Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 61 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61

kaf S13G3ON 22 f F be OBANOEDELS à 4 AKEN EEN BEETJE SZ EE er ei) OOTACHTIG, PERFECT Je + _IN EEN SALADE Ne ut à "a Pho met knapperige A, a] spekreepjes en paksoi nn" > < de olie in een koekenpan en © CA. 20 MINUTEN CJ LUNCH- OF bak hierin de speklapreepjes a in circa 8 minuten goudbruin HOOFDGERECHT 4 = en knapperig. Voeg de ketjap & VOOR 4 PERSONEN toe en bak nog 2 minuten. 4 Q GEMIDDELD 3. Verwijder de steranijs uit PS de soeppan. Voeg vervolgens de mihoen, paksoi en INGREDIENTEN peultjes toe aan de soep en 2, «15 1 kippenbouillon laat nog 4 minuten koken «2 eetl, sojasaus Schep de soep in kommen Rz «ca. 4 cm verse gember, en schep de knapperige geschild en geraspt spekreepjes erop. \ «Teetl, vissaus til „1steranijs voedingswaarde per persoon | De 7 «leet. zonnebloemolie 770 kcal, vet 40 g (waarvan Er + 4 speklappen, in repen verzadigd 15 9), koolhydraten - 4 eetl ketjap manis 73 g, eiwit 26 g, vezels 3 9, | 4 +300 g mihoen zout 56g «1 struik paksoi, in repen 125 g groente p.p. FA +200 g peultjes BEREIDEN N 1 1. Verhit de bouillon in een soeppan en voeg de sojasaus, gember, vissaus en steranijs toe. Laat pruttelen. 2. Verhit intussen ZEN Scan de QR-code Ee om naar het recept te gaan NP = & 12020 7 \ >

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61