Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
y
Aan
FA
sf
4 a
LEKKER DIPPEN
a
IN DE SAUS
Gestoomde makreelpakketjes
met kleefrijst
5
® ca. 40 MINUTEN
rijstvellen plat in kunnen
liggen. 3. Leg de rijstvellen
À VOORGERECHT
één voor één circa 30
OF SNACK
seconden in het water,
& VOOR CA. 8 STUKS
tot ze lets
achter zijn en
Q GEMIDDELD
meegeven. Neem steeds
KS vis
het vel uit het water en leg
op een vochtige snijplank.
Schep in het midden van
INGREDIENTEN
het vel 1 flinke eetlepel
« 200 g sushirijst
rijst en daarop } eetlepel
« 200 g gerookte
makreel. Rol het rijstvel op
makreelfilet
en vouw de zijkanten naar
gm
«leetl. sojasaus
binnen zodat het pakketje
«1 theel. sambal manis
volledig wordt afgesloten.
« Ì theel. sesamolie
Leg het met de naad naar
rr
« 2 lente-/bosuitjes,
beneden in de stoommand.
Lin Saef |
in fijne ringetjes
Maak zo nog 7-9 pakketjes.
« 8-10 rijstvellen
&. Breng een laagje water
*2eetl. sesamzaad
in de stoompan aan de
kook en zet de stoommand
..
En
«stoompan
erop. Stoom de pakketjes
ek
à
«evt. bakpapier
met het deksel op de pan in
I
circa 3 minuten gaar
BEREIDEN
Tip
ze
1. Bereid de rijst volgens
Je kunt ook een grote pan
de aanwijzingen op
met een zeef of vergiet
de verpakking en laat
gebruike
anneer je geen
uitgespreid op een schaal
stoompan of -mandje hebt.
afkoelen. Pluk de makreel
À
ne
in kleine stukjes. 2. Klop
voedingswaarde per stuk
Fn
E
ms
de sojasaus, sambal en
215 kcal, ver 8 g
sesamolie door elkaar en
arvan verzadigd 2 g},
En
meng dit met de makreel
koolhydraten 28 g, eiv
189
en bosui. Vet de bodem
vezels Ì g, zout 0,69
van de stoomma
rd in of
bekleed met bakpapier. Zet
een bak met lauwwarm
Scan de QR-code
om naar het
water klaar waar de
se
tecept te gaan
Fo
Fi
B:
;
=
22
>) KOOKINSPIRATIE
&
ze
7 VOOR ELKE DA