. Pluk de makreel À ne in kleine stukjes. 2. Klop voedingswaarde per stuk Fn E ms de sojasaus, sambal en 215 kcal, ver 8 g sesamolie door elkaar en arvan verzadigd 2 g}, En meng dit met de makreel koolhydraten 28 g, eiv 189 en bosui. Vet de bodem vezels Ì g, zout 0,69 van de stoomma rd in of bekleed met bakpapier. Zet een bak met lauwwarm Scan de QR-code om naar het water klaar waar de se tecept te gaan Fo Fi B: ; = 22 >) KOOKINSPIRATIE & ze 7 VOOR ELKE DA

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120