Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kaf
S13G3ON
22
f
F
be
OBANOEDELS
à 4
AKEN EEN BEETJE
SZ
EE
er
ei)
OOTACHTIG, PERFECT
Je +
_IN EEN SALADE
Ne
ut
à
"a
Pho met knapperige
A,
a]
spekreepjes en paksoi
nn"
>
<
de olie in een koekenpan en
© CA. 20 MINUTEN
CJ LUNCH- OF
bak hierin de speklapreepjes
a
in circa 8 minuten goudbruin
HOOFDGERECHT
4
=
en knapperig. Voeg de ketjap
& VOOR 4 PERSONEN
toe en bak nog 2 minuten.
4
Q GEMIDDELD
3. Verwijder de steranijs uit
PS
de soeppan. Voeg vervolgens
de mihoen, paksoi en
INGREDIENTEN
peultjes toe aan de soep en
2,
«15 1 kippenbouillon
laat nog 4 minuten koken
«2 eetl, sojasaus
Schep de soep in kommen
Rz
«ca. 4 cm verse gember,
en schep de knapperige
geschild en geraspt
spekreepjes erop.
\
«Teetl, vissaus
til
„1steranijs
voedingswaarde per persoon
|
De
7
«leet. zonnebloemolie
770 kcal, vet 40 g (waarvan
Er
+ 4 speklappen, in repen
verzadigd 15 9), koolhydraten
- 4 eetl ketjap manis
73 g, eiwit 26 g, vezels 3 9,
| 4
+300 g mihoen
zout 56g
«1 struik paksoi, in repen
125 g groente p.p.
FA
+200 g peultjes
BEREIDEN
N
1
1. Verhit de bouillon in
een soeppan en voeg de
sojasaus, gember, vissaus
en steranijs toe. Laat
pruttelen. 2. Verhit intussen
ZEN
Scan de QR-code
Ee
om naar het
recept te gaan
NP
=
&
12020
7
\
>