Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 61 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61
kaf S13G3ON 22 f F be OBANOEDELS à 4 AKEN EEN BEETJE SZ EE er ei) OOTACHTIG, PERFECT Je + _IN EEN SALADE Ne ut à "a Pho met knapperige A, a] spekreepjes en paksoi nn" > < de olie in een koekenpan en © CA. 20 MINUTEN CJ LUNCH- OF bak hierin de speklapreepjes a in circa 8 minuten goudbruin HOOFDGERECHT 4 = en knapperig. Voeg de ketjap & VOOR 4 PERSONEN toe en bak nog 2 minuten. 4 Q GEMIDDELD 3. Verwijder de steranijs uit PS de soeppan. Voeg vervolgens de mihoen, paksoi en INGREDIENTEN peultjes toe aan de soep en 2, «15 1 kippenbouillon laat nog 4 minuten koken «2 eetl, sojasaus Schep de soep in kommen Rz «ca. 4 cm verse gember, en schep de knapperige geschild en geraspt spekreepjes erop. \ «Teetl, vissaus til „1steranijs voedingswaarde per persoon | De 7 «leet. zonnebloemolie 770 kcal, vet 40 g (waarvan Er + 4 speklappen, in repen verzadigd 15 9), koolhydraten - 4 eetl ketjap manis 73 g, eiwit 26 g, vezels 3 9, | 4 +300 g mihoen zout 56g «1 struik paksoi, in repen 125 g groente p.p. FA +200 g peultjes BEREIDEN N 1 1. Verhit de bouillon in een soeppan en voeg de sojasaus, gember, vissaus en steranijs toe. Laat pruttelen. 2. Verhit intussen ZEN Scan de QR-code Ee om naar het recept te gaan NP = & 12020 7 \ >
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61