Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kaf

S13G3ON

22

f

F

be

OBANOEDELS

à 4

AKEN EEN BEETJE

SZ

EE

er

ei)

OOTACHTIG, PERFECT

Je +

_IN EEN SALADE

Ne

ut

à

"a

Pho met knapperige

A,

a]

spekreepjes en paksoi

nn"

>

<

de olie in een koekenpan en

© CA. 20 MINUTEN

CJ LUNCH- OF

bak hierin de speklapreepjes

a

in circa 8 minuten goudbruin

HOOFDGERECHT

4

=

en knapperig. Voeg de ketjap

& VOOR 4 PERSONEN

toe en bak nog 2 minuten.

4

Q GEMIDDELD

3. Verwijder de steranijs uit

PS

de soeppan. Voeg vervolgens

de mihoen, paksoi en

INGREDIENTEN

peultjes toe aan de soep en

2,

«15 1 kippenbouillon

laat nog 4 minuten koken

«2 eetl, sojasaus

Schep de soep in kommen

Rz

«ca. 4 cm verse gember,

en schep de knapperige

geschild en geraspt

spekreepjes erop.

\

«Teetl, vissaus

til

„1steranijs

voedingswaarde per persoon

|

De

7

«leet. zonnebloemolie

770 kcal, vet 40 g (waarvan

Er

+ 4 speklappen, in repen

verzadigd 15 9), koolhydraten

- 4 eetl ketjap manis

73 g, eiwit 26 g, vezels 3 9,

| 4

+300 g mihoen

zout 56g

«1 struik paksoi, in repen

125 g groente p.p.

FA

+200 g peultjes

BEREIDEN

N

1

1. Verhit de bouillon in

een soeppan en voeg de

sojasaus, gember, vissaus

en steranijs toe. Laat

pruttelen. 2. Verhit intussen

ZEN

Scan de QR-code

Ee

om naar het

recept te gaan

NP

=

&

12020

7

\

>